canadyjczyk 26.08.03, 20:07 Nie za nudno tutaj? 5-ciu palantow mostly pisze. Co jest panowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
breslauermoses Re: Co sie dzieje? 26.08.03, 20:11 Jestes na forum "Polonia" i piszesz do Polakow, no to czego oczekujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Co sie dzieje? IP: *.mt.sfl.net 26.08.03, 20:11 no i nastepny dolaczyl, hehehe nudno, bo co ciekawsze to wycinaja Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Co sie dzieje? 26.08.03, 20:12 canadyjczyk napisał: > Nie za nudno tutaj? > 5-ciu palantow mostly pisze. > Co jest panowie? hehe, jest normalnie, robot sie brandzluje bez opamietania od soboty, wiec 10 nickow mniej, swiatlo cudownie z poczwarki przeistoczyl sie w pieknego motylka (backpacker) i zalozyl wlasne forum gdzie anomimowo pociaga za snurki hehe, wiec tez nie ma czasu bruzdzic tutaj. luiza dalej przyssana do podlogi w przyczepie ospola (wezwano roto-rooter)... co tu duzo gadac... dzien jak co dzien Odpowiedz Link Zgłoś
canadyjczyk Re: Co sie dzieje? 26.08.03, 20:15 hahaha no to sie rozbawilem! Az zaczeli sie na mnie ogladac w mojej bibliotece hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
canadyjczyk Re: Co sie dzieje? 26.08.03, 20:17 A swoja droga, jot, napisales cos o trupiarni, ja podchwycilem a robot przybil ostatni gwozdz do trumny hahaha. Kto by pomyslal? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Co sie dzieje? 26.08.03, 20:20 canadyjczyk napisał: > A swoja droga, jot, napisales cos o trupiarni, ja > podchwycilem a robot przybil ostatni gwozdz do trumny hahaha. > Kto by pomyslal? mysle ze to nie jest jakis tam zbieg okolicznosci, pewnie swiatlo i szwedka knuli juz cos od paru ladnych tygodni. moze zamkniecie bisa przez robota to byla tylko reakcja na "pucz" .... Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Co sie dzieje? 26.08.03, 20:22 oczywiscie, marnie mu poszlo....chyba naturalny brak charyzmy, jezeli nawet jego "lewa reka co miala zaszczyt trzymac drzewiec u samej nasady" czyli atg...co prawda cichutko i bez fanfarow znalazla sie na 2-ce. Odpowiedz Link Zgłoś