Dodaj do ulubionych

ROB PARCHOWI polityke

IP: *.turboline.skynet.be 02.01.02, 12:55
Parszywa reka siega po wszystko, co da sie wziac.Prasa i media sa opanowane
przez zlodziei.Robia polityke dla Waisow i tych co chca do reszty oskubac
Polske.To co im pasuje puszczaja,reszta do kosza.Parchy jedne,podajace sie za
zydow.Zyd to religia,Parch to jest zlo.W innych krajach to siedzi cichutko.
Zastanowmy sie czy warto popisywac sie,tymsamym dajac szanse parchom.
Obserwuj wątek
    • Gość: Renka Re: ROB PARCHOWI polityke IP: *.home.cgocable.net 02.01.02, 20:56
      Wiem, o czym mowisz mik. Nie warto dawac parchom pokarmu.Ale parch to parch,
      sam sobie wezmie .
      • Gość: Aaron Re: ROB PARCHOWI polityke do Renka i mik IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.01.02, 21:16
        Zyd to nie tylko religia.Zyd zabiera temu kto chce dac.Renka-jak na swiatowca
        i oredownika nacjonalistycznego patriotyzmu jestes jednak gleboko
        nietolerancyjna antysemitka i rasistka w szerszym rozumieniu tego
        slowa.Dodalbym ze jestes rasowa polka ale przeciez sa na tym forum jednostki
        pochodzenia polskiego o glebokiej tolerancji i szacunku dla innych.Ty do nich
        nie nalezysz.
        • Gość: mik Re: ROB PARCHOWI polityke do Renka i mik IP: *.turboline.skynet.be 03.01.02, 12:48
          W kraju Prawa,wyciagniecie reki po nie swoje,jest przestepstwem.Po 60 latach
          przyjezdza TYP i mowi np. moj hotel europejski w W-wie.Orbis ma sie procesowac.
          JAJA! Gdzie to talatajstwo bylo,gdy odbudowywalo sie wszystko?dodac,++++++++++.
          W moim rozumieniu, zamiast brac,powinni placic.Ani Hitler,ani Krups nie byli
          Polakami i Niemcami.Dobrze by bylo gdyby to cale towarzystwo zamknelo mordy.
          Nie mam nic przeciw Zydom,ale przy takiej polityce,jakis PARCH znowu poderwie
          narody przeciw Zydom.Czlowiek jest czlowiekiem,bydle widzimy.A propo
          Jezioranskiego (osla lawka)Wierzyc nie wierzyc-u mnie mocno swieci czerwona
          lampka!Wiadomo ze w Polsce media i prasa sa w zydowskich rekach.Robia sobie
          dobra polityke.Nadmieniam,iz nie mam zadnych uprzedzen,jedynie oceniam.
          • Gość: Renka Re: ROB PARCHOWI polityke do Renka i mik IP: *.home.cgocable.net 03.01.02, 16:45
            Jak juz OCENIASZ, to badz OBIEKTYWNY. W panstwie prawa, TRZEBA ODDAC, to co
            sie bezprawnie ZABRALO.
            • Gość: mlk do Renka IP: *.turboline.skynet.be 03.01.02, 16:49
              masz racje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka