Dodaj do ulubionych

Siedzimy przy komputerze i piszemy te brednie...

06.01.02, 21:02
Wiec pojawia sie oczywiste pytanie: DLACZEGO

-Dla stymulacji intelektualnej? - hahahahahaha, i hahahahahaha, oh my God
hahahahahah, Help... Sombody... perform the Heimlich manouver.

-Dla nawiazania kontaktow z ciekawymi ludzmi? - hahahahahahaah, tak, jak lubisz
jak ci ktos naubliza.

-Zeby rozszerzyc horyzonty o rodakach z roznych krajow - hahahahahaha, A U NAS
JEST LEPIEJ BO...

etc, etc
Obserwuj wątek
    • Gość: Doki Re: Siedzimy przy komputerze i piszemy te brednie... IP: *.turboline.skynet.be 06.01.02, 21:04
      wyobraz sobie, ze np. ja naprawde chcialem z kims pogadac i kogos tam
      spotkalem. Czsem stosunek sygnal/szum jest malo korzystny, ale zaprawiony na
      sluchaniu Wolnej Europy moge sie z tym pogodzic.
      Bylo nie bylo, mam slowianska dusze, nie? Latwo pogadac z inna taka dusza.
    • Gość: criss Re: Siedzimy przy komputerze i piszemy te brednie... IP: *.ipt.aol.com 06.01.02, 21:13
      bigbird napisał(a):

> Wiec pojawia sie oczywiste pytanie: DLACZEGO
      >
      > -Dla stymulacji intelektualnej? - hahahahahaha, i hahahahahaha, oh my God
      > hahahahahah, Help... Sombody... perform the Heimlich manouver.
      >
      > -Dla nawiazania kontaktow z ciekawymi ludzmi? - hahahahahahaah, tak, jak lubisz
      >
      > jak ci ktos naubliza.
      >
      > -Zeby rozszerzyc horyzonty o rodakach z roznych krajow - hahahahahaha, A U NAS
      > JEST LEPIEJ BO...
      >
      > etc, etc

A co bys powiedzial na
      -poszukiwanie informacji
      ( znalazlem na Forum swietny pomysl na transfer pieniedzy do Polski )
      -dzielenie sie wiedza
      -relaks

criss

• Gość: ESL Re: Siedzimy przy komputerze i piszemy te brednie... IP: *.sympatico.ca 06.01.02, 21:19
        Juz napisalem w watku o koncu pierwszego tygodnia nowego roku, ze jutro bedzie paskudny pierwszy
        dzien powrotu do pracy po dluzszym okresie slodkiego nic nierobienia. Siedze wiec przed komputerem
        i jeszcze przez chwile leniuchuje, bo juz za chwile, juz za moment...
        A w ogole to niektorych tu pisujacych zdazylem polubic, chetnie czytam, co napisza wiec czemu sobie nie
        zrobic przyjemnosci w Trzech Kroli? Przy okazji - zyczenia imieninowe najlepsze dla Kacprow,
        Melchiorow i Baltazarow jesli tacy tu trafiaja!
        • leosia Re: Ci co pisza brednie 06.01.02, 22:37
          Jak kto ma niewiele do powiedzenia
      • Gość: p. Re: Siedzimy przy komputerze i piszemy te brednie... IP: *.dip.t-dialin.net 06.01.02, 22:44
        Gość portalu: criss napisał(a):

> A co bys powiedzial na
        > -poszukiwanie informacji
        > ( znalazlem na Forum swietny pomysl na transfer pieniedzy do Polski )

Interesujace! Cos specjalnego, mozesz podac szczegoly?

p.

• jot-23 Re: Siedzimy przy komputerze i piszemy te brednie... 06.01.02, 22:48
          Gość portalu: p. napisał(a):

> Gość portalu: criss napisał(a):
          >
          > > A co bys powiedzial na
          > > -poszukiwanie informacji
          > > ( znalazlem na Forum swietny pomysl na transfer pieniedzy do Polski )
          >
          > Interesujace! Cos specjalnego, mozesz podac szczegoly?
          >
          > p.

Ja:
          zakladam konto u siebie w kraju, wysylam karte bankowa do polski, i tam komu
          potrzeba pobiera z ATM , tanio i wygodnie.
        • Gość: aniutek transfer pieniedzy do Polski ??? IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 06.01.02, 22:50
          Gos´c´ portalu: p. napisa?(a):

> Gos´c´ portalu: criss napisa?(a):
          >
          > > A co bys powiedzial na
          > > -poszukiwanie informacji
          > > ( znalazlem na Forum swietny pomysl na transfer pieniedzy do Polski )
          >
          > Interesujace! Cos specjalnego, mozesz podac szczegoly?
          >
          > p.
          >
          Jesli tego szukasz -transfer pieniedzy do Polski- mam, dlugie to jest wiec
          bez potwierdzenia nie wklejam, daj znac.

• Gość: p. Re: transfer pieniedzy do Polski ??? IP: *.dip.t-dialin.net 06.01.02, 22:57
            Gość portalu: aniutek napisał(a):

> Jesli tego szukasz -transfer pieniedzy do Polski- mam, dlugie to jest wiec
            > bez potwierdzenia nie wklejam, daj znac.

No moze zeby tutaj nie smiecic wyslij pod 19101961@gmx.de

Dzieki

p.

• Gość: aniutek Re: transfer pieniedzy do Polski ??? IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 06.01.02, 23:31
              p. - sprawdz poczte.
    • Gość: aniutek Re: Siedzimy przy komputerze i piszemy te brednie. IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 06.01.02, 23:37
      czasem sie wkurzam, czasem smieje do upeku , pisze bo chce pogadac
      po polsku z ludzmi, ktorzy wychowani w tym samym kraju moze beda
      nadawali na tych samych falach. roznie bywa- ot w sobote zmieszali mnie
      z blotem od nudnych bab nawsadzali...
      wczoraj mile spotkanie i mam nadzieje , ze wiecej takich bedzie.
      ludze sie, ze ten maly srebrny komputerek podlaczony do internetu da to
      czego w tym kraju mi brak- czyli kontakt z ludzmi.
    • Gość: XYZ Re: Siedzimy przy komputerze i piszemy te brednie. IP: *.netcom.ca 09.01.02, 16:32
      bigbird napisa?(a):

> Wiec pojawia sie oczywiste pytanie: DLACZEGO
      >
      > -Dla stymulacji intelektualnej? - hahahahahaha, i hahahahahaha, oh my
      God
      > hahahahahah, Help... Sombody... perform the Heimlich manouver.
      >
      > -Dla nawiazania kontaktow z ciekawymi ludzmi? - hahahahahahaah, tak,
      jak lubisz
      >
      > jak ci ktos naubliza.
      >
      > -Zeby rozszerzyc horyzonty o rodakach z roznych krajow - hahahahahaha, A
      U NAS
      > JEST LEPIEJ BO...
      >
      > etc, etc

My wszyscy nalezymy do tego samego klubu: w naszych zyciach jest
      pustaka, zero, nic. Ten Forum to jak azyl dla takich przegrancow jak my!
      Poniewaz w krajach, w ktorych wegetujemy nikt z nami nie chce pogadac, to
      piszemy te bzdety i czas jakos leci. Jak to mowio: do nastepnego stempla w
      urzedzie pracy. Wot co ...

• Gość: Polka Re: Siedzimy przy komputerze i piszemy te brednie... IP: *.telia.com 09.01.02, 16:47
      Jestesmy grupa socjalnych ludzi otwartych na swiat. Nowoczesni i ciekawi zycia. Pierwsi uzywamy to
      co internet moze nam dac a mianowicie kontakt z calym swiatem.
      Raz sie smiejemy a raz wkurzamy, no to co ? Uwazam , ze mamy swietna zabawe.
      Tak dla ciekawosci dodam, ze dzieki internetowi odnalazlam kolezanke ze szkoly a ostatnio nawet
      zapoznalam sie z kims z mojego miasta.
      Zawsze bylam pierwsza jesli chodzi o udogadnianie sobie zycie i moge powiedziec z reka na sercu,
      NIECH ZYJE INTERNET a jak ktos nie chce niech wylaczy...
      A takze jak ktos tu zauwazyl, mam ograniczone kontakty z tubylcami, bo nie udalo mi sie zachecic ich
      do dyskusji.
      • Gość: zybi Re:Porownanie z innymi... IP: 130.68.2.* 09.01.02, 22:55
        Znalazlem inne FORUM....
        Jacys dziwni ludzie ,
        ---nie mowia po polsku ino jakos po angielsku
        nie mowia ze """ DLACZEGO POLACY SA TAKIMI CHAMAMI! (47
        nie mowia ze """"Czarne owce w polskiej skorze (4)
        Dziwne te amerykany, drobna roznica bo moge popatrzec w twarz czlowiekowi z
        ktorym rozmawiam.
        Ide w sobote sie odchamic , forum odbywa sie na basenie, jedni plywaja inni
        cwicza miesnie na maszynach. to nie jest taki zwykly basen , trzeba miec karte
        klubowa i trzeba trzymac fason.
      • tea_4_2 Re: Siedzimy przy komputerze i piszemy te brednie... 09.01.02, 23:10
        To forum daje bardzo ciekawy obraz Polakow za granica!

smile
    • Gość: Realista Re: Siedzimy przy komputerze i piszemy te brednie... IP: *.il.us.prserv.net 09.01.02, 23:03
      Brednie? Czasami tak, dosc czesto nie.
      Dlaczego nie? Jest to dosc stymulujacy rodzaj zabawy, nie sadzisz?
      Ja jestem ciekawy jak tam ludziom zycie sie toczy... czy mialbym inna okazje,
      niz ta, tu? Nie mysle.

A jak mi sie znudzi- to wylaczam sie z internetu. Koniec.
      Polecam. Jest to chyba lepszy sposob na nudy, niz wypisywanie bzdur o tym, ze
      inni wypisuja bzdury...
      • Gość: observer Re: Siedzimy przy komputerze i piszemy te brednie... IP: *.ipt.aol.com 09.01.02, 23:49
        Najlepiej napisal o tym XYZ - cytuje "do nastepnego stempla w urzedzie
        pracy " -odnosi sie wrazenie ze 80% siedzacych na forum to permanentni
        bezrobotni ktorzy nic nie maja do roboty tylko dzien i noc siedziec na Forum i
        wypisywac co tylko do glowy przyjdzie. Przeciez normalni pracujacy ludzie
        majacy w dodatku rodziny koncza swoj dzien okolo 21 -22 pm sa zagonieni
        niezaleznie od miejsca zamieszkania. Czyzby forumowicze porzucili swe prace,
        nie dbaja o mieszkanie ,nie myja samochodu, i nie wykonuja innych codziennych
        czynnosci ??? - goraczka computerowa czy compumania jak to sie nazywa to
        zaburzenie ?????
        • Gość: aniutek Re: Siedzimy przy komputerze i piszemy te brednie. IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 10.01.02, 00:14
          Gos´c´ portalu: observer napisa?(a):

>-odnosi sie wrazenie ze 80% siedzacych na forum to permanentni
          > bezrobotni ktorzy nic nie maja do roboty tylko dzien i noc siedziec na
          Forum i
          > wypisywac co tylko do glowy przyjdzie. Przeciez normalni pracujacy ludzie
          > majacy w dodatku rodziny koncza swoj dzien okolo 21 -22 pm

hahahahahah
          ja koncze dzien o 2 am wstaje o 7 00am- bo szkoda czasu na spanie :smile)))

> sa zagonieni
          > niezaleznie od miejsca zamieszkania. Czyzby forumowicze porzucili swe
          prace,
          > nie dbaja o mieszkanie ,nie myja samochodu, i nie wykonuja innych
          codziennych
          > czynnosci ??? - goraczka computerowa czy compumania jak to sie
          nazywa to
          > zaburzenie ?????

a TY co przypadkiem, przez pomylke, niechcacy ........

• Gość: observer Re: Siedzimy przy komputerze i piszemy te brednie. IP: *.ipt.aol.com 10.01.02, 00:39
            tez mnie wciaglo -ale umiarkowanie.
            • aniutek Re: Siedzimy przy komputerze i piszemy te brednie. 10.01.02, 01:02
              Gos´c´ portalu: observer napisa?(a):

> tez mnie wciaglo -ale umiarkowanie.

uwazaj coby nie zezarlo wink))
    • Gość: WC Re: Siedzimy przy komputerze i piszemy te brednie... IP: *.sympatico.ca 10.01.02, 01:02
      wlasnie, to jest jak choroba!!! Ide do lekarza, moze mi cos da sad
      • aniutek Re: Siedzimy przy komputerze i piszemy te brednie. 10.01.02, 01:09
        Gos´c´ portalu: WC napisa?(a):

> wlasnie, to jest jak choroba!!! Ide do lekarza, moze mi cos da sad

ja tez... ale dopiero jutro wink))
        powodzenia,
        a
    • Gość: CT Re: Siedzimy przy komputerze i piszemy te brednie... IP: *.97.252.64.snet.net 10.01.02, 09:05
      Masz racje, glownie pisza ci ktorym sie nie wiedzie zeby sie "dowartosciowac",
      wypisujac bzdury jak to im dobrze w tej Ameryce, podczas gdy wiekszosc
      pracuje w fabrykach,na sprzataniu,z rzadka w jakims office; no i czesc jest
      z branzy IT,ale tylko podrzedni programisci czy administratorzy jakichs
      malych networkow.
      Powazny czlowiek sukcesu - Polonus nie produkuje sie na takim forum,
      bo nie ma na to czasu..
      • Gość: euro Re: Siedzimy przy komputerze i piszemy te brednie... IP: *.telia.com 10.01.02, 11:24
        Gość portalu: CT napisał(a):

> Masz racje, glownie pisza ci ktorym sie nie wiedzie zeby sie "dowartosciowac",
        > wypisujac bzdury jak to im dobrze w tej Ameryce, podczas gdy wiekszosc
        > pracuje w fabrykach,na sprzataniu,z rzadka w jakims office; no i czesc jest
        > z branzy IT,ale tylko podrzedni programisci czy administratorzy jakichs
        > malych networkow.
        > Powazny czlowiek sukcesu - Polonus nie produkuje sie na takim forum,
        > bo nie ma na to czasu..

Dlaczego wychodzisz z zalozenia, ze to Ameryka tu sie tylko produkuje? Dlaczego z powodu, ze pracuja w
        fabrykach nie wolno im uzywac komputera i pisac?
        Kazdy ma prawo pisac co chce i nie twoja to sprawa aby krytykowac a kim ty jestes? Lepszy od nas?
        Zyjemy w wolnych krajach i Polska nareszcie tez jest wolna, jak ci sie nie podoba to wylacz komp. i
        kropka.
        Musze dodac, ze osobiscie mieszkam w Europie, pracuje (jestem grafikiem)w domu, zajmuje sie
        domem, spotykam znajomych, zyje normalnym zyciem.
        Kdybys byl b.spostrzegawczy to zauwazy bys obok "glupich" postow, setki fajnych, z duza doza inforamcji.
        Nie tylko na Polonii , takze "Zdrowie"," Ksiazki" etc...
        • janusz1941 Re: Siedzimy przy komputerze i piszemy te brednie... 10.01.02, 11:53
          CT - czyzbys pisal o sobie. Mnie sie wiedzie dobrze, dla zbicia zbednego czasu
          i przez ciekawosc zagladam na forum. Czasami sie wychylam i cos napisze. Mozna
          znalezc tu przekroj polskosci od totalnej glupoty do bardzo rozsadnych i
          ciekawych wypowiedzi, jak w zyciu. Ludzie biznesu i sukcesu, tez maja od czasu
          do czasu chwilke wytchnienia i np. dla relaksu, cwicza sie w uzywaniu
          ojczystego jezyka. A wiec nie badz takim pesymista, glowa do gory ale jesli to
          cie nudzi masz zawsze wyjscie z sytuacji - wylacz komputer i wez sie za
          czytanie ksiazek, tez pozyteczna rzecz.
      • Gość: Senin Re: Siedzimy przy komputerze i piszemy te brednie... IP: *.mega.tmns.net.au 10.01.02, 13:20
        Gość portalu: CT napisał(a):

> Masz racje, glownie pisza ci ktorym sie nie wiedzie zeby sie "dowartosciowac",
        > wypisujac bzdury jak to im dobrze w tej Ameryce, podczas gdy wiekszosc
        > pracuje w fabrykach,na sprzataniu,z rzadka w jakims office; no i czesc jest
        > z branzy IT,ale tylko podrzedni programisci czy administratorzy jakichs
        > malych networkow.
        > Powazny czlowiek sukcesu - Polonus nie produkuje sie na takim forum,
        > bo nie ma na to czasu..

A czy nie przyszlo Ci do glowy, ze jest 235 sposobow zmywania naczyn?? Wiec moze
        nawet wiecej sposobow na zycie???
        Kto Ci powiedzial, ze my WSZYSCY chcemy byc POWAZNYMI LUDZMI SUKCESU ??? Ja nie
        chce! Ja pracuje na pol etatu, nie mam dzieci, meza wychowalam niezle( pomaga w
        gotowaniu sprzataniu)
        4 dni w tygodniu nie robie NIC!!! NIC!!!, no moze troche internetu... troche
        winka...troche dobrej kuchni...
        Hej... jak dawali m paszport, to nigdy nie stawiali warunku, ze musze stac sie
        nowym ... Zigi Swiatkowskim.. czy innym polskim "ambasadorem".
        Jak mi przyjdzie na to ochota to znowu zaczne jakis drobny biznes dajacy jakies
        tam $1 tys. australijskich tygodniowo, a dla podpuchy i wlasnego ego dam
        Japonczykom i Anglikom powod do pisania listow szukajacych moich wyrobow przez
        nastepnych piec lat ( ot taka sobie zabawa). Niech sie zabijaja za tym wyjatkowym
        ciuchem ktory po pieciu latach noszenia do zalozenia sie juz nie nadaje, a jakos
        trudno sie z nim rozstac....
        Hej CT, nie wiem skad jestes, ale wyglada na to, ze uznajesz tylko jeden sposob
        myslenia, jeden styl zycia, jedno podejsie do swiata... JEDYNIE SLUSZNE!!!

Gratulacje. Tutaj sie to nazywa INTEGRITY.
        Jest jednak wiele innych spojrzen na to co INTEGRITY wlasciwie znaczy...

Szukajcie, a znajdziecie

Senin
        • Gość: Inter Re: Siedzimy przy komputerze i piszemy te brednie... IP: *.sn.g.bonet.se 10.01.02, 19:36
          Donoszę, że nie przeczytałem ani jednego postu z tego tematu ale zgadzam się z
          autorem i ale uważam, że to wspaniała terapia.
          Za moich czasów jak mieszkałem w Polsce było niedopomyślenia aby nazwać np.
          Jaruzelskiego zwykłym pospolitym przestępco teraz mogę to zrobić
          i nic mi za to nie grozi.
          Więc ulżę sobie - na twoim miejscu zaszyłbym się i niepokazywałby ludziom na
          oczy twoje życie to farsa jesteś kompletne zero zaślepiony maniak którego
          powinno się unicestwić bo przynosi hańbę dla wszystkich.
          Przepraszam za mój wylew możecie nazwać to bredniami ale mogę to dzięki
          internetowi napisać i wiele osób to przeczyta i nic mi nie grozi.
          Dlatego ważne jest aby tak pozostało i nigdy więcej nie wróciło to co było .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka