Gość: Tomi IP: 164.48.189.* 09.01.02, 16:15 Hej, czy zagladaja na te strony Polacy mieszkajacy w Dusseldorfie? Jesli tak to chetnie do Was napisze !!! Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Polacy w Dusseldorfie IP: *.ub.uni-duesseldorf.de 09.01.02, 18:16 a sa, i to nie malo. Szukasz dziewczynki czy chlopców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: Polacy w Dusseldorfie IP: 164.48.189.* 10.01.02, 11:53 moze po imieniu nie widac ale szukam ... dziewczynki choc w Dusseldorfie pelno takich co szukaja chlopcow ale ja odpadam z takiej MESKIEJ zabawy )) Tomi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roni Re: Polacy w Dusseldorfie IP: *.netcom.ca 09.01.02, 18:39 Kiedys znalem taka Roksane. Ona tam pojechala na zaaranzowany kontrakt do pracy w restauracji tureckiej. Duzo tam macie takich restauracji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elf Re: Polacy w Dusseldorfie IP: *.adsl.hansenet.de 09.01.02, 22:04 Gość portalu: Roni napisał(a): > Kiedys znalem taka Roksane. Ona tam pojechala na zaaranzowany > kontrakt do pracy w restauracji tureckiej. Duzo tam macie takich > restauracji? A w Kanadzie nie TAKICH restauracji ? Coraz bardziej wam tylko wspolczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roni Re: Polacy w Dusseldorfie IP: *.netcom.ca 09.01.02, 22:13 Gos´c´ portalu: Elf napisa?(a): > A w Kanadzie nie TAKICH restauracji ? Coraz bardziej wam tylko > wspolczuc. Hej Elf, nie denerwuj sie. Ajn moment! Mamy rozne, tureckie tez. Jedyna roznica w tym ze taka Roksana nie moglaby tu przyjechac, bo tu trzeba miec wize. Jej niestety za sama buzke by nie dali wizy. Dlategotez najwiecej z nich dostaje odciskow na tylkach u Was w Rajchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elf Re: Polacy w Dusseldorfie IP: *.adsl.hansenet.de 09.01.02, 22:30 Wiesz Roni te czasy kiedy Polki masowo tu wyjezdzaly do knajp czy innych przybytkow ze tak powiem rozkoszy skonczyly sie. Teraz wiekszosc to rosyjkopochodne dziewczatka. Mozna powiedziec, ze zdominowaly szara strefe w tej branzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roni Re: Polacy w Dusseldorfie IP: *.netcom.ca 09.01.02, 22:37 Gos´c´ portalu: Elf napisa?(a): > Wiesz Roni te czasy kiedy Polki masowo tu wyjezdzaly do knajp czy innych > przybytkow ze tak powiem rozkoszy skonczyly sie. Teraz wiekszosc to > rosyjskopochodne dziewczatka. Mozna powiedziec, ze zdominowaly szara > strefe w tej branzy. Nic dziwnego, ze w Polsce tak podskoczylo ostatnio bezrobocie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rado Re: Polacy w Dusseldorfie IP: *.tychy-ak.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 14:25 eee Roni ..ja tez chce wize nach Canada, moze pomozesz mi w otrzymaniu takowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roni Re: Polacy w Dusseldorfie IP: *.netcom.ca 10.01.02, 14:32 Gos´c´ portalu: Rado napisa?(a): > eee Roni ..ja tez chce wize nach Canada, moze pomozesz mi w otrzymaniu > takowej? Ja mysle, ze jak jestes z Tych to lepiej jedz do Rajchu - blizej i sporo Waszych tam spotkasz ... Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: Polacy w Dusseldorfie 12.01.02, 21:12 Jestem też w Düsseldorfie.Mieszkam,pracuję i jeżdzę 5 razy w roku do kraju do rodziny.Mam miłe grono znajomych Polaków.Tubylców akceptuję. Pozdrawiam Maszmi Odpowiedz Link Zgłoś