ratpoles_tamer 21.08.08, 23:04 Momentów bez liku. www.canalplus.pl/program/full?26665 23 sierpnia będzie powtórka. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polonus5 ma ubezpieczenie !! 21.08.08, 23:15 www.tvn24.pl/3337,3,prosto_z_polski.html Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: Fajny film wczoraj widziałem. 21.08.08, 23:33 Dziękuję za informację ale po obejrzeniu filmu "Zabawy z bronią" postanowiłem nie marnować już więcej czasu na twórczość pana Moore. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa M&M wie jak robic kase! 22.08.08, 00:26 wujekjurek napisał: > Dziękuję za informację ale po obejrzeniu filmu "Zabawy z bronią" > postanowiłem nie marnować już więcej czasu na twórczość pana Moore. > ► to jest jego misja. Ciekawe jakie sa szanse na otrzymanie nerek w GB? W Bulbie daja pavulon i po bolu, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: M&M wie jak robic kase! 22.08.08, 15:17 Facet jest niesamowicie efektywny. Niby nie mówi nieprawdy ale wiele spraw pomija. Propaganda najwyższej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Moore (Michael) 22.08.08, 20:07 W filmie "Zabawy z bronią" pominął dość istotną dysproporcję poziomu przestepczości w różnych grupach etnicznych (jak pewnie wiesz społeczeństwo amerykańskie nie jest pod tym względem monolitem). Ilość morderstw wśród białych wynosi niewiele ponad 3 na 100 000 osób, jest grupa etniczna w której ten wskaźnik wynosi dużo ponad 20 (mniej więcej 7 razy więcej). Gdyby Moore wspomniał o tym to cała jego koncepcja dużej rzekomo ilości morderstw w USA nie trzyma się kupy. Bo trudno byłoby wtedy powiedzieć, że przyczyną jest strach białych mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa no i w ameryce bija murzynow. 23.08.08, 22:21 Kiedys to bylo latwe, ale teraz to jest duzo problemow. Poza tem oni sa najgorszymi rasistami. Odpowiedz Link Zgłoś