soup.nazi 03.10.08, 14:57 www.time.com/time/business/article/0,8599,1846450,00.html?xid=rss-topstories Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soup.nazi Re: Depression 2.0? 03.10.08, 15:12 Nie probuj nawet czytac, klempo plci nijakiej. Czytanie ci szkodzi, a proba czytania po angielsku, na tym poziomie (hehe, silly me, tak jakby ameba mogla czytac na jakimkolwiek poziomie), moglaby cie nawet zabic. Hm, co nie byloby takie zle, pod diabla cie spycham z tej miny, debilu? Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Depression 2.0? 03.10.08, 15:40 iwannabeated napisała: > yeah, yeah, I know the misspelling - I don't give a minor crap about > what you think you syberian monkey! hehe, bardzo drewniany ten twoj angielski - jakis taki dmuchany, typowy dla krapolaczkow. Brzmi jak tekst gasta z jukieja. Rwij bambosze "minor crap" (buahahaha) na drag Odpowiedz Link Zgłoś
japo.x Re: Depression 2.0? 03.10.08, 15:46 hehe majnor siet lemolog w nowych wcieleniu buahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
iwannabeated Re: Depression 2.0? 03.10.08, 15:58 are you claiming that you are a major one? Would you be so kind to write a few words in a foreing language, pick any language you may know. Twoja 100-krotka. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Jutka - Jutku 03.10.08, 15:54 Odpieprz sie od mego krajana z Moniek, Zupy. Wbrew temu co piszesz inteligencji mu nie brakuje. Wyglada wrecz ze ma jej wiecej od Ciebie. A ze jest ordynarny i pomylony? No coz, my (z Moniek) wszyscy tacy jestesmy. Ciebie wliczajac. Krajan Zupy SP Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Jutka - Jutku --- bardzo przepraszam, SP 04.10.08, 09:01 ... ale dlaczego mnie wywolujesz do tablicy? Nie rozumiem? Wprawdzie z zainteresowaniem czytam wpisy podszywanej Stokrotki, ale tak po nicku mnie? W tytule? Przeciez wiesz, ze ja tu tylko czytam. Pozdrawiam, i wracam do krypty. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola ...dlaczego mnie wywolujesz do tablicy? 04.10.08, 13:20 Bo Cie lubie. No i tak jakos mi sie skojarzylo .... Skojarzony SP Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: ...dlaczego mnie wywolujesz do tablicy? 04.10.08, 13:36 Chyba roz-kojarzony? )) Dobra, nawet do krypty nie wracam, bo zaraz jade na lotnisko. Polnocnoamerykanskim pomacham z zachodniej polkuli. PS. A wiesz, ze wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: ...dlaczego mnie wywolujesz do tablicy? 04.10.08, 22:10 A moze byscie te konwersacje dokonczyli tam gdzie wasze miejsce - na kryptopolonii? Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola No co Ty,Czesiek, krajanie z Moniek! 04.10.08, 23:14 Zal Ci czy ki licho??? Przeciez ani o fragach ani o beczkach po sledziach nie piszemy Twoj krajan z Moniek SP Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: No co Ty,Czesiek, krajanie z Moniek! 05.10.08, 01:33 Strasznie mi zal. Wlasnie bylem tam po 2 czy trzech latach - nawet zapomnialem drogi, dopiero ratpole mi pokazal. Niepotrzebnie - veni, vidi i rzucilem pawia. Wysiadujace ciotki i cioty (count yourself in, hehehe) pierdzace sobie nawzajem w oponki. Polonia jest fatalna, krypta - to sie po prostu nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnick Re: No co Ty,Czesiek, krajanie z Moniek! 05.10.08, 02:29 a waldek.usa? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa ... 01.03.09, 19:30 latarnick napisał: > a waldek.usa? > ► Zal ci czegos, debilku? Ja w USA radze sobie znakomicie, bez wzgledu na kryzysy i depresje. TY, w przeciwienstwie, nie radzisz sobie. Lokalizacja nie ma wplywu, dziad pozostanie dziadem, tylko twoja stroneczka internetowa sie trzyma. Z czego ty obecnie zyjesz? Z dziadowizny AU, na podstawie wariackich papierow. Nie wstyd ci byc wariatem? Zmiana nickow nic nie zmieni, plec tez nie ma znaczenia: byles, jestes i zdechniesz wariatem i tu konczy sie moja interlokutacja. Dostajesz oficjalnie ignora i juz nie uslyszysz nawet samogloski. Bye bye idiot, forever. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Depression 2.0? 03.10.08, 16:13 ratpole napisał: > iwannabeated napisała: > > > try to write something in you wooden english, let me see it, you > > wannabe cun(t)nuck. > > Te, co to znaczy "I wannabe "ated"? Nie wiem czy pamietasz, ale pisala tu kiedys taka "iwannabesedated". Ciec usiluje sie podszyc i wysral to co wysral. A ty tez nie znasz angielskiego - nie wiesz, ze do czasownika dodaje sie "-ed" i tak tworzymy czas pszeszly i zaszly, a najlepiej wyszly, albo poprawnie po krapolacku - wyszedly, hehehe? Nie uczyles sie angielskiego w Internaszonal Szkole Jenzykow Lobcych i Kucania Na Dragu im. Braci Bzdziuchow i nie wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Zapomniales o "a" przed motherfucker :(( 03.10.08, 16:34 No chyba ze chciales powiedziec "the" motherfucker? A-man SP Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Hehehehe, to jest dobre! 04.10.08, 08:30 "soup.nazi napisał: > Widzisz, moj "majnor kasztanie", jest wiele roznic miedzy nami (na moja korzysc > , > hehehe). Jedna z nich polega na tym, ze ja nie musze nikomu niczego udowadniac > ergo przystepowac do kretynskich licytacji z chciejami-debilami, do tego jeszcze na necie." Hlehle, zupny zaczynasz mnie martwic, wyglada na to ze podazasz sladami hawaja i powoli tracisz kontakt z rzeczywistoscia. Miszczu self-lansu "nie musi nic udowadniac"? Moze i nie musi tylko po co to robi w 9 z 10 postow? By the way, ile teraz jest u ciebie w Windsor wart dom o standardzie "wyzszej sredniej klasy"? 40 000$? . Odpowiedz Link Zgłoś
iwannabeated admin, ty ch...u zlamany, odpie...sie od moich 05.10.08, 01:03 postow, ty ku... meska! Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Zrelaksuj sie, Ertes! Zlosc pieknosci szkodzi! 05.10.08, 03:01 Zastepca Admina SP Odpowiedz Link Zgłoś
kup_pan_paszport Re: Hehehehe, to jest dobre! 01.03.09, 18:06 Autor: za_morzem 14.08.05, 12:02 mieszkam w kanadzie tinyurl.com/dlx8c2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Autor: za_morzem 14.08.05, 12:05 mieszkam w usa tinyurl.com/3akqyz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Autor: za_morzem 14.08.05, 11:58 mieszkam w kanadzie tinyurl.com/2lwxmc _______________________________________________________________ Miszczu , Lem przy tobie to fantasta-amator . via Podrozew czasie - Kanada - Odpowiedz Link Zgłoś
yapo2 Re: Hehehehe, to jest dobre! 01.03.09, 22:03 mysle ze za te cene dostaniesz kup trzy a czwarty za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
aksiegowy Re: Depression 2.0? 03.03.09, 02:30 ciekawy artykulik - trochę spóźniony ale ciekawie napisany. myślałem że może jakaś ciekawa dyskusja się wywiąże a tu nic. Zupa gada do siebie, ktoś się podszywa pod stokrotkę, stary romansuje z jutka - rynek się wali a tu sielanka AK Odpowiedz Link Zgłoś
yapo2 Re: Depression 2.0? 03.03.09, 02:39 oni romansowali rok temu a rynek wali sie teraz. Zreszta coz to za slowa, ze rynek sie wali. Poprzednio byles takim hawajskim nr 2 a tu teraz takie brzydkie wyrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: Depression 2.0? 03.03.09, 03:05 he jezel mogiem wam cos zaproponowac,depresanci.nie dawajta sobie wciskac prozacow i tym podobnych gowien ,powiedzom wam lexapro .nie wierzta im chciejta na zien dzisiejszy cymbalty hehe tylko anglojeayczne nie mylta z cymbalta hehe aha zapytacie skaem wiem,wicie rozumiecie,probujem sie Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama