Dodaj do ulubionych

Japonczyk usmiecha sie

22.10.08, 15:57
Japonczyk smieje sie niewesolo popijajac kawe w Starbucksie na rogu
59 i 1 Avenue, spogladajac na Queenboro Bridge w zamysleniu.
Z tych, co to naladowali kontenr chlamu, kupili lodke, squada i
telewizor, spluneli za siebie i wyjechali do Moniek.

Za rok beda chcieli powocic, bo dollar bedzie po 10 zlotych, ale
powortu nie bedzie. Bo sie przesiedzialo wize, bo robota bedzie,
ale dla tych z Meksyku co wierniejsi byli i zostali w USA.
marzenia o traktorze i nowym dachu na stodole przeba bedzie odlozyc
na troche pozniej , o jakies 20 lat smile
Obserwuj wątek
    • japo.x jak milo byc ZNOWU Polonusem 22.10.08, 16:10
      hehehe
      japcok z krapola przerodzil sie w Polonusa
      zlotowka w gore - japcok mieszka w bulbie
      dolar w gore - japcok mieszka w USA

taki to ma szczescie

"marzenia jak ptaki szybuja po niebie........."

BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHA
      • japo2 Boli ? 22.10.08, 16:58
        japo.x napisał:

> zlotowka w gore - japcok mieszka w bulbie
        > dolar w gore - japcok mieszka w USA
        >
        > taki to ma szczescie
        >
        > "marzenia jak ptaki szybuja po niebie........."
        >
        > BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHA

Wiem, boli sad
        Wiem, to trudne do zaakceptowania, ale tak wlasnie jest smile

Tutaj:

masz post nieazalogowanego japy:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=85712630&a=86275333
        A tutaj:

centralops.net/co/DomainDossier.aspx

Sobie sprawdzisz gdzie to jest smile)
        Slodki jestes w swej dziecinnej niewierze smile)
        • maciekqbn Trzeba przyznać, że masz nosa kolego :) 22.10.08, 17:02
          Piszę to szczerze, bo lubie jak się ludziom dobrze wiedzie.
          Inna sprawa, ze mało jest tak mobilnych ludzi, by w pare miesięcy
          przeskoczyć z miejsca na miejsce.
          Nie żal Ci Sopotu ?
          • yapo2 Re: Trzeba przyznać, że masz nosa kolego :) 22.10.08, 17:08
            tam gdzie chleb tam ojczyzna a Sopotu nie sprzedalem, ciagle mam smile)

USA to najlepsze miejsce na ziemi tylko ma swoje problemy a sadzac po ostatnich
            zmianach szybko nadrabia braki po osmiu latach.
            • ratpole Re: Trzeba przyznać, że masz nosa kolego :) 22.10.08, 18:09
              yapo2 napisał:

> tam gdzie chleb tam ojczyzna a Sopotu nie sprzedalem, ciagle mam smile)

Idiota, piszacy pod wieloma nickami, jest godny wspolczucia. Niewazne czy robi
              to dla jaj czy nie. Cos z nim musi byc nie tak and it shows, debilu
              • pogromca-polonii Jedyny prawdziwy Japonczyk 22.10.08, 18:11
                ratpole napisał:

> Idiota, piszacy pod wieloma nickami, jest godny wspolczucia.
                Niewazne czy robi to dla jaj czy nie. Cos z nim musi byc nie tak
                and it shows, debilu
                • bonzee32 Re: Jedyny prawdziwy Japonczyk 22.10.08, 18:17
                  >BTW:
                  >Czy rzucic tobie kilka nickow spod ktorych pisujesz ?

Kazdy glupi potrafi to sprawdzic.. Japa ty jestes IT guy?
                  • pogromca-polonii Re: Jedyny prawdziwy Japonczyk 22.10.08, 18:21
                    No to sprawdz i napisz mi tutaj, spod jakich jeszcze nickow ja
                    pisze. Prosze, skoro kazdy glupi to potrafi smile
                    • bonzee32 Re: Jedyny prawdziwy Japonczyk 22.10.08, 18:34
                      z tego co pamietam to yapo1, yapo2, japo1, japo2, viper39 i kiedys
                      ertes, no i pogromca-polonii. Podac ip? smile I pewnie jeszcze pare
                      pod anonymous proxy...

• pogromca-polonii Hahahah :) 22.10.08, 18:42
                        Hahahaha smile))
                        Najlepszy ten Viper !!!!!!!! Wielokrotnie mi tu wymyslal od
                        najgorszych smile)
                        No i widzisz jak to jest- glupi potrafi a ty nie. jak to swiadczy o
                        twym intelekcie ??????
                        • bonzee32 Re: Hahahah :) 22.10.08, 18:44
                          Dowcip z wiperem i ertesem. Myslalam,ze zajerzysz, ale przeliczylam
                          sie.
                          • pogromca-polonii Re: Hahahah :) 22.10.08, 18:49
                            bonzee32 napisała:

> Dowcip z wiperem i ertesem. Myslalam,ze zajerzysz, ale
                            przeliczylam
                            > sie.

"Dowcip" z viperem i ertesem? A z yapo to juz nie dowcip?
                            No przeciez kady glupi potrafi sprawdzic ? hehe smile)
                            Wykrecasz nieudolnie kota ci... smile zabawne . Po raz 10000- dac wam
                            pisac, a idiotow juz sami z siebie zrobicie najlepeij smile))
                            • bonzee32 Re: Hahahah :) 22.10.08, 18:51
                              Masz jakis kompleks?. Sciagnij sobie jakis programik do spradzania
                              ip i sie baw, ja dzisiaj nie bardzo mam czas fujaro...
                              • japo1 Re: Hahahah :) 22.10.08, 19:11
                                moze tak sie juz ulituj nad soba samym ?
                              • japo1 A ty w ogole wiesz co to jest IP ? 22.10.08, 19:15
                                bonzee32 napisała:
                                Sciagnij sobie jakis programik do spradzania
                                > ip i sie baw, ja dzisiaj nie bardzo mam czas fujaro...

Podejrzewam ze nie masz bladego pojecia smile)

Na Polonii trzeba sie logowac wiec IP nie widac. A poza tym , to do
                                sprawdzania IP nie potrzeba sciagac zadnego programiku, matolku smile
                                Nie masz czasu to nie pisz bzdur smile
                                • bonzee32 Re: A ty w ogole wiesz co to jest IP ? 22.10.08, 19:26
                                  > Na Polonii trzeba sie logowac wiec IP nie widac.
                                  sorry, wzielam cie za IT guya. Przyznaje, ze pomylilam sie..

• japo1 Re: A ty w ogole wiesz co to jest IP ? 22.10.08, 19:52
                                    Tak. IT guy zobaczy IP. Przez cudowne okulary.
                                    Wez kijek i pierdyknij sie w ryjek.
                                    • bonzee32 Re: A ty w ogole wiesz co to jest IP ? 22.10.08, 19:53
                                      Do kobiety w ten sposob? Rece opadaja..
                                      Bez odbioru
                                      • japo1 Nareszczie ! 22.10.08, 19:58
                                        bonzee32 napisała:

> Bez odbioru

• ontarian Re: A ty w ogole wiesz co to jest IP ? 22.10.08, 20:30
                                        bonzee32 napisała:

> Do kobiety w ten sposob?
                                        co ty sie dziwisz?
                                        przeciez do tej pory, to on tylko dmuchanom babe mial, hehe
                                        • nazi_pig Re: A ty w ogole wiesz co to jest IP ? 23.10.08, 17:51
                                          ja tez mam dmuchana i wcale mi to nie przeszkadza a wrecz przeciwnie, poprawia
                                          mi to humor kiedy sobie zazycze a nie kiedy kupie nastepnego karata. W rzeczy
                                          samej mam maly mail order biznesik ktory sprzedaje takie lalunie i jak chcesz
                                          moge ci taka dyskretnie podeslac jako probke do wyprobowania.

Przedsiebiorczy SP
                                          • ontarian Re: A ty w ogole wiesz co to jest IP ? 23.10.08, 18:01
                                            dobry biznesmen sam sprawdza towar ktory sprzedaje
                                            mam nadzieje, ze ty tez to robisz ze swoim towarem
                                          • japo1 Ups !!! 23.10.08, 18:17
                                            nazi_pig napisał:

> Przedsiebiorczy SP

Zapomniale sie facet przelogowac smile Zdarza sie najlepszym swirom
                                            polonijnym.
                                            To napisz , z jakich tam jeszcze walisz nickow?
                                            Osobiscie zawsze uwazalem, ze to forum w 90% to max.3-5
                                            skretynialych Polonusow.
                                            • ontarian Re: Ups !!! 23.10.08, 18:41
                                              japo1 napisał:

> Zapomniale sie facet przelogowac smile
                                              nie zapomnial
                                              tylko, ze ty za glupi buc jestes
                                              zeby skumac o co chodzi
                                              • yapo2 Re: Ups !!! 23.10.08, 18:47
                                                facet, wal sie na rog, to sobie bardziej poszerzysz horyzonty, tam na dole ma
                                                siem rozumiec.
                                                • ontarian Re: Ups !!! 23.10.08, 18:59
                                                  opowiedz lepiej jak ci lojer za 20k horyzonty poszerzal, hehe
                                                  • yapo2 Re: Ups !!! 23.10.08, 20:15
                                                    a co, ty nigdy nie dales doopy w biznesie? Wszystko tak super robiles i robisz?
                                                    Zgoda, zaplacilem za nauke ale po pierwsze cos z tego wyszlo dobrego a po drugie
                                                    takiej szkoly jak dostalem za 20 to inny nie dostanie za 200. Po trzecie, to ze
                                                    sobie zazyczyl tyle nie oznacza ze tyle dostal. Szykowal mnie na duzo wiecej ale
                                                    mu sie urwalem z haka i do dzisiaj mnie szuka.
                                                  • ontarian tos mnie ubawil japcok, hehehe 24.10.08, 14:06
                                                    to ty zebranie o zalegowanie sie
                                                    robieniem biznesu nazywasz? hehehe
                                                    do chodzenia do szkoly porownujesz? chyba na ESL
                                                    i czegos to sie takiego nauczyl?
                                                    ze sie pierwszemu lepszemu pawelkowi, czy jak mu tam
                                                    od razu kasy do reki nie daje? hehe
                                                    o tym, to kazde dziecko wie, tylko nie taki kiep jak ty

dam ci dobra rade gamoniu stary
                                                    nie jak ten twoj lojer za 20k, ale za darmoche
                                                    nigdy zbyt wiele o sobie na forum nie pisz
                                                    z reszta nie tylko na forum, ale w ogole na necie
                                                  • yapo2 ontarian, zacznij pisac po polsku 24.10.08, 15:56
                                                    lub angielsku, bo dialekt korego uzywasz jest niezrozumialy.

Opiekunczy SP
                                                  • ontarian Re: ontarian, zacznij pisac po polsku 24.10.08, 16:16
                                                    dla ciebie nic tlumoku nie jest zrozumiale
                                                    dlatego tak latwo cie w hooya mozna zrobic
                                                    lojer dal ci jednom lekcje zycia
                                                    a poniewa gupi buc jestes, to jeszcze nie raz
                                                    po dupie od zycia dostaniesz
                                                    kolejny raz nie bendzie od lojera
                                                    bo od niego to juz nauczke dostales
                                                    w sumie niewazne kto, ale nieraz cie jeszcze
                                                    ktus po prostu wydupcy na kolejne tysiaczki
                                                    hehehehe

p.s. w poprzednim wpisie mialo byc "zalegalizowanie"
                                                    a omoze bys tak jeszcze cus nam ze swojego
                                                    "barwnego" zycia opisal? hehehe
                                                    tylko nie sil sie na pisanie bajerow jak to ty zes kogus wyhooyal
                                                    bo i tak nikt w to nie uwierzy
                                                    po prostu, za glupi na to jestes, hehe
          • japo2 Re: Trzeba przyznać, że masz nosa kolego :) 22.10.08, 17:11
            To co sie teraz dzieje przewidywalem od b. dawna. I to jeszcze nie
            koniec.
            Dlaczego ma mi byc zal? Przeciez ja sie nie zegnam z Polska, ja nie
            jestem "Polonus", tylko Polak i Amerykanin. W Polsce mam ciagle
            niezle miejsce do zamieszkania, w USA zreszta rowniez. W Sopo bede
            zas w lutym, chociaz to moze nie najlepszy czas, ale przynjamniej
            nie ma "stonki" smile
        • jphawajski Re: Boli ? 23.10.08, 20:34
          kanada, ontario.
    • spalowany Re: Japonczyk usmiecha sie 22.10.08, 17:06
      no rzeczywiscie na filozoficzne wywody cie wzielo,masz tak po latte?
      • yapo2 Re: Japonczyk usmiecha sie 22.10.08, 17:09
        mir ist latte, hehehehe Zawsze tak mam jak uchronie doope przed lomotem.
    • pogromca-polonii Re: Trzeba przyznać, że masz nosa kolego :) 22.10.08, 18:23
      Wiesz, lubie jak cie tak krew zalewa smile
      Na liscie moich polonijnych zyciowych "winners" zajmujesz bardzo
      wysoka pozycje smile
      • jphawajski Re: Trzeba przyznać, że masz nosa kolego :) 23.10.08, 20:45
        pogromca-polonii napisał:

> Na liscie moich polonijnych zyciowych "winners" zajmujesz bardzo
        > wysoka pozycje smile

tak tez ciebie ocenialem. wszystkie twoje osiagniecia sa tylko
        wirtualne.
        ale nie martw sie, dzisiaj w ontario, jutro w sopocie, pojutrze na
        planetach smile
        • yapo2 Re: Trzeba przyznać, że masz nosa kolego :) 24.10.08, 03:55
          no to jak, doszedl juz kryzys domow do Hawajow czy zatrzymal sie w San Diego?
        • yapo2 Re: Trzeba przyznać, że masz nosa kolego :) 24.10.08, 15:58
          no to jak z tym kryzysem, jozek, errr, biznesem domowym? Czekanie na Godota, hehehee

Teatralny SP
    • oddal_sie_dziadu Jabcok jabcok wszystko zle!!! 22.10.08, 20:49
      trza bylo napisac ze po korzystnych zakupie setkow hektarow ziemi w
      bulbie w czasie wielkiego bumu sprzedales ja z wielomilionowym
      zyskiem inwestujac uprzednio jedyne $25k po czym zamieniles ta
      napompowana zlotowe na dullary a teraz jezdes pan i do tego masz
      jeszcze sklad quadow albo innych sqladow ktorych wartosc wraz z
      dullarem rosnie. Wiesz co by sie dzialo ? pamietasz jak na
      doniesienia o zakupach ziemi co poniektorzy kontrakturzy reagowali?
      taki hotdog1 (co on to teraz jest? mylicjus czy jakos tak) zaraz
      dostal gula i powiedzial ze w arizonie zakupil rancho buahahah.
      Lubie was strasznie czytac cudaki jabcok ale pamietaj ze kryzys w
      usa jeszcze trwa wiec na razie nic o nowych taghujerach ani
      blingach !
      pzdr
      • gassarbajter czas dla gaasssarbajterow 22.10.08, 21:35
        teraz jest czas dla nas !!,my bedziemy rzadzic !!,heheehhheeh!
        przeczekalismy "silna zlotowe" i teraz mozemy spokojnie patrzec i
        obserwowac jak wszystko idzie na dol a $$$$$ rosnie w sile po to
        zeby nam gaaasssssarbajterom zylo sie lepiej !
        • jphawajski Re: czas dla gaasssarbajterow 23.10.08, 20:48
          to sie mowi "teraz k... my"
          a zlotowke juz dawno powinni przemianowac na "silny zloty"
          albo "stabilna waluta" smile
          • spalowany Re: czas dla gaasssarbajterow 24.10.08, 20:52
            a ty hawajski powinienes zajac miejsce w swiatowej radzie medrcow hehe medrcow
            inaczej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka