Dodaj do ulubionych

Umarla H.Majdaniec

IP: *.uc.nombres.ttd.es 25.01.02, 16:57

Helenka wspomnienia mlodosci i moja sasiadka z Polski. Zyczyna byc
nieprzyjemnie-moje pokolenie zaczyna wymierac,czyzbym byl taki stary?
Obserwuj wątek
    • Gość: mik Re: Umarla H.Majdaniec IP: *.turboline.skynet.be 25.01.02, 17:06
      Nie, jestes ciagle mlody,tak samo jak ja.U mnie jest gorzej,bo ja mam stara
      zone.
      • Gość: Don Re: Umarla H.Majdaniec IP: *.uc.nombres.ttd.es 25.01.02, 18:27
        Gość portalu: mik napisał(a):

> Nie, jestes ciagle mlody,tak samo jak ja.U mnie jest gorzej,bo ja mam stara
        > zone.

Dzieki za pocieche.A moze zalozymy nowy temat-My starcy na emigracji,lub jak to
        byc starym na emigracji !Kto wie moze mamy cos do przekazania,ale jak mysle mloda
        generacja uwaza na s za dinozaurow, sklerotykow i nudziarzy-A moze maja racje:-
        )).Wracajac do Helenki ,szkoda byla srednich lotow piosenkarka ,ale jak na te
        siermiezne czasy innych tez wtedy nie bylo.
        • Gość: mik Re: Umarla H.Majdaniec IP: *.turboline.skynet.be 25.01.02, 18:37
          Lubilem Ja,troche za wczesnie odeszla,takie to zycie.Co do dinozaurow,to ja sie
          nie zaliczam.Zawsze mowie,ze moja zona jest stara.Ja jeszcze walcze,co prawda
          przegrywam,ale niech ktory z moich Orlow spruboje to powiedziec,a nie ma
          dyscypliny sportu w ktorej bym nie walczyl z nimi.
        • Gość: jasko Re: Umarla H.Majdaniec IP: 145.4.198.* 25.01.02, 20:47
          to utop ta stara cholere
          • muzaaa Re: Umarla H.Majdaniec 25.01.02, 20:48
            Ale jestescie okropnismile
          • Gość: mik R Do Jasko IP: *.turboline.skynet.be 25.01.02, 20:54
            Jasku, co ja bez niej bym robil? chiba ze jakus kozu by kupil.
    • Gość: karelia Re: Umarla H.Majdaniec IP: *.telia.com 25.01.02, 21:04
      a moze pospiewamy troche zamiast sie smucic, "Rudy, rudy rydz, mam na rydza
      smaczek, rudy, rudy,rudy rydz, lepszy niz maslaczek....."
      • Gość: Don Re: Umarla H.Majdaniec IP: *.uc.nombres.ttd.es 25.01.02, 22:00
        Gość portalu: karelia napisał(a):

> a moze pospiewamy troche zamiast sie smucic, "Rudy, rudy rydz, mam na rydza
        > smaczek, rudy, rudy,rudy rydz, lepszy niz maslaczek....."

Karelio nie mozesz tego cytowac z pamieci-za mloda jestes! P&K
        • karelia Re: Umarla H.Majdaniec 25.01.02, 22:04
          podejrzewalam, podejrzewlam, BINGOOOOOOO ale sie czuje osaczona , wszedzie
          ONNNNNNN helppppppppppppppppppppppppptongue_outPPPPPPPPPPPPPP hihuihihih moze i nie
          pamietam, a moze i znam, "lepszy niz maslaczekkkk "hihihi
          Przepraszam wszystkich , to takie moje luzne dywagacje po herbacie wieczornej.
          Pozdrawiam K.
          • Gość: mik R Don IP: *.turboline.skynet.be 26.01.02, 13:09
            Don tak szczerze,Ty chyba znasz tego Jasko,ktory chce zebym utopil moj skarb?
            A o tych grzybach to spiewala chyba Koterbska.
            • Gość: Don Re:do mik IP: *.uc.nombres.ttd.es 26.01.02, 15:15

> Don tak szczerze,Ty chyba znasz tego Jasko,ktory chce zebym utopil moj skarb?
              > A o tych grzybach to spiewala chyba Koterbska.

O Jasku ? A "rudy rydz " masz racje ale nie tylko Koterbska-ostatnio ja tez to
              spiwealem na imieninach kolegi,mialem "stojace owacje "wszyscy goscie wstali i
              wyszli na taras ! Spiewala m.in.Lokomot..cos tam i Moni...cos tam.oraz wiele
              innych szlagierow. Prosze daj wiecej dasnych o jasku i skarbie!Pozdraw.
              • Gość: Don Re:do mik IP: *.uc.nombres.ttd.es 26.01.02, 15:18
                Gość portalu: Don napisał(a):

> Gość portalu: mik napisał(a):
                >
                > > Don tak szczerze,Ty chyba znasz tego Jasko,ktory chce zebym utopil moj ska
                > rb?
                > > A o tych grzybach to spiewala chyba Koterbska.
                >
                > O Jasku ? A "rudy rydz " masz racje ale nie tylko Koterbska-ostatnio ja tez
                > to
                > spiwealem na imieninach kolegi,mialem "stojace owacje "wszyscy goscie wstali i
                > wyszli na taras ! Spiewala m.in.Lokomot..cos tam i Moni...cos tam.oraz wiele
                > innych szlagierow. Prosze daj wiecej dasnych o jasku i skarbie!Pozdraw.

mik koloego sorry!! polapalem sie co do tego topiciela -jestem co nieco
                zaspany.Nie mam pojecia co to za utopiec-smaczne to nie jest.Post faktycznie
                durny i ni przypial no przyl.
                • Gość: mik Re:do Don IP: *.turboline.skynet.be 26.01.02, 15:57
                  Ja tlumacze se ze moja zona jest stara,a ja wiecznie mlody,z reszta ona podobnie
                  sie usprawiedliwia.Ten Jasko,to ciezki ma pomyslunek.
    • karelia Rudyyy rydz, lalalaa 26.01.02, 21:55
      "Rudego rydza "spiewala Majdaniec, a Koterbska spiewala "Brzydula i rudzielec",
      "....bo ja mam wlosy rude, nie nie miedziane , nie kasztan, nie mahon, ale rude
      zwyczajnie rude, jak lisia skorka latem ....lalalaala" , hihihihi Don, mloda
      ale wie, a moze razem zaspiewamy sobie na tarasie , w te ciepla hiszpanska
      noc, " Gdzies Hiszpania za lasami , a tu zima karnawal jest z
      nami ....lalalala, hiszpanski walczyk OOLE!!!!"( Polomski , jakby sie ktos
      pytal ) . No jak , Don? Zdalam egzamin, moge z Toba w duecie zaspiewac?
      P&K K.
      • Gość: Don Re: Rudyyy rydz, lalalaa IP: *.uc.nombres.ttd.es 26.01.02, 21:59
        karelia napisał(a):

> "Rudego rydza "spiewala Majdaniec, a Koterbska spiewala "Brzydula i rudzielec",
        > "....bo ja mam wlosy rude, nie nie miedziane , nie kasztan, nie mahon, ale rude
        >
        > zwyczajnie rude, jak lisia skorka latem ....lalalaala" , hihihihi Don, mloda
        > ale wie, a moze razem zaspiewamy sobie na tarasie , w te ciepla hiszpanska
        > noc, " Gdzies Hiszpania za lasami , a tu zima karnawal jest z
        > nami ....lalalala, hiszpanski walczyk OOLE!!!!"( Polomski , jakby sie ktos
        > pytal ) . No jak , Don? Zdalam egzamin, moge z Toba w duecie zaspiewac?
        > P&K K.

Oczywiscie mozesz spiewac ja bede gral na grzebieniu.A burdelmamas visor znasz?
        • karelia Re: Rudyyy rydz, lalalaa 26.01.02, 22:14
          Niestety , nie znam, bo ja jestem porzadna flickasmile))). ale jedno mnie martwi,
          ze te nieporzadne maja wieksze wziecie sad(((. Wiec chyba nie zaspiewamy .
        • Gość: mik Re: Rudyyy rydz, lalalaa IP: *.turboline.skynet.be 26.01.02, 22:15
          U mnie juz skleroza,brakuje zeby gdzies na pogrzebie zaspiewac 100 lat.
          Don nie zrozumialem Twojego tekstu,w odp.naszej piosenkarce.Nie tlumcz,lepiej
          spiewac.Malowana lalalalala.
          • Gość: Don Re: Rudyyy rydz, lalalaa IP: *.uc.nombres.ttd.es 26.01.02, 22:28

> U mnie juz skleroza,brakuje zeby gdzies na pogrzebie zaspiewac 100 lat.
            > Don nie zrozumialem Twojego tekstu,w odp.naszej piosenkarce.Nie tlumcz,lepiej
            > spiewac.Malowana lalalalala.

Sorry to bylo o takiej szwedzkiej piosence-niecenzuralnej ale znanej.To takie
            rozmowki miedzy "krajanami"pozdraw
            • Gość: mik Re: Rudyyy rydz, lalalaa IP: *.turboline.skynet.be 26.01.02, 22:30
              mialem na uwadze Koterbska
    • karelia Re: Umarla H.Majdaniec 26.01.02, 22:40
      no to co , ze pogrzeb, poplaczemy, pospiewamy, bo byla piosenkarka. Na pewno by
      sie ucieszyla, ze ludzie pamietaja, znaja, chca spiewac i sluchac. Nawet ci
      troszke mlodsi niz DonwinkTo chyba najwiekszy dla Niej honor jako piosenkarki,
      prawda?
      "Malowana lala" To Karin Stanek
      • Gość: mik Re: Umarla H.Majdaniec IP: *.turboline.skynet.be 26.01.02, 23:02
        Tak naprawde to zycie szybko przemija.Ta Jej kariera,ten poczatek,mi sie wydaje
        ze to pare dni temu.W zyciu, staram sie wyeleminowac wszystkie niuanse,ktore
        utrudniaja mi je.Grunt to dobry humor.A teraz,zona przeczytala cos o kielbasce,
        na internecie,musze pozegnac.
        U nas teraz mowimy dobranoc,Wszystkim
        • Gość: andre Re: Umarla H.Majdaniec IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 12:05
          Pamietam Majdaniec z jej wystepow w sopockim Non-Stop.Jako mlody chlopak
          wspinalem sie na plot ogladajac jej wystepy.To byla "niezla sztuka"
          zgrabna,ladna dziewczyna.W porownaniu z K.Stanek i innymi gwiazdkami tego
          czasu ..klasa babka.Szkoda jej mogla jeszcze troche pozyc miala tylko 60
          lat.Pozostanie w naszej pamieci i jej ...rudy rudy rydz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka