Gość: Don IP: *.uc.nombres.ttd.es 25.01.02, 16:57 Helenka wspomnienia mlodosci i moja sasiadka z Polski. Zyczyna byc nieprzyjemnie-moje pokolenie zaczyna wymierac,czyzbym byl taki stary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mik Re: Umarla H.Majdaniec IP: *.turboline.skynet.be 25.01.02, 17:06 Nie, jestes ciagle mlody,tak samo jak ja.U mnie jest gorzej,bo ja mam stara zone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Umarla H.Majdaniec IP: *.uc.nombres.ttd.es 25.01.02, 18:27 Gość portalu: mik napisał(a): > Nie, jestes ciagle mlody,tak samo jak ja.U mnie jest gorzej,bo ja mam stara > zone. Dzieki za pocieche.A moze zalozymy nowy temat-My starcy na emigracji,lub jak to byc starym na emigracji !Kto wie moze mamy cos do przekazania,ale jak mysle mloda generacja uwaza na s za dinozaurow, sklerotykow i nudziarzy-A moze maja racje:- )).Wracajac do Helenki ,szkoda byla srednich lotow piosenkarka ,ale jak na te siermiezne czasy innych tez wtedy nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Umarla H.Majdaniec IP: *.turboline.skynet.be 25.01.02, 18:37 Lubilem Ja,troche za wczesnie odeszla,takie to zycie.Co do dinozaurow,to ja sie nie zaliczam.Zawsze mowie,ze moja zona jest stara.Ja jeszcze walcze,co prawda przegrywam,ale niech ktory z moich Orlow spruboje to powiedziec,a nie ma dyscypliny sportu w ktorej bym nie walczyl z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasko Re: Umarla H.Majdaniec IP: 145.4.198.* 25.01.02, 20:47 to utop ta stara cholere Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik R Do Jasko IP: *.turboline.skynet.be 25.01.02, 20:54 Jasku, co ja bez niej bym robil? chiba ze jakus kozu by kupil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karelia Re: Umarla H.Majdaniec IP: *.telia.com 25.01.02, 21:04 a moze pospiewamy troche zamiast sie smucic, "Rudy, rudy rydz, mam na rydza smaczek, rudy, rudy,rudy rydz, lepszy niz maslaczek....." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Umarla H.Majdaniec IP: *.uc.nombres.ttd.es 25.01.02, 22:00 Gość portalu: karelia napisał(a): > a moze pospiewamy troche zamiast sie smucic, "Rudy, rudy rydz, mam na rydza > smaczek, rudy, rudy,rudy rydz, lepszy niz maslaczek....." Karelio nie mozesz tego cytowac z pamieci-za mloda jestes! P&K Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Umarla H.Majdaniec 25.01.02, 22:04 podejrzewalam, podejrzewlam, BINGOOOOOOO ale sie czuje osaczona , wszedzie ONNNNNNN helpppppppppppppppppppppppppPPPPPPPPPPPPPP hihuihihih moze i nie pamietam, a moze i znam, "lepszy niz maslaczekkkk "hihihi Przepraszam wszystkich , to takie moje luzne dywagacje po herbacie wieczornej. Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik R Don IP: *.turboline.skynet.be 26.01.02, 13:09 Don tak szczerze,Ty chyba znasz tego Jasko,ktory chce zebym utopil moj skarb? A o tych grzybach to spiewala chyba Koterbska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re:do mik IP: *.uc.nombres.ttd.es 26.01.02, 15:15 Gość portalu: mik napisał(a): > Don tak szczerze,Ty chyba znasz tego Jasko,ktory chce zebym utopil moj skarb? > A o tych grzybach to spiewala chyba Koterbska. O Jasku ? A "rudy rydz " masz racje ale nie tylko Koterbska-ostatnio ja tez to spiwealem na imieninach kolegi,mialem "stojace owacje "wszyscy goscie wstali i wyszli na taras ! Spiewala m.in.Lokomot..cos tam i Moni...cos tam.oraz wiele innych szlagierow. Prosze daj wiecej dasnych o jasku i skarbie!Pozdraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re:do mik IP: *.uc.nombres.ttd.es 26.01.02, 15:18 Gość portalu: Don napisał(a): > Gość portalu: mik napisał(a): > > > Don tak szczerze,Ty chyba znasz tego Jasko,ktory chce zebym utopil moj ska > rb? > > A o tych grzybach to spiewala chyba Koterbska. > > O Jasku ? A "rudy rydz " masz racje ale nie tylko Koterbska-ostatnio ja tez > to > spiwealem na imieninach kolegi,mialem "stojace owacje "wszyscy goscie wstali i > wyszli na taras ! Spiewala m.in.Lokomot..cos tam i Moni...cos tam.oraz wiele > innych szlagierow. Prosze daj wiecej dasnych o jasku i skarbie!Pozdraw. mik koloego sorry!! polapalem sie co do tego topiciela -jestem co nieco zaspany.Nie mam pojecia co to za utopiec-smaczne to nie jest.Post faktycznie durny i ni przypial no przyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re:do Don IP: *.turboline.skynet.be 26.01.02, 15:57 Ja tlumacze se ze moja zona jest stara,a ja wiecznie mlody,z reszta ona podobnie sie usprawiedliwia.Ten Jasko,to ciezki ma pomyslunek. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Rudyyy rydz, lalalaa 26.01.02, 21:55 "Rudego rydza "spiewala Majdaniec, a Koterbska spiewala "Brzydula i rudzielec", "....bo ja mam wlosy rude, nie nie miedziane , nie kasztan, nie mahon, ale rude zwyczajnie rude, jak lisia skorka latem ....lalalaala" , hihihihi Don, mloda ale wie, a moze razem zaspiewamy sobie na tarasie , w te ciepla hiszpanska noc, " Gdzies Hiszpania za lasami , a tu zima karnawal jest z nami ....lalalala, hiszpanski walczyk OOLE!!!!"( Polomski , jakby sie ktos pytal ) . No jak , Don? Zdalam egzamin, moge z Toba w duecie zaspiewac? P&K K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Rudyyy rydz, lalalaa IP: *.uc.nombres.ttd.es 26.01.02, 21:59 karelia napisał(a): > "Rudego rydza "spiewala Majdaniec, a Koterbska spiewala "Brzydula i rudzielec", > "....bo ja mam wlosy rude, nie nie miedziane , nie kasztan, nie mahon, ale rude > > zwyczajnie rude, jak lisia skorka latem ....lalalaala" , hihihihi Don, mloda > ale wie, a moze razem zaspiewamy sobie na tarasie , w te ciepla hiszpanska > noc, " Gdzies Hiszpania za lasami , a tu zima karnawal jest z > nami ....lalalala, hiszpanski walczyk OOLE!!!!"( Polomski , jakby sie ktos > pytal ) . No jak , Don? Zdalam egzamin, moge z Toba w duecie zaspiewac? > P&K K. Oczywiscie mozesz spiewac ja bede gral na grzebieniu.A burdelmamas visor znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Rudyyy rydz, lalalaa 26.01.02, 22:14 Niestety , nie znam, bo ja jestem porzadna flicka))). ale jedno mnie martwi, ze te nieporzadne maja wieksze wziecie (((. Wiec chyba nie zaspiewamy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Rudyyy rydz, lalalaa IP: *.turboline.skynet.be 26.01.02, 22:15 U mnie juz skleroza,brakuje zeby gdzies na pogrzebie zaspiewac 100 lat. Don nie zrozumialem Twojego tekstu,w odp.naszej piosenkarce.Nie tlumcz,lepiej spiewac.Malowana lalalalala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Rudyyy rydz, lalalaa IP: *.uc.nombres.ttd.es 26.01.02, 22:28 Gość portalu: mik napisał(a): > U mnie juz skleroza,brakuje zeby gdzies na pogrzebie zaspiewac 100 lat. > Don nie zrozumialem Twojego tekstu,w odp.naszej piosenkarce.Nie tlumcz,lepiej > spiewac.Malowana lalalalala. Sorry to bylo o takiej szwedzkiej piosence-niecenzuralnej ale znanej.To takie rozmowki miedzy "krajanami"pozdraw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Rudyyy rydz, lalalaa IP: *.turboline.skynet.be 26.01.02, 22:30 mialem na uwadze Koterbska Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Umarla H.Majdaniec 26.01.02, 22:40 no to co , ze pogrzeb, poplaczemy, pospiewamy, bo byla piosenkarka. Na pewno by sie ucieszyla, ze ludzie pamietaja, znaja, chca spiewac i sluchac. Nawet ci troszke mlodsi niz DonTo chyba najwiekszy dla Niej honor jako piosenkarki, prawda? "Malowana lala" To Karin Stanek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Umarla H.Majdaniec IP: *.turboline.skynet.be 26.01.02, 23:02 Tak naprawde to zycie szybko przemija.Ta Jej kariera,ten poczatek,mi sie wydaje ze to pare dni temu.W zyciu, staram sie wyeleminowac wszystkie niuanse,ktore utrudniaja mi je.Grunt to dobry humor.A teraz,zona przeczytala cos o kielbasce, na internecie,musze pozegnac. U nas teraz mowimy dobranoc,Wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: Umarla H.Majdaniec IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 12:05 Pamietam Majdaniec z jej wystepow w sopockim Non-Stop.Jako mlody chlopak wspinalem sie na plot ogladajac jej wystepy.To byla "niezla sztuka" zgrabna,ladna dziewczyna.W porownaniu z K.Stanek i innymi gwiazdkami tego czasu ..klasa babka.Szkoda jej mogla jeszcze troche pozyc miala tylko 60 lat.Pozostanie w naszej pamieci i jej ...rudy rudy rydz. Odpowiedz Link Zgłoś