Gość: ja IP: *.lu.dl.cox.net 30.12.03, 17:30 kmp.nf.pl/ kompol.org/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes Re: tu jest Don Pedro: 30.12.03, 18:16 Niezle sie znasz na tym. Linki i te rzeczy. Jakies powiazania, ciagotki czy moze tesknota? Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: tu jest Don Pedro: 30.12.03, 18:33 O malo nie zemdlalam z wrazenia: nie wiedzialam, ze mlodzi komunisci sie gdzies organizuja. To po to ludzie walczyli o wolnosc, zeby jakies lebki dalej sie podniecaly komunizmem? Nie rozumiem tego swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: tu jest Don Pedro: 30.12.03, 18:37 ech Basiu... tak jakby nazistow nie bylo w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: tu jest Don Pedro: 30.12.03, 18:40 tyz prowda. ja jestem cholernie naiwna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Old Shatterhand a co, buszewictwo kaze zamykac innowiercow? IP: *.fnj1.hawkcommunications.com 30.12.03, 19:02 to juz nie mozne sobie pomyslec o sprawiedliwosci spolecznej,rownej placy,powszechnej opiece lekarskiej,darmowych studiach itp, aby nie byc uznanym za wspolczesne wcielenie Antychrysta? Tak jakby buszewicka polityka prewencyjnych uderzen miliatarnych, inwigilowania wlasnych obywateli,straszaka Alkajdy co to jest dobry na wszystko(nawet na stope za niska,heh), troszczenia sie tylko o interesy wielkich korporacji byla super-duper? Myslec buractwo polonijne,jesli macie jeszcze czym.. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy.don-pedro tu jest iluzja... 31.12.03, 10:51 pomarzyc mozna, drogi 'ja'... mlodzi, jeszcze naiwni sa... Odpowiedz Link Zgłoś