Dodaj do ulubionych

PRZESTANCIE! CHCE ANOREKSJE!

IP: *.espol.com.pl 17.02.04, 12:52
Czytalam juz posta jednej dziewczyny ponizej o podobnym tytule, oczywiscie
spodziewalam sie tego, 20 innych zaraz zarzucilo ja tekstami typu "jestes
idiotka, anoreksja to najwieksze zlo". Hej ludzie, a co jezeli ja na prawde
bede sie czula szczesliwa? Pewnie, wybluzgajcie mnie, ale ja chce miec
anoreksje, niestety nie moge. Mam 170 cm i 65 kg wagi, itak udalo mi sie
schudnac ok.7 kg (jednak to na pewno nie byla anoreksja, raczej dlugotrwale
nie jedzenie kolacji i ograniczanie slodyczy) i co? Moje zycie na prawde sie
odmienilo. Np. faceci, oni nigdy mnie nie dostrzegali a teraz coraz czesciej
slysze od nich komplementy, w tym roku (bo wlasnie w nim schudlam) otrzymalam
pierwsza w zyciu walentynke. Jestem grubsza od moich kolezanek (wazacych po
55 kg przy podobnym wzroscie)i wiem, ze gdybym zrzucilka kolejne 7 a
najlepiej z 10 kg bylabym szczesliwa i nawet nie mowcie mi, ze nie. Teraz
jestem szczesliwa a jezeli powiecie mi jak moge jeszcze schudnac to spelni
sie jedno z najwiekszych marzen mojego zycia. Chce schudnac jak anorektyczka,
szybko i zauwazalnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: po przejsciach Re: PRZESTANCIE! CHCE ANOREKSJE! IP: *.chello.pl 17.02.04, 13:03
      I tak napisze, ze jestes glupia..albo poprostu prowokujesz wypowiedzi.. Powiem
      Ci tyle jak schudniesz jak anorektyczka...to zaraz przedstaiwe CI Twoja
      przyszlosc!!!!
      albo umrzesz w szpitalu pod kroplowka, bo do tego prowadzi anoreksja
      albo rzucisz sie na jedzenie i bedziesz calymi dniami rzygala az zaczniesz
      wypluwac wlasne wnetrznosci..., albo tak przytyjesz, ze nie zmiescisz sie w
      drzwi od pokoju!!!!
      Do tego wlasnie prowadzi Anoreksja kotku...
      Nadal chcesz byc anorektyczka...???
      Czy moze poprostu schudnac pare kilo, zgodnie z poleceniami lekarza dietetyka??
    • Gość: EvilCat Re: PRZESTANCIE! CHCE ANOREKSJE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 14:22
      A nie można normalnie, po ludzku? Po co mylić anoreksję z dietą? Odchudzaj się
      powoli, spokojnie, zmień dietę i zwyczaje żywieniowe, ograniczaj słodkości tak,
      jak to robisz, mysl co jesz, ćwicz, ruszaj się (bo jeśli schudniesz 7 kg, tak
      po prostu, to nie będziesz piękna - do zmiany wagi potrzebne jest rzeźbienie
      ciała, inaczej stanie się bezkształtne!). Schudniesz normalnie, spokojnie, na
      stałe, będziesz zadowolona, a faceci będą za Tobą latali. Zanim zaczniesz się
      odchudzać, kup nowego ciucha, zmień makijaż i fryzurę, wyjdź do klubu; może
      odwiedź wizażystkę czy co.
      Bo faceci nie lubią chudzinek: Moja siostra ma 175 cm wzrostu i 68 kg wagi,
      biust D i pupę koło setki, brzuch od piwa; potrafi się ubrać i umalować; może
      mieć każdego faceta! Ale nie chce, bo jest chora na depresję, ma zaburzenia
      libido i nie ma na nic ochoty. Pomyśl o tym. Anorektyczka nie może być
      szczęśliwa. Choroba nasra jej w głowie i będzie myślała tylko o jedzeniu i
      tłuszczu, o kaloriach i marchewkach, a nie o facetach!
      Jeśli już musisz radykalnie, radzę zmianę trybu życia: nie siedź w domu, rób
      coś, żebyś nie czuła głodu, staraj się jeść co 5 godzin, a głód w międzyczasie
      zabij czymś mało kalorycznym; koniecznie poruszaj się codziennie! Zeby pupa Ci
      nie znikła! Uważaj na herbatki odchudzające (można sobie nimi zjebać układ
      pokarmowy, potem do końca życia będziesz puszczała bąki nawet jak nic nie
      zjesz ;)))).
      I lepiej nie przychodź na to forum, tylko znajdź coś o zdrowiu i dietach: może
      na www.pfm.pl, może jakieś forum inne? niepotrzebnie nasrasz sobie w głowie
      odchudzaniem.
    • Gość: Evil Cat Re: PRZESTANCIE! CHCE ANOREKSJE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 14:26
      Jeszcze coś:
      A pomyśl, że moja sistra ma gorzej - jest tak pierońsko wysoką i do tego wielką
      babą. Jak założy obcasy, to jest wyższa od większości facetów. A mimo to nawet
      szczuplejsi i nizsi zakochiwali się w niej, i wychodziły udane związki. Myślę,
      że zamiast zmieniać siebie, znajdź faceta, który pokocha Cie taką, jaką jesteś.
      Jednak rozumiem Twój głos. Tyle że wiesz, że nie odchudza się internetem, ale
      niejedzeniem i ćwiczeniami :)))
    • Gość: navia Re: PRZESTANCIE! CHCE ANOREKSJE! IP: 212.33.92.* 17.02.04, 15:09
      Linda - udało Ci się zrzucić 7 kilo rozsądnie, co Ci nagle odbiło, dziewczyno?
      Po co szybko, jak mozna tak, jak do tej pory - spokojnie i z TRWALYM efektem.
      Mała rada - jeżeli chcesz coś zmienic w swoim wyglądzie, to lustro jest o wiele
      lepszym wskaźnikiem niż waga. Lżejsze wcale nie znaczy piękniejsze, nieważne
      ile sie waży, ważne, zeby sylwetka była proporcjonalna. Widywałam już
      dziewczyny ze ślicznie sterczącymi obojczykami i łopatkami i brzuszkami
      wypukłymi jak u etiopskich dzieci, po prostu zniewalająco to wygląda.
      • Gość: Linda Re: PRZESTANCIE! CHCE ANOREKSJE! IP: *.espol.com.pl 18.02.04, 15:30
        Ok, postaram sie skorzystac z Twojej rady Evil Cat, dziekuje Ci, ze rozsadnie
        mi poradzilas, teraz mysle, ze chyba na prawde masz racje:) Tobie Navio tez
        dzieki. Jestescie kochane:*
        • Gość: EvilCat Re: PRZESTANCIE! CHCE ANOREKSJE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 17:23
          Geeezzzz.... Linda, dzięki, przywróciłaś mi wiarę w ludzi...
          A swoją drogą, to mój facet byłby najbardziej zadowolony, jakbym przytyła 7 kg
          i miała 170 cm wzrostu i własnie 65 kg... Klepie mnie po pupie i mówi: "cooo?
          czyżbyś przytyła...? A nie, to tylko masz coś w kieszeni na tyłku..."
          Pozdrawiam gorąco - Evil Cat
        • Gość: navia Re: PRZESTANCIE! CHCE ANOREKSJE! IP: 212.33.92.* 19.02.04, 21:21
          Nie ma sprawy :))) Zawsze sie dobrze człowiekowi robi, jak słyszy ze udało mu
          się kogoś ostrzec przed strzeleniem głupoty, za która będzie płacił latami...
          co prawda, droga Lindo, mam nadzieję, że posłuchałaś rady EvilCat i już tych
          słów nie czytasz, bo to forum nie dla Ciebie ;) Tak czy inaczej - pozdrawiam i
          tak trzymać!
    • Gość: Anka Re: PRZESTANCIE! CHCE ANOREKSJE! IP: *.crowley.pl 18.02.04, 20:24
      cześć Linda !!
      Możesz podać swój e-mail?Napisałabym do Ciebie..Mam podobny problem...
    • Gość: ja Re: PRZESTANCIE! CHCE ANOREKSJE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 22:32
      ehh!! zazdroszcze Ci !! tez chciałabym tyle wazyc... mam 174cm i 51kg, i do
      czego sie tu przytulic???tak ci sie tylko wydaje ze chudsze sie podobaja
      facetom....zludzenie
    • Gość: olka Re: PRZESTANCIE! CHCE ANOREKSJE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 12:22
      kazdy by chcial. ja juz ja mialam i nagle stracilam. nie mam pojecia co sie ze
      mna stalo. teraz musze wszystko zaczynac od nowa. zyczmy sobie powodzenia
      • Gość: dazy O L U !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 20.02.04, 12:39
        tAK BEDZIESZ WYGLADAC www.dazy.de koniecznie zobacz co Cie czeka po
        anoreksji!!!!
    • Gość: Carmen Re: PRZESTANCIE! CHCE ANOREKSJE! IP: *.uab.es 20.02.04, 15:03
      A ja od szesiu miesiecy siedze sobie w Hiszpanii na glodowym
      stypendium,wstydze sie wyciagac wiecej kasy od rodzicow i jestem szczesliwa
      jesli uda mi sie zjesc choc jeden posilek dziennie.Wczesniej mialam ta sama
      obesje co ty-wszedzie widzialam kalorie-a teraz klade sie wieczor z borczacym
      brzuchem i smieje sie sama z siebie bo sie okazuje ,ze moja srednia dawka
      dzienna rzadko przekracza 600-700 kcal.Odkad tu przyjechalam schudlam 9 kilo
      (175/57),wisza na mnie wszystkie ciuchy i nie mam juz co na siebie zalozyc.Wiec
      dam Ci dobra i sparawdzona rade-zapomnij o kaloriach i poswiec sie swoim pasjom
      i zainteresowaniom ,reszta sama sie ulozy .Pozdrawiam.
      • Gość: Anxx Re: PRZESTANCIE! CHCE ANOREKSJE! IP: *.use.pl 20.02.04, 15:32
        ja tak strasznie chciałm miec anoreksje, ze wprawdzie schudłam ale kara mnie
        nie mineła i nie wiem juz sama ile zarcia wyżygałam
        chcesz miea ane, ok, ale w pierwszej odpowiedzi sa podane trzy mozliwosci, do
        jakich ona prowadzi
        ja trafiłam na druga
        od tego nie ma ucieczki
    • Gość: gigi Re: PRZESTANCIE! CHCE ANOREKSJE! IP: *.biz 20.02.04, 15:33
      nie masz pojecia dziewczyno o czym piszesz.jestes jedna z tych kretynek ktore
      mysla ze anoreksja to szybka kuracja odchudzajaca.anoreksja to choroba a nie
      zabawa.to choroba psychiczna.czy chcialabys byc schizofreniczka?nie?a moze
      chcialabys zachorowac na raka?dlaczego?przeciez to zabawne i ile schudniesz
      zanim umrzesz!bedziesz swietnie wygladac w trumnie w sukience!faceci beda za
      toba szalec!zastanow sie nad soba.nie masz zielonego pojecia jak to jest
      wstawac rano i pluc w lustro z obrzydzenia.nie masz pojecia,ze jak jestes
      anorektyczka to nie potrzebne ci te rzesze uganiajacych sie za toba facetow, bo
      masz libido rownajace sie zero i nie pozwalasz sie nikomu do ciebie zblizyc.nie
      masz pojecia jak to jest wstac z rana i zastanawiac sie czy dzis juz jest ten
      dzien w ktorym umrzesz, bo brakuje ci juz sil aby walczyc ze soba.nie masz
      pojecia jak to jest kiedy zwisasz kolejny raz z obrzyganymi włosami nad muszla
      klozetowa i masz ochote sie w niej utopic.i nie masz takze pojecia ze zostajesz
      sama.nienawidzisz siebie i innych.nie szanujesz siebie i nie szanuja cie
      inni.wiec nie wypisuj tutaj tych wszystkich bzdur tylko zastanow sie nad
      soba.naprawde tak bardzo chcesz byc chora?miec cztery wlosy na glowie,popsute
      zeby i wystajace kosci?i myslisz ze wtedy bedziesz dostawac walentynki?? jestes
      smieszna i nie wiesz co to anoreksja.i wciaz myslisz,tak jak polowa tych
      glupich piczek,ze schudniesz troche,zachorujesz na chwile.anoreksja nie jest na
      chwile,to nie diata cud.i pomysl dziwna dziewczyno ze dostalas woalentynke i
      podobasz sie facetom bo sie zmienilas.dzieki temu ze zgubilas troche
      kilogramow, zgubilas tez kompleksy i lepiej sie czujesz sama ze soba,co widac
      na zewnatrz.a jak sie lepiej czujesz,jestes zadolwolona,otwarta do ludzi i
      tryskasz zyciem faceci zaczynaja sie toba interesowac.szlag mnie trafia jak
      slysze takie gupoty.
      • Gość: aurelia Re: PRZESTANCIE! CHCE ANOREKSJE! IP: *.torun.mm.pl 20.02.04, 16:17
        Gigi!Twój list jest extra..prawdziwy!Kzda anorektyczka,i dziewczyna która
        obsesyjnie zaczyna sie odchudzac powinna go przeczytac.Pozdawiam.
    • Gość: iza Re: PRZESTANCIE! CHCE ANOREKSJE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:07
      wiesz co kochana gwarantuje,ze bedziesz po chwili najnieszczesliwsza kobieta na
      swiecie.bylam w twoim wieku gdy dopadl mnie ten zaszczyt,teraz mam 24 lata i
      uwierz wszystko bym oddala by tego nie przezyc.ty myslisz ,ze to modne?nie masz
      rzadnych innych wartosci,ktorymi bys mogla zwrocic na siebie uwage?a poza tym z
      twoja waga jest w porzadku.zaczniesz sie odchudzac urosna ci wlosy na
      twarzy.twoje cialo bedzie obwisle i odwodnione,wlosy ci wypadna i na pewno
      bedziesz happy.juz nie wspominajac o spustoszeniu w twoim organizmie i
      konsekwencjach z tym zwiazanych..krwotoki,kamienie zolciowe i nie daj boze
      zapasc na skutek spadku elektrolitow.nie zdajesz sobie z tego sprawy.mowisz ,ze
      chcesz byc szcesliwa dziewczyno ty nie bedziesz miala sily wyjsc z
      domu,bedziesz sie trzasc z zimna jak galaretka przy temp 20 stopni.stracisz
      przyjaciol,nikt nie bedzie spostrzegal cie dobrze,gwarantuje,bedziesz sie tego
      wstydzic i bedzie ci z tym naprawde zle.a jezeli chcesz cos ze soba zrobic to
      idz na basen poplywaj troche ,pospaceruj i nie katuj siebie i swoich
      najblizszych,bo za pare lat bedziesz dojrzala kobieta i wtedy zaczna sie
      problemy,jak bedziesz chciala skonczyc studia,pojsc do pracy, urodzic
      dziecko...}to nie jest metoda zaufaj mi ja tak samo myslalam,a stalo sie
      zupelnie odwrotnie.a jak chcesz ze soba cos zrobic zapisz sie na basen,nie ma
      nic lepszego,a przede wszystkim zaakceptuj siebie,badz pewna swoich walorow,bo
      z pewnoscia takowe posiadasz i na litosc boska nie odchudzaj sie to ci
      szczescia nie da,i bedziesz plakac nad soba tak jak ja przez wiele wiele lat.
    • Gość: gosia Re: PRZESTANCIE! CHCE ANOREKSJE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 22:32
      wiesz co tak samo jak ty chce mieć anoreksje i bardzo dobrze cie rozumiem mam
      dosyć patrzenia na moje szczuplutkie koleżaneczki niechce sie od nich wyróżniać
      pragne być tak samo chuda jak one bardzo gorąco cie pozdrawiam i życze ci
      powodzenia.
      • navia Dziewczyno! CZYTAJ, co tu jest napisane 22.02.04, 23:14
        Gosia, zanim walniesz taką głupotę, przejrzyj chociaż cały wątek, skoro Ci się
        nie chce czytać. Lindy już tu nie ma i życzę Ci, zebyś poszła w jej ślady - o
        qrka, złowieszczo zabrzmiało ;) Chcę Ci powiedzieć, że Linda - mam nadzieję -
        zrozumiała w czym rzecz; oby i Ciebie oświeciło. Pozdrawiam
        • Gość: gosia Re: Dziewczyno! CZYTAJ, co tu jest napisane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 22:08
          navia,po pierwsze to dokładnie przejżałam cały wątek i zrozumiałam linde
          dokladnie bo mam taki sam problem jak ona, i jeżeli ona zrozumiała że anoreksja
          to coś strasznego to bardzo sie ciesze ale ja pomimo tego że to coś
          okropnego ,i tak bede starala sie dążyć do tego by miec anoreksje bo chce być
          chuda ,gorąco cie pozdrawiam
          • muggz a jaki to właściwie jest problem? 01.03.04, 11:47
            jaki KURWA problem?
            zdefiniuj go, jeśli potrafisz to wyartykułować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka