Dodaj do ulubionych

Jestem super!

IP: 217.118.97.* 23.02.04, 18:02
Dziewczyny, dawno temu tez mialam "zajoba" na punkcie odchudzania, dopoki nie
poznalam swojego meza, ktory stwierdzil ze wysportowana kobieta z
uformowanymi delikatnie miesniami jest marzeniem kazdego faceta, teraz przy
wzroscie 170 cm mam 65 kg ale nie tkanki tluszczowej, regularnie cwicze i nie
odmawiam sobie niczego. No coz slysze komplementy na kazdym kroku :)i sama
sie dziwie ze chude babsko ,zaglodzone, z brzydka skora i nie nabitym cialem
moze byc przedmiotem adoracji ! fuj !
Obserwuj wątek
    • Gość: navia Re: Każda z nas jest super... IP: 212.33.92.* 23.02.04, 22:14
      Tylko nie każda o tym wie
      Superkobieto, jesteś rzeczywiscie super ;) i tak trzymać. Ja chciałabym tylko
      zauważyc, że kobietka: niekoniecznie wysportowana, przaśna, z paroma
      kilogramami tłuszczyku ekstra, a za to mająca wdzięk, samoakceptację i
      poukładane w głowie - też może być marzeniem każdego faceta ;) Pozdr
      • Gość: Joana Re: Każda z nas jest super... IP: 217.118.97.* 24.02.04, 10:27
        Alez oczywiscie ze tak ;) Pozdrawiam Serdecznie Wszystkie Wysportowane jak i te
        Ograglejsze Szczesliwe Sympatyczne urocze Kobietki :)P.S. ja osobiscie nie znam
        faceta ktory nie bylby amatorem okraglosci :)
        • Gość: Tanner Re: Każda z nas jest super... IP: *.brzeg.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 14:06
          Jestem facetem i zgadzam się w pełni. Wychudzone nie mają za grosz seksapilu, i
          to jest opinia 95% moich kumpli a rozmawiamy często :)
          • mausi12 Re: Każda z nas jest super... 25.02.04, 14:24
            Jak ja czytam tutaj,ze dziewczyny maja po 45 kg i twierdza iz sa za grube to
            mnie skreca.Ja wlasnie chcialabym przytyc i...nic!Stosowalam juz syropy na
            apetyt,wszystkie mozliwe diety i nic!!!!!!!!!Wiem,ze cwiczenia na silowni sa
            dobre,aby troche powiekszyc mase miesni,ale jakie to cwiczenia?Mam bardzo
            zgrabna figure,ale jestem za chuda.Dla grubaskow sa srodki na schudniecie,ale
            czy naprawde nic nie ma na przytycie???????????????
            • Gość: navia Re: Każda z nas jest super... IP: 212.33.92.* 25.02.04, 15:43
              Nie tyle dieta, ile właśnie ćwiczenia na siłowni pomoga Ci ładnie wyrzeźbić
              sobie mięśnie. Na ten temat mozesz poczytać na furum Fitness, a jeszcze lepiej
              znajdź sobie siłownię w pobliżu i poproś instruktora o ułożenie Ci programu
              dostosowanego do Twoich potrzeb.
              pzdrv
            • Gość: Missy Re: Każda z nas jest super... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 22:50
              Na przytycie? Hmm... Dużo jeść, szczególnie słodyczy, tłuste mięsko i to, co
              jest pyszne i niezdrowe (bo jedno bez drugiego istnieć nie może). Późne
              kolacje, dużo jedzenia, czekolady, szynki, masła itd. Ale to będzie po pierwsze
              niezdrowe, a po drugie z tego, co piszesz, Droga Mausi12, to masz genetycznie
              uwarunkowaną dobrą i szybką przemianę materii i nawet, jak będziesz jeść
              więcej, to jak powrócisz do normalnego odżywiania, to przybrane kilogramy
              momentalnie spadną. Czasem nie warto walczyć z organizmem, bo może być gorzej
              niż przedtem. A większość środków, które powodują zwiększony apetyt, poprawiają
              przemianę materii powodując szybsze spalanie tego, co się zje.

Pozdrawiam. Missy. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka