Dodaj do ulubionych

dlaczego inni mogą wymiotywać a inni nie??

IP: *.alfa / *.alfa-system.pl 17.05.04, 21:48
wczoraj uczyłąm wymiotować kolezanke,,,,ona nie umiała...a ja bez problemy
czemu tak jest????????????????/proshe odpwedzcie...
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: dlaczego inni mogą wymiotywać a inni nie?? IP: *.torun.mm.pl 17.05.04, 22:09
      Brak mi słów po przeczytaniu Twojego wątku. Co za bezmyslnosc. Skoro Ty
      chorujesz na bulimie, to po co jeszcze chcesz wciagnąc w to gowna swoja
      kolezanke.
      Moze czujesz sie samotna puszczajac pawia do kibla. A z kolezanka bylo by
      razniej. Takie grupowe rzyganie. Razem razniej niszczyc siebie, swoj organizm i
      zycie
      Po prostu brak slow!!!
      • Gość: open fire Re: dlaczego inni mogą wymiotywać a inni nie?? IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 17.05.04, 22:50
        ja tez nie umialam. tyle prob... raz mi sie udalo - tylko raz to zrobilam.
        trzeba sie postarac, ale nie ucz kolezanki. to tylko zaszkodzi.
      • Gość: Nana Re: dlaczego inni mogą wymiotywać a inni nie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 22:54
        A mnie nie brak słow, mam dwa konkretne: jestes egoistką (laney87). Oczywiscie
        nie dlatego ze pytasz o to wymiotowanie, tylko dlatego, ze uczysz swoją
        kolezanke rzygac.

Ja tez juz sie zastanawialam dlaczego niektorzy wymiotowac nie potrafią, bo
        sama nie potrafie, ale takie osoby jak ty sprawiają ze mi sie odechciewa znac
        odp.
    • kwiat.pustyni Re: dlaczego inni mogą wymiotywać a inni nie?? 18.05.04, 09:54
      Nigdy w zyciu nie wciagnelabym mojej kolezanki w takie gowno... Zamiast jej
      odradzic takiego glupiego pomyslu to jeszcze chcesz ja uczyc zygac?
      Niektorym zajmuje z 20 minut by zwymiotowac a niektorym 5.Wydaje mi sie ze nie
      ma osoby ktora by wogle nie mogla zwymiotowac [a moze mi sie tylko wydaje?]...
      Mysle ze za pierwszym razem zawsze to trwa dlugo [a moze znow zle mysle?]...
    • kraxa Re: dlaczego inni mogą wymiotywać a inni nie?? 18.06.04, 16:56
      musisz głebiej wpychać członka do gardła kretynko
    • normaaa Re: dlaczego inni mogą wymiotywać a inni nie?? 18.06.04, 20:12
      ZWARIOWAŁAŚ ?
      NIE UCZ JEJ !
      • Gość: kagiebe Re: wszyscy jesteśmy inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 20:15
        upij ją. wieczorem zaczynasz, a nad ranem są efekty.
        • Gość: Isssabell Re: wszyscy jesteśmy inni IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 17:06
          Sprawia ci przyjemność jak ktoś cierpi??? Chcesz ja w coś takiego
          wpakoać??/Zastanów się, chyba nie wiesz co robisz!!!
          • skoneczko Ludzie!co wy wyprawiacie?! 08.07.04, 12:48
            Czy wyscie już do reszty powariowali?Co chcecie osiągnąć?ja rozumiem siebie
            nieszczyć i prowadzić do samozniszczenia ale po jaką cholere wciagacie w to
            innych.Od niedawna jestem na tym forum i dochodze do wniosku że niektórzy
            naprawde mają problemy ale niektórzy robią sobie zwykle jaja czy mają tak chore
            pomysły że aż mi szkoda tych co to czytają.
            Zanim coś napiszecie,opowiecie o sobie,poprosicie o rade to sobie
            przemyslcie.bo widze ze jednak każdy w jakiś sposób sie przejmuje tym co ktoś
            pisze,zatem zastanowcie sie najpierw.A postów sorki za wyrazenie popierdolonych
            nastolatek które nie mają co robić w domu tylko doprowadzac sie do kresu
            wytrzymałosci jest coraz wiecej.To nic ze wiekszosc z nich ma niedowage ale w
            lustrze one widza co innego.Z takimi sie nie pogada.
            myslcie dziewczyny nad tym co piszecie i czego tak naprawde chcecie.

pozdro
    • Gość: Marta Re: dlaczego inni mogą wymiotywać a inni nie?? IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 08.07.04, 17:56
      Ja tez nie potrafie.Teraz nie ma to dla mnie zadnego znaczenia ale pamietam ze
      jak bylam nastolatka to probowalam roznych sposobow zeby schudnac. Odchudzalam
      sie dobrych kilka lat ale wciaz wracalam do swojej wagi.Teraz wciaz waze 64kg
      przy 166 i bardzo zaluje ze tak katowalam swoje cialo.Jesli sie odchudzac to
      koniecznie powoli i zdrowo,zeby skora miala czas ladnie sie skorczyc. Ja do
      dzis-i juz na zawsze-mam wiele rozstępow a piersi obwisłe. Nie popełnijcie tego
      samego błędu co ja. Trzeba jesc zdrowo,mało i duzo sie ruszac to bedziecie
      pieknie szczupłe
      • Gość: gość Re: obwisłe piersi?no problem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:44
        na obwisłe piersi najlepsze są pompki.damskie, takie na kolankach, ale pamiętaj
        o prostych plecach i wciąganiu brzucha. 20 dziennie i nie poznasz swojego
        ciała. I rece pięknieją. No a rozstępy też mam po głodzie,ale na to już chyba
        nic się nie da zrobić.
        pozdrawiam
    • Gość: zielona Gruszka Re: dlaczego inni mogą wymiotywać a inni nie?? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 09.09.04, 16:23
      ja teżnie umiem..kompletnie mi to nie wychodzi i to moja mała osobista
      tragedia..:( nie wiem dlaczego tak jest..palce nie pomagają, zachowuje sie nad
      kiblem jak grużlik w ataku..ech
      • Gość: frida Re: dlaczego inni mogą wymiotywać a inni nie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 16:59
        glupie baby!!! zycze ci gruzlicy razy 100niz bulimii idiotko gruszko
    • Gość: sara szkoda słów IP: *.lublin.mm.pl 09.09.04, 20:16
      a lekcje odrobiłaś?
      • Gość: zielona gruszka Re: szkoda słów IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 09.09.04, 21:22
        no cóż..dziekuje..
        • Gość: lenneke zalosne! IP: *.upc-e.chello.nl 15.09.04, 09:40
          chyba powinnasc isc i sie spuscic z ta woda w tym klopie razem a nie pisac tu
          takie bzdury!
          pozalowania godne!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka