Gość: rachele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 22:40 Czy to działa? Jak brać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Chrom organiczny i ocet jabłkowy IP: *.pl 25.06.04, 23:52 Nie brac bo to gówno... Chrom ci tam nie na wiele się zda a jest bardzo grożny dla zdrowia.. Jedyny kto na tym zyskuje to koncerny farmaceutyczne.. zysk na głupocie ludzkiej... A picie octu... was pogięło chyba????? Odpowiedz Link Zgłoś
normaaa Re: Chrom organiczny i ocet jabłkowy 26.06.04, 12:03 Nie wypowiadaj się jak nic nie wiesz na ten temat!!!!! ocet jabłkowy jest zdrowy jak go pić rano w szklance wody dwie łyżeczki. wspomaga przemianę materii. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Chrom organiczny i ocet jabłkowy IP: *.sosnet.pl 26.06.04, 14:01 własnie. wkurza mnie to, że wypowiadają się osoby, które się nie znają. ocet- może i nazwa groźna, ale pozory mylą. tyle jest spekulacji, że jest groźny itd. dlatego, ponieważ jest MASA bubli, podróbek. dlatego najlepiej zrobić sobie go SAMEMU. wtedy na bank jakiejkolwiek chemi nie będzie- samo zdrowie. i przesadzać oczywiście nie można. 2 łyżeczki w szklance wody przed posiłkiem (pół godziny przed), co to da? jeśli najpijecie się przed jedzeniem te 30 minut, to wtedy automatycznie mnie zjecie, bo będziecie 'najedzone'. a ocet- wspomaga przemiane materii. chrom... goroźny także nie jest- przecież jest go pełno w warzywach itd. chodzi w nim o to, aby nie czuć ochoty na słodycze, które jak wiadomo TUCZĄ. chrom to nie rzecz, dzięki której schudniemy bo tak myślimy. on tylko pomaga nie czuć ochoty na słodycze. może niektórym, bo różne są organizmy pomoże w tym, iż nie będzie aż tak bardzo czuć głodu... Odpowiedz Link Zgłoś
normaaa Re: Chrom organiczny i ocet jabłkowy 26.06.04, 16:21 Bebe ! A działa u Ciebie ten ocet ? WIdzisz wyraźne działanie ? Bo ja na razie nie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Chrom organiczny i ocet jabłkowy IP: *.sosnet.pl 26.06.04, 16:49 hehe, ja narazie musze sobie go zrobić;) ale myśle, że na wyniki trzeba dłuuuugo czekać. nie tak hop siup szybko. wiesz... szybsza przemiana meterii nie spowoduje, że tkanka tłuszczowa zacznie się spalać, tylko to co zjesz szybciej 'przerobisz'. jak dodasz do tego jakieś inne 'cuda' typu czerowna herbata, ćwiczenia i dieta oczywiście (ale nie głodzenie się!! przez nie się nie traci wagi, tylko tyje- jestem przykładem, chodzi mi o wilczy głód). należy odchudzać się z rozumem. 1 kg miesięcznie. wtedy stracone kg napewno nie wrócą. ja niestety mam efekt jojo:((( i do tego żre jak świnia= wilczy głód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Chrom organiczny i ocet jabłkowy IP: *.iweb.pl 27.06.04, 01:41 nieźle, czuje wilczy głód, a je jak świnia! zadziwiająca znajomość zoologii....pogratulowac...prawie tak doskonałą jak zielarstwa i ziołolecznictwa octem!a może opatentuj swój ocet i sprzedawaj-fortune zarobisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbi Re: Chrom organiczny i ocet jabłkowy IP: 213.76.123.* 28.06.04, 23:47 od dwóch miesięcy łykam i nie widzę żadnych efektów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perfekcyjna Re: Chrom organiczny i ocet jabłkowy IP: *.pl 26.06.04, 22:45 no to jedz warzywa a nie tabletki, gdzie jest końska dawka kurwa CHROMU!! On jest mikroelemetem wiec potrzeba go naprawde bardzo malutko. Chyba że chcesz zapaśc na chorobę malarzy, nowotwór, każdy lekarz ci to powie. A co do octu to rzeczywiście- wspaniały sposób na poprawę materii.. gratulacje. I jakim prawem mówisz ze się nie znam ? a tak wogle to mam pytanie?-Niech się wypowie choć jedna osoba która schudła od OCTU, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Chrom organiczny i ocet jabłkowy IP: *.sosnet.pl 27.06.04, 09:31 i co się bulwersujece? nie dość, że na ciele brzydkie to jeszcze twarzyczki sobie zeszpecicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbi Re: Chrom organiczny i ocet jabłkowy IP: *.ds.amg.gda.pl 29.06.04, 13:26 no wreszcie ktos madry napisal!! te co ocet pija i chrom tonami jedza sa chyba jakies....... . czy wam dziewczyny naprwawde sie w glowach poprzewracalo!! za nauke albo prace byscie sie wziely!! Odpowiedz Link Zgłoś
normaaa Re: Chrom organiczny i ocet jabłkowy 27.06.04, 11:49 Ojej .. wiadomo, że od ctu się nie chudnie bezpośrednio tylko pośrednio. Ja też jestem za tym, żeby jeść jak wilk albo świnia. Ja tak robię. NIe zamierzam się frustrować !!! Tyle, że sie zapycham warzywami (brokuły uwielbiam) i jogurcikami i tym co podane wyżej :)ale kalorii to ze 2000-3000 dziennie ... :( I o dziwo tak schudłam tyle trwało to rok ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Chrom organiczny i ocet jabłkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:38 A ja piję 3 razy dziennie ocet jabłkowy (2 łyżki na szklankę wody) oraz jem 1 tabl. dziennie chromu organicznego. Poza tym odżywiam dietą 1000 kalorii. Schudłam w 2 tyg. 10 kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Chrom organiczny i ocet jabłkowy IP: *.laczpol.net.pl 28.06.04, 23:40 ha, ha. Moze w 10 tyg 2 kilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Chrom organiczny i ocet jabłkowy IP: *.lanet.net.pl 01.07.04, 19:11 Wiem tyle, że ocet (każdy) powoduje anemie. Lekarz kilkakrotnie pytał się mnie czy piję ocet i zabronił mi nawet spożywania moich ulubionych ogóreczków konserwowych. (ale to trochę rozumiem, w nich jest ocet spirytusowy)Powiedział mi, ze ocet zabija czerwone krwnki. Więc nie radzę ci tego pić. (Muszę przyznać, że wcześniej teochę próbowałam.... - nic nie dało) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Chrom organiczny i ocet jabłkowy IP: *.lanet.net.pl 01.07.04, 19:13 A co do chromu to też próbowałam łykać i jakoś dziwnie po nim tyłam...Do tej pory mam jeszcze nie skończone opakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dietetyczka POMAGAJĄ SCHUDNĄĆ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 15:00 Zarówno chrom orgamiczny jak i ocet jabłkowy same w sobie nie odchudzają, ale pełnią bardzo, ale to bardzo ważną rolę w procesie odchudzania. chrom orgamiczny i ocet jabłkowy niwelują poczucie głodu, zarówno wewnętrznego głodu organizmu, związanego z hipoglikemicznym wstrząsem, jak i niwelują charakterystyczne ssanie w żołądku. Przy czym chrom jest odpowiedzialny za pierwsze a ocet za drugie. Wszystkim odchudzającym polecam jedzenie chromu organicznego i picia octu jabłkowego, gdzyż pomagają wytrwać ataki głodu a sam ocet jabłkowy zawiera wiele pożytecznych enzymów i witamin oraz soli mineralnych, tak niezbędnych w procesie odchudzania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelka Re: POMAGAJĄ SCHUDNĄĆ! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 02.07.04, 17:08 zgadzam się w pełni, a całą dyskusje wyjaśniam nieporozumieniem- nikt tu nie zamierzał pić octu!!! chodzi o ocet jabłkowy (nie spirytusowy)!!! robi się go z jabłek z niewielką ilością cukru- od kiedy jabłka szkodzą??? a zawsze jak picie nie pomoże na figurke, to można porobić sobie okłady na twarz- dobrze wpływa też na cere!!! Odpowiedz Link Zgłoś