GoĹÄ: KORA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 17:09 CZY OD JRDZENIA TYLKO MIĘSA BARDZO SZYBKO SIĘ CHUDNIE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawa.inka Re: MIĘSO 31.07.04, 18:09 Jakbys jadla TYLKO mieso dostalabys kwasicy i nie przezylabys miesiaca. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KORA Re: MIĘSO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 18:13 JAK TO KWASICA? JAKI JEST METABOLIZM MIESA, ŻE TO GROZI KWASICĄ? SŁYSZAŁAM, ŻE OD MIĘSA SIĘ WŁAŚNIE CHUDNIE. TO PRAWDA? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LuLa Re: MIĘSO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 20:09 Tak, to prawda, ale wszystko z umiarem, jedzenie wyłącznie mięsa to poroniony pomysł. Najlepiej je łączyć z warzywami (żadnych węglowodanów!). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewka Re: MIĘSO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 23:35 Może lepiej przejdz na ryby. Są zdrowsze i tez sie chudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Szkieletor Re: MIĘSO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 01:54 przejdz na Ciemna Strone Mocy. to tez pomaga! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gal anonim Re: MIĘSO IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.09.04, 16:15 ja ci powiem, ze wlasnie od chyba pół roku jestem wegetarianka i wszyscy dookoła krzyczą: "ale ty schudłaś!" i takie bajery... z mojego doswidczenia wiem, ze to od niejedzenia miesa sie chudnie! ale rób jak uważasz.. byle zdrowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jola Re: MIĘSO IP: *.wi.rr.com 01.10.04, 00:01 jest tzw dieta atkinsona.. polega na jedzniu prawie PRAWIE wylacznie miesa. robi furrore w usa.. nie wiem czy dziala... tylu tu grubaskow!!! najlepiej nie laczyc tluszczow z weglowodanami podczas jednego posilku, w ogole drastycznie ograniczyc te drugie.... a z ta kwasica to prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: natia Re: MIĘSO IP: *.icpnet.pl 01.10.04, 09:42 Moj przyjaciel stosusuje diete Atkinsona i calkiem duzo na niej schudl. Calkowicie nie mogl mnie do niej przekonac jako, ze od lat nie jem miesa ale zaproponowal mi maly eksperyment. Wybral mi kilka produktow, ktorych sklad jest w wiekszosci opiera sie na bialku (jajka, i chudy ser) ulozylam diete tak, ze dziennie jem 300 kcal (tak jak od ostatnich 6 miesiecy caly czas:)) i waga spada w dol szybciej niz kiedy zywyilam sie owocami, czy jarzynami. Poprostu weglowodany zawieraja cukry proste, ktore sa trudne do strawienia, produkty oparte na bialkach trawia sie o wiele szybciej i sa zdrowsze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ppp Re: MIĘSO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 15:14 hm.......to jest dieta Atkinsa, a nie Atkinsona. To samo co dieta kwaśniewskiego. Od produktów białkowych chudnie się nie dlatego że trawią się szybko, wręcz odwrotnie. Organizm aby strawić białko potrzebuje bardzo dużo energii, którą czerpie właśnie z tłuszczu. Odpowiedz Link Zgłoś