dr-divlo 10.01.06, 23:27 Na czym polega leczenie bulimii? Na razie jestem po wizycie u psychologa, czeka mnie wizyta u lekarza? Jakie leki stosowane są w leczeniu farmakologicznym\? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
night21 Re: bulimia- terapia 10.01.06, 23:54 w leczeniu bulimii wazna jest psychoterapia...ja chodze na insywidualną..ale podobno bardzo dobra jest terapia grupowa... i bierze sei leki: fuoksetyne in.prozak,bioxetin, seronil...itd. jesli cos o terapii to jest ciezko...cholera ja jzu mam dosc..chodze od 2 miesiecy i mam dosc...nie potrafie gadac...boszeeeeeeeeeeeee ale warto sprobowac...moze sie da wyleczyc?!kto wie..staram sie jak moge:) buziaczki..trzymaj sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr-divlo Re: bulimia- terapia 11.01.06, 15:29 a chodzicie na spotkania grup wsparcia? o czym tam się gada? i czy to wam coś daje, te grupy wsparcia Odpowiedz Link Zgłoś
dr-divlo Re: bulimia- terapia 14.01.06, 00:59 jest tu ktoś z grupy wsparcia z Białegostoku? Odpowiedz Link Zgłoś
night21 Re: bulimia- terapia 14.01.06, 17:14 fluoksetyna zmnijesza łaknienie...i poprawia nastroj..działa antydepresyjnie:) tylko na recepte..niestety... Odpowiedz Link Zgłoś