Dodaj do ulubionych

szukam chlopaka

07.03.06, 23:00
chorego na bulimie...ktory rozumialby mnie, ja nie musialabym nic przed nim
udawac, zaakceptowal mnie taka jaka jestem, a ja jego takim jakim jest...
Ktorego moglabym zawsze wspierac w potrzebie i na ktorego moglabym liczyc o
kazdej porze dnia i nocy....
:)
serio mowie!
Obserwuj wątek
    • megris Re: szukam chlopaka 08.03.06, 13:06
      Zlaa ojjj nie wiem czy taka jest dobra droga <?>Mozna by równiedobrze szukac
      chlopaka-terapety np.po psychologii .
      Napewno wyraźnie widać ,ze potrzebujesz zrozumienia i akceptacji ,ale chyba nie
      jest do tego konieczne aby dawała Ci to osba mająca ED.
      Wystarczy ,ze spotkasz kogoś kto pokocha Cie i poprzez wyrozumiałość a nade
      wszystko poprzez empatię bedzie Cię wspierał.
      Zycze Ci tego...
      3maj sie ciepło:-)
      • klaudia661 Re: szukam chlopaka 18.03.06, 18:02
        chcesz chorego chłopaka żeby nie był w stanie Cie z tego wyciągnąć? żeby
        cierpiał razem z Tobą i moglibyście mieć wspólne ataki? Daj spokój. Bulimia nie
        kończy się niczym innym jak tylko śmiercią...
        • zlaa Re: szukam chlopaka 19.03.06, 22:45
          napisalam dlaczego chorego i nie mam zamiaru sie powtarzac! Jesli do Ciebie nie
          dotarlo, to przeczytaj jeszcze raz!

Moze Twoja bulimia skonczy sie smiercia - chociaz nie zycze nikomu - ale moja
          nie!
    • tananek Re: szukam chlopaka 08.03.06, 13:30
      nalopaka na bulimie?
    • pokrzyweczka Re: szukam chlopaka 13.03.06, 12:45
      heheh....sorry ale mnie troche rozśmieszyłaś tobie dziewczyno potrzebna jest
      pomoc!!!!!a nie facet z bulimią!!!!!
      • zlaa Re: szukam chlopaka 19.03.06, 22:46
        gratuluje poczucia humoru!
    • ufooooo Re: szukam chlopaka 18.03.06, 08:05
      taki chlopak by ciebie tylko pograzal w tej chorobie...to nie jest dobry pomysl
      aby szukac sobie chlopaka chorego na ed samej tkwiac w tym bagnie bedac razem
      zaczeli byscie nawzajem sciagac sie na dno <chociaz ta choroba i tak to juz
      robi...> takie jest moje zdanie ;)
      • zlaa Re: szukam chlopaka 19.03.06, 22:54
        Mysle , ze nikt mnie tak dobrze nie zrozumie i nie rozumie jak druga osoba
        chora na bulimie. Tak bardzo potrzebuje zrozumienia, ze az wpadlam na taki malo
        realny pomysl. Mam bliskie kontakty z dziewczynami chorymi. Zawsze jedna,
        wyciagala druga z dna. Rozumiemy sie i ufamy sobie. Stad moj pomysl!
    • ally25 Re: szukam chlopaka 22.03.06, 19:13
      do pokrzyweczka!
      Nie rozumiei czemu post cie tak rozsmieszył.Dziewczyna uwaza ze taki chłopak ja
      zrozumie i moim zdaniem ma troche racji, ale faktem jest ze to pograzyło by ja w
      chorobie bo o buliii nie wolno nieustannie myslec a jesli facet to tylko z
      duuuuuuzym poczuciem humorku zeby cie rozsmieszał;) i kochajacy i wyrozumiały
      ale jednak zdrowy!! wierzcie ze sa tacy!!pozdrawiam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka