Dodaj do ulubionych

nie chce mi sie zyc

08.04.06, 11:30
anoreksja zniszczyla w moim zyciu wszystko...najpierw stracilam zdrowie - zaik okresu, osteoporoza, wiecznie mi zimno, mam niskie cisnienie...ale to jeszcze bym przezyla...gorzej z moim zyciem intymnym...im dluzej to traw tym mniej mam ochote tan seks, pieszczoty itd...nie mam energii ani checi..moj chlopak ma duzo wieksze potrzeby w tym zakresie i wlasnie uslyszalam ze nie daje mu sie realizowac w roli faceta do konca...rozumiem to...ale czemu on ze mna jest? nie moge juz zniesc tego ze ciagle chodzi przygaszony, smutny ze sie hamuje zeby nie wywierac na mnie jakiegos przymusu...wiem ze marnuje mu zycie ale nie moge odejsc...przeciez sie kochamy! a walczyc tez nie mam sily...chcialabym po prostu przestac istniec...
Obserwuj wątek
    • srebrna_rybka1 Re: nie chce mi sie zyc 08.04.06, 22:24
      boże, dziewczyno, pewnie cię to nie pocieszy ale gdybym ja miała takie
      szczęscie jak ty- kochającego faceta, to pewnie nie miałabym anoreksji i
      bulimii i tego wszystkiego... eh... jejku, co to za straszna choroba, która nas
      tak doszczętnie niszczy.

Wiecie, kiedy czytałam 3 tom Harrego Pottera było tam o Dementorach, czyli
      istotach, które wysysają z człowieka całe szczęście... pomyślałam sobie wtedy,
      że to tak jak ta choroba...
      • kaska861 Re: nie chce mi sie zyc 08.04.06, 23:18
        Heh...ja tez mysle,ze masz szczescie.Tzn chodzi mi oczywiscie o to,ze masz
        kogos kto Cie kocha,na kogo mozesz liczyc.Ja mam zupelnego pecha w tych
        sprawach-najpierw dlugo nikt sie w moim zyciu nie pojawial,a jak juz sie
        pojawil...No coz,nie bylo tak jak sobie wymarzylam.Chyba za duzo
        oczekiwalam.Podlamalo mnie to bardzo (co na pewno nie pomoze mi wyjsc z
        anoreksji).Żałuje,że go poznalam..niestety.Rozumiem Cie,sama tez boje sie
        blizszego kontaktu,mam niesamowite kompleksy:(Ale moze warto sie przelamac..??
        Przeciez on Cie zna,wie o Twoich problemach i akceptuje to,inaczej by z Toba
        nie byl.Daj szansę sobie i jemu:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka