28.05.06, 13:33
Cześć:) mam bardzo duży problem!!! Nie dawno poznałem dziewczynę, która ma 22
lata. Od jej przyjaciółki dowiedziałem się, że ma bulimie. Ona osobiscie nic
na ten temat nie mówiła, wspominała tylko ze jest na cos chora. Chce jej
bardzo pomoc tylko nie wiem jak. Pomóżcie proszę!!! Bardzo mi na niej zależy.
Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • ally25 Re: bulimia:( 28.05.06, 18:07
      Widzisz powiem ci z perspektywy tej dziewczyny.Ja mam 24 latka i poznałam jakis
      czas temu chłopaka. Jemu tez na mnie bardzo zalezy , nei wiem ze mam bulimie,
      podobnie jak twoja kolezanka wspominałam mu ze cos mi dolega i mam kopoty z
      brzuchem.Cóż moge ci poradzic hmmm.Nie wypytuj jej za bardzo o wszystko,
      wspieraj ja i poczekaj az sama ci na tyle zaufa ze powie o wszystkim.A jesli
      chodzi o to jak mozesz jej pomoc to nie naciskaj, nie zmuszaj do jedzenia! Badz
      przy niej kiedy cie potrzebuje, po prostu ja kochaj i tyle.A jesli zdecyduje si
      ena leczenie to badz przy niej! Powiem ci ze to nei bedzie proste zyc w takim
      zwiazku ja sama bardz sie boje powiedziec chlopakowi prawde, ciesze sie ze mnie
      prawdopodbnie kocha, ale boje sie ze moze przeze mnie cierpiec.Wiesz w bulimii
      ma sie bardzo chwiejne nastroje i czesto okłamuje sie druga osobe a to nie jest
      dobre dla związku. Badz przy niej jak najczesciej i nie pozwól zeby zostawała
      sama w domu, znajdzcie jakies wspólne zainteresowania zeby nie myslała o
      chorobie. I nie nie przypominaj jej cały czas o tym ze jest chora raczej staraj
      sie ja zarazic optymizmem;) to tyle pozdroawiam i zycze wam jak najlepiej oby
      sie udalo:)....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka