0lunia 22.11.06, 20:46 Ostatni raz podejmuję tę próbę. Teraz naprawdę przytyję i będę szczęśliwie żyć! Trzymajcie za mnie kciuki :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0lunia Re: Zaczynam od nowa 24.11.06, 17:56 Wczoraj zjadłam bardzo dużo słodyczy - nic nie przybrałam. Apetyt mi dopisuje, aż boję się, że za bardzo, ale teraz mogę jeść :P Problem tylko, że dziś tata znów zaczął się wtrącać! To tak mnie wyprowadza z równowagi... MUSI SIĘ UDAĆ! 5 grudnia musze ważyć 1 kg więcej! - jadę wtedy do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
metal_fish Re: Zaczynam od nowa 24.11.06, 20:53 też zaczynam.... może gdy pomyśle że ktoś jeszcze, że ty, że tobie sie pewnie udaje, będzie mi łatwiej. trzymam mocno za ciebie kciuki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
modelina44 Re: Zaczynam od nowa 28.11.06, 14:46 Gratuluje Ola decyzji. Ja tez musze przytyć. Ważę 36 kg i moja doktorka boi sie o moje życie, już choruje 5 lat i waga 4 lata temu wskazywała 29 kg, byłam w szpitalu, ale...teraz musze przytyc bo czuje sie coraz gorzej. Jeśli bedziesz chciała pogadac to moze zgadamy sie na gg. Pozdraiwam i do boju!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_n_a Re: Zaczynam od nowa 29.11.06, 21:53 ajc... modelina44 ile masz wzrostu? przepraszam nie chce Cie urazic.. nie musisz pisac POWODZENIA :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kiur18 m_o_n_a chcesz policzyc BMI? 29.11.06, 21:57 Co? wzrościk do kwadratu i waga... Ona ma wyższy... Uff, nadal jestem najchudsza, na szczęście, już myslałam, że ta modelina chce mnie tu przebić, a to ja mam być najchudsza, kurka modelina nie pisz, że jesteś koszykarką i masz 2.08 bo m_o_n_a wykorkuje jeszcze dziś wieczorem. najlepiej napisz, że jesteś karłem od urodzenie i mierzysz tylko 70cm. Wtedy nasza super hiper the best am besten chudzina pośpi spokojnie To dopiero smiech :D :D :D i język ;P Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_n_a Re: m_o_n_a chcesz policzyc BMI? 30.11.06, 01:05 kiur18 ... wrrrrrrrrrrrrr robisz to specjalnie?! wiem. tylko... co chcesz tym osiągnąć??? bo ja obawiam się że nie osiągniesz dokładnie nic. Zero. Null. hmmm... BMI... :] nie nie chciałam obliczyć bmi wiem że modelina44 pisała w innym poście że ma 155cm i ciekawi mnie czy teraz jest wyższa:P wcale nie chcę być najchudsza na forum.... tak naprawdę nie wiem ile Wy wszystkie mierzycie itp. znam swoje wymiary i wiem jak wyglądam. Ale Ty to już mnie zaczynasz denerwować i to solidnie... :] <jeęęezyk> Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_n_a Re: m_o_n_a chcesz policzyc BMI? 30.11.06, 01:05 i nie nazywaj mnie do chole** jasnej chudzina :P ... . Odpowiedz Link Zgłoś