ja100124 16.05.07, 15:58 Hej wszystkie na tym forum!! Baaardzo potrzebuje takiej szcerej rozmowy... jak mam normalnie jesc? boje sie!! help;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algola1 Re: anoreksja jak nie bac sie jesc 17.05.07, 14:52 jedz tyle ile potrzebuje twoj organizm nie licz kalorii patrz w lustro i zauważ piękną dziewczyne Odpowiedz Link Zgłoś
0lunia Re: anoreksja jak nie bac sie jesc 17.05.07, 17:44 Postaraj się patrzeć na świat nie przez pryzmat jedzenia. Niech jedzenie nie znajduje się w planie twojego dnia tylko będzie jednym ze stu innych rzeczy, które się dzieją w Twoim życiu. I nie bój się, popatrz na zdrowych, jedzą taaakie rzeczy a nic im się nie dzieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
karuzella1 Re: anoreksja jak nie bac sie jesc 17.05.07, 20:12 potrzebuje pomocy..nie potrafie juz normalnie zyc,mamm nastepny krysys...nie wiem ktory z kolei, jak nie zaglodze sie niedlugo, to sie zarzygam.... z jednej skrajnosci pobadam w druga... i tak wkolo... akceptacja, pozytywne myslenie..izolacja od chorych... i co... znowu tu jestem :( nawet nie mam mozliwosci pojsc do psychiatry... bo czuje ze tam akurat powinnam sie znalesc.. powinni mnie zamknac pod scisla obserwacja... :( Odpowiedz Link Zgłoś
drzewnykotek Re: anoreksja jak nie bac sie jesc 17.05.07, 22:38 sorka algola , sorka olunia:)ale farmazony pieprzycie, coz za frazesy!!!moze nalezy zmienic forum na kuchnie swiata...bo mowic anorektyczce zeby zobaczyla piekna dziewczyne...nie tedy droga nie tedy...karuzella, trzymaj piona:*** Odpowiedz Link Zgłoś
karuzella1 Re: anoreksja jak nie bac sie jesc 18.05.07, 08:21 dzis znowu zaczynam walke... ktora z kolei to juz nie wiem, ale czy mam inne wyjscie... :(.. oj... najwiekszym moim marzeniem to stac sie normalna, moze kieds sie spelni... Odpowiedz Link Zgłoś
modelina44 Re: anoreksja jak nie bac sie jesc 18.05.07, 09:16 ja tez chcesz wyjść z anoreksji i podjęłam decyzje-ide do szpitala. Walczcie! Odpowiedz Link Zgłoś
dierra do modeliny 18.05.07, 10:27 powodzenia, podjęłaś słuszną decyzję. Ja z innego uzależnienia próbowałam wyjść sama, dobrze że szybko zrozumiałam że nie dam rady. Byłam na terapii zamkniętej i jest ok. Trzymaj się dierra Odpowiedz Link Zgłoś
karuzella1 Re: do modeliny 18.05.07, 17:07 tylko co zrobic jak nie mam mozliwosci pojsc do szpitala... Odpowiedz Link Zgłoś
gusia54 Re: anoreksja jak nie bac sie jesc 19.05.07, 08:54 gratuluje decyzji!ja tez ja podjelam,juz jestem po szpitalu.w nim bylo ok,walczylam jak lwica i co z tego???????????wyszlam,wrocilam do domu gdzie to sie wszystko zaczelo i problem jest nadal.nie chce cie zrazac,a wrecz przeciwnie ustrzec przed moim bledem.jak masz mozliwosc to po wyjsciu nie wracaj do srodowiska w ktorym sie choroba rozwinela i w niej trwalas.bo szpital to azyl a na zewnatrz jest to co bylo i wracasz to tego samego.i mimo zmian w szpitalu,ta nasza popieprzona choroba na zewnatrz nas pokonuje.ale Trzymam kciuki za Ciebie z calego serduszka.pa Odpowiedz Link Zgłoś
modelina44 Re: anoreksja jak nie bac sie jesc 21.05.07, 10:50 w środe ide do szpitala. obiecałam sobie, że nie wejde juz nigdy na to forum bo ono wcale nie pomaga, wrecz prezciwnie. Wiem jedno-chce żyć...żyć bez anoreksji. Pozdrawiam wszytskich którzy chcą teog samego Odpowiedz Link Zgłoś