Dodaj do ulubionych

anoreksja jak nie bac sie jesc

16.05.07, 15:58
Hej wszystkie na tym forum!! Baaardzo potrzebuje takiej szcerej rozmowy... jak
mam normalnie jesc? boje sie!! help;]
Obserwuj wątek
    • algola1 Re: anoreksja jak nie bac sie jesc 17.05.07, 14:52
      jedz tyle ile potrzebuje twoj organizm nie licz kalorii patrz w lustro i zauważ
      piękną dziewczyne
      • 0lunia Re: anoreksja jak nie bac sie jesc 17.05.07, 17:44
        Postaraj się patrzeć na świat nie przez pryzmat jedzenia. Niech jedzenie nie
        znajduje się w planie twojego dnia tylko będzie jednym ze stu innych rzeczy,
        które się dzieją w Twoim życiu.
        I nie bój się, popatrz na zdrowych, jedzą taaakie rzeczy a nic im się nie dzieje :)
        • karuzella1 Re: anoreksja jak nie bac sie jesc 17.05.07, 20:12
          potrzebuje pomocy..nie potrafie juz normalnie zyc,mamm nastepny krysys...nie
          wiem ktory z kolei, jak nie zaglodze sie niedlugo, to sie zarzygam....
          z jednej skrajnosci pobadam w druga... i tak wkolo...
          akceptacja, pozytywne myslenie..izolacja od chorych... i co...
          znowu tu jestem :( nawet nie mam mozliwosci pojsc do psychiatry...
          bo czuje ze tam akurat powinnam sie znalesc..
          powinni mnie zamknac pod scisla obserwacja... :(
    • drzewnykotek Re: anoreksja jak nie bac sie jesc 17.05.07, 22:38
      sorka algola , sorka olunia:)ale farmazony pieprzycie, coz za frazesy!!!moze
      nalezy zmienic forum na kuchnie swiata...bo mowic anorektyczce zeby zobaczyla
      piekna dziewczyne...nie tedy droga nie tedy...karuzella, trzymaj piona:***
      • karuzella1 Re: anoreksja jak nie bac sie jesc 18.05.07, 08:21
        dzis znowu zaczynam walke... ktora z kolei to juz nie wiem, ale czy mam inne
        wyjscie... :(.. oj... najwiekszym moim marzeniem to stac sie normalna, moze
        kieds sie spelni...
        • modelina44 Re: anoreksja jak nie bac sie jesc 18.05.07, 09:16
          ja tez chcesz wyjść z anoreksji i podjęłam decyzje-ide do szpitala. Walczcie!
          • dierra do modeliny 18.05.07, 10:27
            powodzenia, podjęłaś słuszną decyzję.
            Ja z innego uzależnienia próbowałam wyjść sama, dobrze że szybko zrozumiałam że
            nie dam rady. Byłam na terapii zamkniętej i jest ok.
            Trzymaj się
            dierra
            • karuzella1 Re: do modeliny 18.05.07, 17:07
              tylko co zrobic jak nie mam mozliwosci pojsc do szpitala...
          • gusia54 Re: anoreksja jak nie bac sie jesc 19.05.07, 08:54
            gratuluje decyzji!ja tez ja podjelam,juz jestem po szpitalu.w nim bylo
            ok,walczylam jak lwica i co z tego???????????wyszlam,wrocilam do domu gdzie to
            sie wszystko zaczelo i problem jest nadal.nie chce cie zrazac,a wrecz przeciwnie
            ustrzec przed moim bledem.jak masz mozliwosc to po wyjsciu nie wracaj do
            srodowiska w ktorym sie choroba rozwinela i w niej trwalas.bo szpital to azyl a
            na zewnatrz jest to co bylo i wracasz to tego samego.i mimo zmian w szpitalu,ta
            nasza popieprzona choroba na zewnatrz nas pokonuje.ale Trzymam kciuki za Ciebie
            z calego serduszka.pa
    • modelina44 Re: anoreksja jak nie bac sie jesc 21.05.07, 10:50
      w środe ide do szpitala. obiecałam sobie, że nie wejde juz nigdy na to forum bo
      ono wcale nie pomaga, wrecz prezciwnie. Wiem jedno-chce żyć...żyć bez
      anoreksji. Pozdrawiam wszytskich którzy chcą teog samego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka