Dodaj do ulubionych

waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:(

29.12.03, 16:12
waże 51 kg przy wzroście 162 cm!!czy jestem gruba???jesli tak co powinnam
zrobic zeby szybko schudna i ile waszym zdaniem powinnam zrzucić kilo by mięc
piękne i zgrabne ciało!!!!!!!!!!!!chciałabym bardzo ważyć 47 kg...od jakiegoś
czasu bardzo mało jem by osiągnąć swój cel..jaki jest sposób na szybkie
odchudzanie??ćwieczenia ????...odpiszcie plissssss!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: eli Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.03, 16:18
      Ty masz świetną wagę !!!! Jesteś naprawdę szczupła nie musisz się odchudząć !!!
      Twoje BMI wynosi 19,4 czyli jest w normie , nawet na granicy niedowago!!
    • Gość: --- Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 22:23
      Hm,szczerze to jesteś gruba a nawet bardzo !!!
      Dziwię się jeszcze jak możesz z takim sadłem chodzić po ulicy.
      Powinnać co najwyżej ważyć 42 !
      • Gość: *** Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( IP: *.telco.ras.pl 30.12.03, 15:07
        Zamknij sie debilko!!!Dziewczyna sie pyta jak schudnac to trzeba jej na to
        odpowiedziec a jesli ktos nie wie albo brak mu kultury (podaje twoj przyklad)
        to niech sie w ogole nie udziela w takich sprawach...spadaj na drzewo
        prostowac banany!!Moze ty jestes spasioną swinią!!!Ona ma swietna wage....wiec
        po prostu sie zamknij!!To nie forum dla takich osob jak ty!!
        • Gość: --- Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 16:07
          ... Zamknij sie debilko!!! ...
          Hm, Właśnie pokazałaś swój poziom debilizmu nie zauważając przewrotności mojej
          odpowiedzi - cóż głupiutka jesteś, a nadto masz chyba rozdwojenie jaźni pisząc
          o braku kultury z mojej stony witając mnie słowami "Zamknij się debilko".
          No, to jest przejaw kultury, tak właśnie.

BAWIĘ SIĘ ŚWIETNIE !

... Moze ty jestes spasioną swinią !!! ...
          Świnie potrafią obsługiwać Comp ?
          Spasiona - to zależy;
          BMI=19,57 w Twoich kategoriach spasienia w jakim miejscu się znajduje ???
          Spasiona czy do podtuczenia ???

NAPISZ coś jeszcze, BŁAGAM !!!

Qrwa, a gdzieś było napisane że osoby z E.D są inteligentne.
          Cóż, chyba jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę.
          Pzdr, DEBILKA.
          • Gość: *** Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( IP: *.telco.ras.pl 30.12.03, 18:50
            Echem....po pierwsze to "debilko" to nie przejaw braku kultury z mojej
            strony,tylko prawda o tobie...a wiesz dlaczego???Bo NORMALNA dziewczyna nigdy
            nie powiedzialaby,ze przy wzroscie 1.62 cm wazac 51 kg. tłuszcz sie wylewa czy
            cos w tym stylu co na poczatku napisalas....a po drugie..to "spasiona swinio"
            bylo w tym sensie,ze moze ty jestes gruba i probujesz sobie ulzyc mowiac
            innym,ze sa grubi...(to tylko hipoteza,lub jestes chuda i złosliwie mowisz
            innym,ze sa grubi...chwalac sie,ze taka waga to dla ciebie nie wiadomo jak
            duzo!!!Ktroes z tych na pewno jest prawdą...i glupiutka o ty
            jestes...hmmm..niezly iloraz inteligencji wykazalas,rozumujac moja poprzednią
            wypowiedz...cytuję "swienie potrafią obsługiwac Comp?"...he he he..przykro
            mi,no ale coż..nie wszyscy potrafią dobrze zinterpretowac metafory...dobra,nie
            bede sie produkowała nad takim banałem,ktory rprezentujesz...to wszystko co
            mialam do powiedzenia...narQa!!
            • Gość: --- Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 20:17
              "Echem....po pierwsze to "debilko" to nie przejaw braku kultury z mojej
              strony,tylko prawda o tobie...a wiesz dlaczego???"
              - Używanie obraźliwych sformułowań w stosunku do drugiej osoby nie jest
              obraźliwe (nawet gdyby były prawdą ) ??????
              Miałam rację, potwierdzasz regułę.

"Bo NORMALNA dziewczyna nigdy
              nie powiedzialaby,ze przy wzroscie 1.62 cm wazac 51 kg. tłuszcz sie wylewa czy
              cos w tym stylu co na poczatku napisalas...."
              - ANALFABETYZM FUNKCJONALNY !!!
              Przeczytaj moją odpowiedź a potem siądź spokojnie i się zastanów nad logiką
              Twojej wypowiedzi. Traktuj to jak mini trening "szarych komórek". Może
              dojdziesz do odpowiednich wniosków.

Tłumaczę: "Świnia" - ha ! ha ! To było o Mnie !!! To było pytanie RETORYCZNE -
              CZYLI TAKIE, NA KTÓRE NIE TRZEBA UDZIELAĆ ODPOWIEDZI. Jak widzę, Ty
              odpowiedziałaś i to jeszcze źle. No cóż.

"bylo w tym sensie,ze moze ty jestes gruba i probujesz sobie ulzyc mowiac
              innym,ze sa grubi...(to tylko hipoteza,lub jestes chuda i złosliwie mowisz
              innym,ze sa grubi...chwalac sie,ze taka waga to dla ciebie nie wiadomo jak
              duzo!!!Ktroes z tych na pewno jest prawdą...i glupiutka o ty
              jestes...hmmm..niezly iloraz inteligencji"
              - Twoja analiza mojej osoby jest ... zastanawiająco - powalająca.
              W worku sa 2 bile: 1 biała, 2 czarna. Wyciągając jedną w ręce mam: a). bilę
              białą b). bilę czarną. KTÓRAŚ z tych odpowiedzi na pewno jest prawdą.
              O Jezu, że też takie protezy intelektualne są na świecie.

"dobra,nie bede sie produkowała nad takim banałem,ktory rprezentujesz..."
              - j/w

"to wszystko co mialam do powiedzenia...narQa!!"
              - po przeczytaniu tej odpowiedzi mówię: Dzieki Ci Boże !!!
              Jakbyś nie zrozumiała już tłumaczę: NIE PRODUKUJ SIĘ JUŻ WIĘCEJ, a jeśli Ci
              zaświta takowa myśl to napisz coś bardziej mądrego (-tu nie ma żadnej ironii, w
              poprzednich a i owszem = CAŁA MASA).
              P.S
              Tak z czystej ciekawości - ile masz lat ???

• Gość: *** Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( IP: *.telco.ras.pl 31.12.03, 11:52
                Nie wysilaj sie...myslisz,ze jestes madra???he he...nie stac cie na nic
                wiecej???Slabiutka jestes..."analfabetyzm funkcjonalny","protezy
                intelektualne"...he he..nie badz smieszna bo na serio robisz sobie
                obciach...ja szare komorki mam w porzadku w przeciwienstwie do ciebie..i nie
                musisz mi tlumaczyc co to jest pytanie retoryczne..na prawde mowie ci nie
                wysilaj sie...co ty chcesz pokazac??I co zaprezentowac??Ile mam lat to cie nie
                powinno interesowac..."potwierdzam regule"...he he i kto to mowi..wez lepiej
                spojrz na siebie i sie dobrze zastanow...troche refleksji sie przyda..tak w
                ogole szczesliwego Nowego Roku!!!!
                • Gość: --- Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 13:39
                  Kto powiedział (a raczej napisał), że
                  a) wysilam się
                  b) stać mnie na coś więcej
                  c) chce coś pokazać
                  d) chce coś prezentować
                  ????????????????????????????????????????????
                  Kolejny mini trening dla Ciebie, na NOWY ROK.

• Gość: *** Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( IP: *.telco.ras.pl 01.01.04, 14:46
                    Ja to powiedzialam,bo wniskuje to z twojej wypowiedzi...ale teraz bylo
                    znacznie lepiej....:-)
                    • abstrakt2003 Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( 01.01.04, 15:41
                      He! He! Ale mam zabawę ;-)
                    • Gość: --- Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 14:48
                      Znów nie zrozumiałaś ...
                      • Gość: *** Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( IP: *.telco.ras.pl 03.01.04, 15:23
                        Widze,ze juz cie to nudzi....nie masz co wymyslec..hehe...ja zrozumialam
                        dobrze...ale przez caly czas tej dlugiej rozmowy to ty nie rozumiesz co sie do
                        ciebie pisze...nie wiem czy ty zyjesz w innym swiecie czy co...na
                        serio....prosze cie tylko spojrz na swoja pierwsza wypowiedz i sie zastanow
                        czy rzeczywiscie mialas/es racje i czy na pewno nie urazilas/es tym innej
                        osoby...Papatki!!
                        • kamileczka4 Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( 03.01.04, 16:09
                          czemu wy sie tu kłócicie????yyyy...nierozumiem was...
                          • abstrakt2003 Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( 03.01.04, 16:47
                            kamileczko
                            Usiądź wygodnie i baw się razem ze mną!
                            Całkiem niezłe widoisko. Wpadam tu od czasu do czasu i zawsze jest się z czego
                            pośmiać!
                            *** i -
                        • Gość: --- Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 16:31
                          Powtarzam się: znów nie zrozumiałaś ...

"Widze,ze juz cie to nudzi...."
                          - masz rację, pierwszy raz coś zrozumiałaś ...

"to ty nie rozumiesz co sie do
                          ciebie pisze...nie wiem czy ty zyjesz w innym swiecie czy co...na
                          serio...."
                          - traktuj to jakby to były moje słowa skierowane do Ciebie

"spojrz na swoja pierwsza wypowiedz i sie zastanow
                          czy rzeczywiscie mialas/es racje i czy na pewno nie urazilas/es tym innej
                          osoby..."
                          - Ty spójrz na wszystkie dalsze MOJE wypowiedzi i może w końcu ZROZUMIESZ,
                          czego Ci szczerze życzę

Mam nadzieję, że (bo taka też była moja intencja) Autorka wątku wyciągnie
                          konstruktywne wnioski.

Do Autorki: 47 kg możesz spokojnie ważyć zarówno jak i 51 !
                          Jeśli chcesz mieć "piękne i zgrabne ciało" to idź je rzeźbić na SIŁOWNIĘ pod
                          okiem instruktora !!!
                          Nie ma sposobów na szybkie TRWAŁE odchudzanie ...
                          Poza tym, 4 kg to na prawdę nie wiele więc dużo czasu Ci to nie zajmię.

• Gość: *** Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( IP: *.telco.ras.pl 04.01.04, 19:22
                            Ponownie jestes smieszna i sie zbłaznilas....wytłumacz mi w takim razie
                            dlaczego teraz piszesz do autorki takie mile słowa zapewniajace ze moze wazyc
                            47kg zarowno jak i 51??????chodzilo mi o to zebys spojrzala na swoja pierwsza
                            wypowiedz i sie zastanowila co napisalas.....a ty zrobilas cos zupelnie
                            odwrotnego i calkowicie bezsensownego!!Mianowicie napisalas wczesniej,ze jest
                            gruba (autorka),a nawet bardzo,ze dziwisz sie jak z takim sadelem mozna
                            chodzic po ulicy i ze powinna wazyc co najmniej 42kg!!To dlaczego teraz
                            piszesz cos zupelnie innego???Wez sobie to przemysl,bo wyszlas na glupia...i
                            caly czas na nia z reszta wychodzisz...i prosze ci o jedno:nie przepisuj moich
                            słow tylko postaraj sie napisac cos od siebie...jesli nie,w ogole nic nie
                            pisz....tak bedzie najlepiej!!ZROZUM COS WRESZCIE PROSZE CIE!!!
                            • Gość: --- Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 19:57
                              Dla odmiany przepisze swoje odpowiedzi:
                              1) "Hm,szczerze to jesteś gruba a nawet bardzo !!!
                              Dziwię się jeszcze jak możesz z takim sadłem chodzić po ulicy.
                              Powinnać co najwyżej ważyć 42 !"
                              2) "Hm, Właśnie pokazałaś swój poziom debilizmu nie zauważając przewrotności
                              mojej odpowiedzi"

Podkreślę dodatkowo: "NIE ZAUWAŻAJĄC PRZEWROTNOŚCI MOJEJ ODPOWIEDZI"
                              Muszę dodatkowo tłumaczyć ???

Jedną rzecz wiem więcej - dla ED'owców trzeba mówić bardzo prostym językiem,
                              bez żadnych niedomówień.
                              Co też uczyniłam dla autorki wątku - pisząc:
                              "47 kg możesz spokojnie ważyć zarówno jak i 51 !
                              Jeśli chcesz mieć "piękne i zgrabne ciało" to idź je rzeźbić na SIŁOWNIĘ pod
                              okiem instruktora !!!
                              Nie ma sposobów na szybkie TRWAŁE odchudzanie ...
                              Poza tym, 4 kg to na prawdę nie wiele więc dużo czasu Ci to nie zajmię".

ZROZUMIAŁAŚ ???

• abstrakt2003 Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( 04.01.04, 20:51
                                Ciekawe jak to długo potrwa? Chyba mnie nie zawiedziecie miłe panie i
                                będziecie to ciągnąć aż do wiosny? ;-)
                                • Gość: --- Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 20:54
                                  Już się skończyło ...
                                  Ja Ciebie zawiodę, ale zawsze możesz liczyć na ***.
                              • Gość: *** Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( IP: *.telco.ras.pl 06.01.04, 16:59
                                Wiesz....najłatwiej wybrnac z sytuacji mowiac o przewrotnosci swojej
                                wypowiedzi...hehehe ale to jest...noo po prostu smieszne...nie probuj sie
                                jakos wyratowac bo i tak nic ci z tego nie wyjdzie...co ty mozesz o mnie w
                                ogole wiedziec skoro nawet mnie nie znasz???Nie mozesz tego wiedziec czy
                                jestes ED'owcem mozesz tak mowic na siebie i swoich znajomych!!!Nie znasz mnie
                                i nie mow kim jestem bo sama to dobrze wiem...i nie probuj odowadniac swoich
                                racji oki???Zrob to dla mnie(albo chociaz dla wlasnego dobra)!!Debilizm to
                                wiesz...wykazujesz ty od poczatku tej dlugiej rozmowy....Nudzisz juz
                                mnie....narQa!!!
    • abstrakt2003 Re: waże 92 kg!!!!!!!!!!!!!!:) 30.12.03, 22:10
      co powinienem zrobić!? czy jeszcze jestem chudy!?
      Ile powinienem ważyć przy wzroście 173cm? Może 120kg?
      odpiszcie plisssssssss!!!!!!!!!!!

Ha! Ha! Ha! ABSURD!!!!!
      kamileczko dobrze ci radzę dajsobie spokój z odchudzaniem (ja to mam problem a
      nie robię z tego hecy na całe forum) 162 i 51 jest OK kto twirdzi inaczej ten
      jest pacan i tyle! ;-)
      Dużo zdrowia (po odchudzani to go stracisz napewno; poczytaj sobie trochę) i
      rozsądku!
      • Gość: *** Re: waże 92 kg!!!!!!!!!!!!!!:) IP: *.telco.ras.pl 31.12.03, 11:56
        Zgadzam sie z toba....kto uwaza ze 162 i 51kg. to duzo...to jest po prostu
        kretynem..!!Pozdro
    • Gość: A. Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( IP: *.net.kn.pl / *.kom-net.pl 03.01.04, 18:39
      Ty jakaś psychiczna jesteś! ja mam 163 wzrostu i ważę 15 kilo więcej od
      Ciebie! i wiesz co? dobrze się z tym czuje o wadze 51 kg mogę sobie tylko
      poamrzyć... :P jeśli cię to pocieszy to co napisalam...
      • kruszynka301 Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( 04.01.04, 13:06
        ja uważam, że ważysz za mało!!! ja mam 1,56 przy wadze 55 kg i moja figura jest
        idealna - tak uważam, tak się też czuję, i tak oceniają mnie inni. Kiedyś dużo
        ćwiczyłam, przy tych samych wymiarach ważyłam 60 kg, też było w porządku.
        Po porodzie schudłam, do 51 kg, ale wcale nie czułam sie z tym dobrze - jak
        wieszak i worek kości.

Zamiast się odchudzać, zapisz się na aerobik, basen i wymodeluj sylwetkę - w
        gruncie rzeczy chodzi o proporcje, a nie o wagę.
        Pozdrawiam
        Gosia
        • Gość: JKo Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( IP: *.proxy.aol.com 13.01.04, 21:13
          Zgadzam sie, chodzi o proporcje a nie o wage!!!
    • Gość: brubru1 waze 48kg IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 13:13
      waze 48kg przy wzroscie 168cm jestem chuda jak szkapa jem normalnie moze za
      malo w pracy mi dokuczaja ze jestem anorektyczka a to noie jest
      mile
    • Gość: przyjaciel Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 09:26
      Ważę tyle samo co ty i wcale się tym nie przejmuję i uważam , że grube są osoby,
      które ważą przy twoim wzroście np. 70 kg. NIE ODCHUDZAJ SIĘ I NIE WMAWIAJ SOBIE,
      ŻE JESTEŚ GRUBA, BO TAK NIE JEST. WIEM CO MÓWIĘ !!!!!!!!!!!!
    • Gość: Inna Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 17:16
      hmmm widzisz ja tez mam tyle wzrostu i przy tej samej wadze co ty tez chcialam
      tyle schudnac byc piekna, zgrabna... no coz doszlam do 45 kg i nadal uwazam
      sie za spaslaka :( stosuje przeczyszczacze, glodowki, ostatnio jednak jestem
      slaba psychicznie i jem... jezeli chcesz dowiedziesz sie czegos wiecej do wal
      smialo :)
    • Gość: ~agata nie o WAGĘ tak naprawde chodzi tylko o.... IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 14.01.04, 15:53
      to jaką masz sylwetkę :-)
      mozna przy wzroście 162 wazyć 51 kg i być ekstra zgrabnym,
      a można wazyć i 45 kg i co gorsza - zamiast ladnie uksztaltowanego ciala mieć
      albo same kości i skorę i zupelny brak mięsni :(
      zanim zaczniesz się odchudzać musisz zdać sobie sprawę z tego jak tak naprawdę
      wygląda Twoje ciało
      licza się tak naprawde wymiary [tak, te w cm :-))]oraz proporcje sylwetki
      oraz to jaką masz zawartośc tluszczu w organizmie (co oczywiście można zmierzyć
      w procentach)
      tak naprawde podejmując decyzję o odchudzaniu możesz na cale zycie uzależnić
      sie od wszelkiego rodzaju diet :(
      zanim postanowisz schudnąc pomysl nad tym, czy nie lepiej poprostu zamienić
      zbędny tluszczyk na mięsnie :-)))
      pozdr
      agata.
      • Gość: Inna Re: nie o WAGĘ tak naprawde chodzi tylko o.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 18:29
        Zgadza sie... ja mam w pasie 55 cm, zalezy mi bardziej na uksztatowaniu ud...
        w tym celu stosuje odpowiednie cwiczenia, a jesli mowisz tutaj o swego rodzaju
        uzaleznieniu od diet to rowniez jestem tego zdania !!! Jezeli zachowujesz
        odpowiedni dystans, to nie grozi Tobie "wpadka", nie popadniesz w anoreksje
        czy bulimie. Natomiast w momenciu utraty kontroli i swiadomosci moze przyjsc
        taki dzien, ze obudzisz sie w zupelnie innym miejscu... ciekawe co mam na
        mysli?
    • Gość: siwa Re: waże 51 kg!!!!!!!!!!!!!!:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 07:12
      nie odchudzaj się niebądż głupia masz dobra wage
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka