Dodaj do ulubionych

Noworoczne odchudzanie

02.01.04, 08:34
Pierwszym i jednym z najważniejszych moich noworocznych postanowien jest
schudnac do 48 Kg i sie utrzymać przez wiele lat :)! Od dzis zaczynam ostra
walkę z kilosami. Poza tym postaram sie też ćwiczyć, mimo iz jestem strasznie
leniwa :), zadbam o skóre i w ogóle o ciało. Chciałabym abyśmy w tym poście
pisały co zrobiłyśmy dla siebie w danym dniu, co zjadłyśmy itd, itp. Tak
lepiej się poznamy, i może w końcu te forum ożyje :). 3mam kciuki
Obserwuj wątek
    • asia1997 Re: Noworoczne odchudzanie 04.01.04, 17:04
      Moje noworoczne postanowienie to 10 kg, ale zaczynam od jutra.
      Siłownia, aerobik i dieta. Kategoryczny zakaz słodyczy!!!!!!!!!
    • Gość: LaLa Re:noworoczne odchudzanie to . . . IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.04, 18:56
      nowa choroba!!!Tak jak Ty liczyłam kalorie przez 2lata i doigrałam sieMam
      anoreksje bulimiczna i wcale mi z tym nie jest dobrze!!!Im dłużej się
      odchudzasz tym więcej wymagasz ale niestety Twoje ciało i tak nigdy nie sprosta
      tym oczekiwaniom!!!Na tym właśnie polega ta choroba!!!Ciekawa jestem czy też
      będziesz tak trwała w tym swoim postanowieniu jak będziesz musiała wisieć nad
      kiblem po każdym posiłku,płakać, ranić blizkich i ... niestety zrezygnować z
      marzeń!!!Mam 16 lat, 164cm, waże 47 kg, trenuje siatkówkę i już teraz wiem że
      nigdy nie będę mogła zdawać na aw-f ze swoim stanem zdrowia, który już nigdy
      się nia poprawi!!!Wiem, że też Cie czeka taka choroba jeżeli już teraz nie
      zaczniesz z tym czegoś robić!Lepiej już teraz szukaj pomocy np. u psychologa
      szkolnego, on może Ci.ę gdzieś skieruje.Ja też byłam u psycholożki ale nie
      przejeła się mną zbyt, bo wiedziała, że jestem mądrą dziewczyną.Może źle o niej
      mówie, bo jak ktoś chce bardzo schudnąc to dopnie swego, ale jeżeli to wszystko
      byłoby takie piękne to nie było by afery wokół tej choroby!!!RATUJ SIE!!!
      POWODZENIA
      • Gość: ja Re:noworoczne odchudzanie to . . . IP: 80.48.229.* 06.01.04, 15:13
        a wogole czemu piszesz o tym na forum anoreksja a nie dieta ?
    • Gość: Herbs Re: Noworoczne odchudzanie IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 08.01.04, 12:13
      Witam,
      Jeśli zainteresował ten temat to pewnie jesteście zdecydowani by zrzucić
      bezpiecznie kilka, kilkanaście kilogramów bądź więcej i czuć się znaczenie
      lepiej, mając dużo więcej energii podczas diety. Dlatego zapraszam serdecznie
      do wypełnienia ankiety mającej na celu ustalenie dla Państwa właściwej diety,
      mając pewne informacje o diecie jaką aktualnie stosujecie (codzienne jedzenie
      to też dieta). Znając wartości odżywcze dzisiejszego jedzenie możemy być pewni,
      że ogromna część ludzi nie dostarcza odpowiednich składników organizmowi do
      prawidłowego funkcjonowania. Najważniejsza jest odpowiednia suplementacja.
      Ponieważ wtedy organizm ma praktycznie wszystko co jest mu potrzebne do
      prawidłowego, zdrowego funkcjonowania. Życia z pełnią energii i zadowoleniu ze
      swojego samopoczucia i wagi!

Jeżeli interesujesz się odchudzaniem i marzysz o zadawalającej Cię sylwetce,
      wypełnij formularz, a my odezwiemy się do Ciebie.

FORMULARZ => www.herbs.pl/formwell.htm

Dziękujemy za poświęcony nam czas dzieki, któremu już niedługo poczujecie
      pozytywną różnicę stanu swojego zdrowia, samopoczucia. Dzięki Progamowi
      Kontroli Wagi już wkrótce możesz cieszyć się swoją wymarzoną sylwetką!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka