ma.kinia 08.07.10, 20:33 Mam pytanie, czy ktoś z Was się orientuje czy cena biletu to cena za sam wstęp, czy również za atrakcje, jeśli tak, to czy wybrane czy wszystko... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clio_yaga Re: disneyland 08.07.10, 23:02 Za wszystko, z wyjątkiem sklepów, jedzenia itp oczywiście. Lepiej opłaca się kupić bilety przez net, bo wychodzi dużo taniej i kolejka do wejścia jest krótsza. Jedyny minus, że wybierasz konkretny dzień i w przypadku np.niepogody chyba nie ma możliwości zmiany, ale tego dokładnie nie wiem, bo akurat nic mi nie przeszkodziło pójść w dniu rezerwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: disneyland 09.07.10, 00:16 Warto zainteresować się kartą FastPass disneyland.disney.go.com/plan/guest-services/fastpass/?name=FastPassGSDetailPage Odpowiedz Link Zgłoś
chubus Re: disneyland 09.07.10, 10:13 fastpass działa juz na terenie parku jesli masz ważny bilet.W cene biletu masz wliczone wszystkie atrakcje oprocz jedzenia i zakupów.ale posiadajac np.roczny paszport disneyland masz dodatwkowa znizke na zakupy w zaleznosci od opcjii paszpory.jesli jestes manieczka zakupów z mysza to sie opłaca ja lece za tydzien z najstarsza corka po raz trzeci ale tylko na weekend co zdecydowanie jest zbyt krotko jak na dwa parki i full atrakcji ale akurat ne to jest naszym celem Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_on Re: disneyland 09.07.10, 12:52 A na jakiej stronie mozna kupic te tańsze wejściówki???Ja dotarłam do oferty na www.ticketnet.fr ale jakos nie chce mi sie wierzyć,że mozna az tak tanio,bo wyszło mi prawie o połowę taniej niz na oficjalnej stronie Disneylandu - za 2 dni (2 parki)268 euro dla 3 dorosłych plus jedno dziecko.Jesli macie jakies sprawdzone namiary to prosze o info. Odpowiedz Link Zgłoś