Dodaj do ulubionych

Befared - Rowy

17.04.11, 09:27
Witam, czy ktoś był w zeszłym roku w tym ośrodku? Jakie macie wrażenia z pobytu. Jak wyglądają domki, czy wszystkie są wyremontowane, czy to prawda że nie ma w nich TV (tylko na świetlicy)? Jak wygląda plac zabaw? Czy daleko jest jakaś baza gastronomiczna?Ogólnie co polecacie w Rowach?
Obserwuj wątek
    • wiedzma_0 Re: Befared - Rowy 17.04.11, 12:24
      szczerze... zajrzałam na ich stronę i jak dla mnie niezbyt to wygląda... domki wyglądają na nieźle "zużyte", pościel jakaś stara - nie zdecydowałabym się. Nigdy tam nie byłam, ale po zdjęciach nie zachęca. co do ceny ,myślę że adekwatna do standardu. Aczkolwiek niezaprzeczalnym plusem jest odleglość do morza i plac zabaw. Na pewno bym się rozejrzała za czyms innym.
    • mamakaliny Re: Befared - Rowy 17.04.11, 12:58
      Szczerze mówiąc pytam, bo ktoś zaoferował nam pokryc koszty pobytu w tym ośrodku. Nie ładnie nam jest odmówic... Strona internetowa faktycznie nie wygląda zachęcająco, dlatego chciałam skorzystac z opinii kogoś, kto bywał w tym ośrodku w ciągu ostatnich kliku lat. Na innych forach wyczytałam różne opinie, jednak są to posty z 2007 roku, byc może między czasie coś się tam zmieniło.
      • sabinab74 Re: Befared - Rowy 17.04.11, 17:52
        Byłam tam z rodzinką w zeszłym roku i w 2009r.również. Byłam zadowolona-blisko do morza, do centrum również, a co do domków - no może bez luksusów, to zależy kto czego oczekuje, można wybrać lepszy standard, ale wtedy nie za takie pieniądze.
      • wiedzma_0 Re: Befared - Rowy 17.04.11, 20:59
        no to skoro masz taką okazję , to pakuj sie i jedz wink))
    • ania-bell Re: Befared - Rowy 18.04.11, 16:06
      W samym Ośrodku nie byłam, widziałam tylko z zewnątrz i wygląda dość fajnie. My spaliśmy w Saturnie i to jest prawie naprzeciwko. Okolica spokojna, do plaży blisko, do sklepu też niedaleko. Co do standartu domku się nie wypowiem ale co do TV to może nie być w domkach, w Saturnie też nie było, tylko na świetlicy ogólnodostępny.
      Jeśli pytasz o bazę gastronomiczną to jest wiele ofert, róznego rodzaju żywienia (bary, jadłodajnie, restauracje). Pisałam już na forum gdzie nam najbardziej smakowało ale proponuje jadać w różnych miejscach a zacząć od Kaszubki lub Smerfetki (obie stosunkowo blisko Ośrodka). Piszesz:co polecacie w Rowach a to już zależy jak duże masz dzieci, bo jest i wesołe miasteczko, statek po morzu, kajaki i rowerki wodne, rowery czterokołowe (masakra na drodze) i można wiele wycieczek sobie zrobić czy to pieszych czy też samochodem.
    • mamakaliny Re: Befared - Rowy 20.04.11, 13:06
      Mój mąż zadecydował o wyjeździe i w sumie dobrze bo dla mnie problem z głowy, a darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby. Widzę, że jest wiele osób chwalących sobie Rowy. Z tego co wyczytałam to klimat sam raz dla mnie. Co do telewizora - to jak wspominam nasze wakacyjne wyjazdy można się spokojnie bez niego obyc. Moja mała ma 3,5 roku, więc pewnie nie zabraknie dla niej atrakcji.
      • wiedzma_0 Re: Befared - Rowy 20.04.11, 20:07
        No i bardzo dobrze,że jedziecie , taka okazja może się już nie powtórzyć... a za darmo to i ocet słodki smile) jak to mój mąż mówi. Na pewno odpoczniecie i będziecie zadowoleni.... życzę udanego i spokojnego wypoczynku smile)) pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka