rzenia2 25.05.04, 14:23 Szukam taniej oferty do 30 zl za osobe. Niekoniecznie blisko plaży. Znajduje w necie adresy ale moze ktos ma cos sprawdzonego taniego i fajnego. Jade z 3 latkiem, ale lekko spartanskie warunki nas nie przeżazą! Rzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagasz Re: Nad morze - TANIO 25.05.04, 15:17 Jaka miejscowośc Ciebie interesuje??? Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
rzenia2 Re: Nad morze - TANIO 25.05.04, 15:22 W zasadzie dowolna. Ale prefruje mniejsze miejscowosci, mierzeja mi sie podoba.(Kąty, Jantar, itp.). Ale w dużym kurorcie gdzieś na uboczu też sie odnajdę. Rzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: Nad morze - TANIO 26.05.04, 10:11 Na mierzeji nie mam żadnych ofert. Zreszta w zeszłym roku była w Krynicy Morskiej i stwierdziłam, że moja noga tam więcej nie postanie, bród, drożyzna do morza z kilometr albo więcej. Miejsce może ok, ale nie z dzieckiem. Mogę Ci przesłać parę ofert na priva we Władysławowie. Zobacz tutaj oferta w Chłapowie bardzo polecana przez internautów i rodziny: maszop.w.interia.pl/index1.html Pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
rzenia2 Re: Nad morze - TANIO 26.05.04, 13:22 Bardzo prosze jeśli możesz podeślij mi namiary na Władysławowo. rzenia@interia.pl Pozdrawiam Rzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: Nad morze - TANIO 26.05.04, 13:30 OK, jutro przyniosę adresy do pracy i przeslę na priva. pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
czamon Re: Nad morze - TANIO 26.05.04, 19:27 witam, ja byłabym tez wdzięczna za sprawdzone adresy. pozdrawiam Monika czamon@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Nad morze - TANIO 26.05.04, 19:11 władka bym odradzała z dzieckiem.bardzo tłoczno .jarmarcznie,a na plażę trzeba iść rano ,żeby znależć kawałek miejsca,to moja opinia prywatna po ubiegłorocznym pobycie Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: Nad morze - TANIO 27.05.04, 08:33 Plaża we Władysławowie jest wspaniała i nie ma tłoku w okolicach Cetniewa. Teź nie lubię zatłoczonych plaż ale tam naprawdę nie ma takiego tłoku. Byłam w zeszłym roku w sierpniu było OK, gorzej w samym Władku, ale można znaleźć miejsca nie tłoczne. Zajrzyj w pocztę (za jakiś czas)) Aga Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaww Re: Nad morze - TANIO 26.05.04, 21:59 Ja polecam Smołdziński las, 3 km od morza. Dla dziecka rewelacja. adres ośrodka www.daja.pl KOszt my płacimy za pokój 60-80zł\pokój osób 2+2. w razie pytań mój numer gg 2191582 Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
rzenia2 Re: Nad morze - TANIO 27.05.04, 10:34 Rozumiem 60 zl- za pokoj 2 osobowy w Daji? Czy byl ktoś w Wodnicy koło Ustki u Państwa Juchaniuk? Rzenia Odpowiedz Link Zgłoś
neka1 Re: Nad morze - TANIO 31.05.04, 21:02 Znam osobiście państwo Juchaniuk.Jeśli chcesz się coś dowiedzieć to mój nr gg 2009361.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mygdula Re: Nad morze - TANIO 05.06.04, 14:01 Polecam pokój dla 2 osób dorosłych + miejsce na łóżeczko dla maluszka, w mieszkaniu 350 mertów od morza w Kołobrzegu. Cena to 25 zł od osoby, dzieci jakoś taniej. Jeśli ktoś ma ochotę to informacji udzielają pod numerem 0-501-314-256 Odpowiedz Link Zgłoś
thrier Re: Nad morze - TANIO 06.06.04, 20:56 Jeśli interesuje Cię woj.zachodniopomorskie, to polecam www.marysienks.afr.pl, byłam, polecam, płacisz za apartament.Teren ogrodzony,jest plac zabaw.Bardzo zadbany.5-7 min.drogi do morza. Polecam też Pogorzelicę - domki w asku sosnowym www.nadmorze.pl, wejdź na Pogorzelicę, OW Leśny Dwór, ul.Teligi 8. Niedrogo, szczególnie przed sezonem. Odpowiedz Link Zgłoś
rzenia2 Re: Nad morze - - do thrier 07.06.04, 15:36 www.marysienks.afr.pl, czy ten link ma poprawny adres, coś mi nie działa? Rzenia Odpowiedz Link Zgłoś
thrier Re: Nad morze - - do thrier 07.06.04, 21:07 sorki, przeklepało mi się. Oczywiście ma być www.marysienka.afr.pl. Przepraszam za zamieszanie! Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Re: Nad morze - - do thrier 07.06.04, 22:59 A czy ktoś już wie jakie tak są ceny za pokój(w Marysieńce oczywiście)?? Odpowiedz Link Zgłoś
thrier Re: Nad morze - - do thrier 08.06.04, 10:20 Jak wyślesz maila na adres ze strony, to przyślą cennik. Nie pamiętam szczegółowo ale mniej więcej to jest tak: cena za apartament (nie na osobę), bez wyżywienia, dodatkowo płaci się za prąd. Apartament 2 pokojowy - cena ok.2 tys. w sezonie za 2 tyg, za 1 tydz. ok.1200. Apartament 1 pokojowy - ok.1600 za 2 tyg., za 1 - ok.900. Za prąd płaciłam (2 tyg) około 100 zł. ale obiady miałam wykupione w ośrodku niedaleko. Poza sezonem można wynająć na dobę. Ceny są bardzo atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
kopytko1 Re: Nad morze - - do thrier 17.06.04, 11:53 hej czy Ty byłaś w Marysieńce?Jak tak to proszę napisz mi wszystko co wiesz,co zabrać dodatkowo,gdzie wykupiłaś obiady,czy tam w pobliżu jest ośrodek kolonijny?Jadę z dwójką dzieci,rok i 6 lat,co warto zabrać?A skąd jesteś,bo interesuje mnie ile się jedzie,ja jestem z Wrocławia. Ewa ebenes@poczta.onet.pl lub gg 4418712 Odpowiedz Link Zgłoś
edziecko_beatabe Re: Nad morze - TANIO 08.06.04, 11:09 Moge zaprosić do mieszkania mojego dziadka 2 pokojowe mieszkanie w domku jednorodzinnym w czewrcu 60zł za dzień jesli to jakaś oferta prosze o listy na bbbetka@wp.pl pozdrawiam beata Odpowiedz Link Zgłoś
annka78 Re: Nad morze - TANIO 14.06.04, 15:44 polecam mzjuchaniuk.webpark.pl super gospodarze i ich pociechy, mozna wspaniale wypoczac. Odpowiedz Link Zgłoś
justycha_1 Re: Nad morze - TANIO 14.06.04, 21:47 NAPISZ DO MNIE NA :justyna_lepka@poczta.onet.pl My jezdzimy do Rewy nad zatoke Pucką,chyba 25 zł/tak płaciłam na pcząyku czerwca/,mam jedną ulubioną panią Zdzisię/mozn sobie gtowac lub wyskoczyc do baru,schludnie i czysto/.Jak sie nudzisz pdmiejskim do Trójmiasta.Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
elapiotrus Re: Nad morze - TANIO 18.06.04, 15:18 Chalupy - polecam. Pani Maria Muża 058-6740518. 50 metrów od plaży, super. pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Zgłoś
elapiotrus Re: Nad morze - TANIO 23.06.04, 11:47 elapiotrus napisała: > Chalupy - polecam. > Pani Maria Muża 058-6740518. > 50 metrów od plaży, super. > pozdrawiam > Ela Dodatkowe informacje! No to opisuję. Domy (normalne domy!) są dwa - jeden mały i drugi duży, piętrowy. Strony w necie nie ma. W małym domku - dwa pokoiki, wspólna (jak cudnie odnowiona) łazienka i kuchnia z jadalnią, lodówka. W łazience - toaleta i wanna, prysznic. Bardzo fajnie. W pokojach radio, TV, czajnik, w kuchence wszystko, co potrzeba. Miejsce znam od 15 lat. Pierwszy raz przyjechałam jeszcze do teściowej pani Marii jako nastoletnia siksa... było bardzo przyjemnie Dom duży - pokoje, część z łazienka, częśc ma łazienkę wspólną, kibelki dwa, ale pokoiki na górze tylko dwa. Prysznic, też TV, radio, lezaki, parawany. BLISKO bardzo do morza, no i placyk zabawek (jak to mówi mój Piotruś), bezpieczne przejścia przez tory. Ceny do negocjacji - trzeba dzwonić. Zachęcam, bo dojazd podczas wakacji jest wymarzony, a dom blisko stacji. Pani Maria ma serce na dłoni, jej dzieci są bardzo miłe i pomocne. Jeśli jeszcze coś - piszcie, odpowiem. Ela I miłego wyjazdu! P.S. Acha, nie sugerujcie się prognozą pogody - tam zawsze jest dobra aura. No i jod! Odpowiedz Link Zgłoś