kawa-83 27.04.14, 15:30 Witam, Polecacie jakiś sprawdzony nocleg w Karpaczu dla małżeństwa z 3,5 letnim dzieckiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koala0405 Re: Nocleg w Karpaczu 29.04.14, 15:33 My jesteśmy już 3 dzień w willi Petrus w Karpaczu. Mamy apartament bo z 3 dzieci przyjechaliśmy. Sniadania pyszne a na reszte posiłków chodzimy do różnych restauracji i barów poleconych przez obsługę Petrusa. Apartament dość duży, łazienka olbrzymia. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Nocleg w Karpaczu 03.06.14, 23:49 wiollanna napisał(a): > Niestety nic konkretnego nie mogę polecić, bo niestety nigdy tam nie byłam, ale myślę, ze tutaj coś ciekawego i odpowiedniego znajdziecie www.noclegowo.pl/noclegi/karpacz/ . Pozdrawiam i życzę dużo słonka i udanego wyjazdu klik w kosz Odpowiedz Link Zgłoś
mama.globtroterka Re: Nocleg w Karpaczu 06.05.15, 08:15 My korzystamy z apartamentów sun&snow przy Myśliwskiej. Ale ja nie lubię hoteli i pensjonatów Znajomi jeżdżą do Sandra SPA - bardzo sobie chwalą, szczególnie, że na miejscu jest basen. Odpowiedz Link Zgłoś
eweliska18 Re: Nocleg w Karpaczu 03.08.15, 21:55 Pensjonat Karkonoski - idealny dla rodzin z dziećmi , pyszne śniadania i obiadokolacje, płac zabaw i pokój zabaw a dla rodziców małe spa, byliśmy rok temu polecam Odpowiedz Link Zgłoś
karpacz.net Re: Nocleg w Karpaczu 13.12.16, 10:18 na stronie www.karpacz.net jest spory wybór hoteli i pensjonatów, każdy znajdzie coś dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
karpacz8987 Re: Nocleg w Karpaczu 25.08.20, 19:31 Polecam strony internetowe karpacz, można zbudować stronę dla swojej noclegowni - pensjonatu albo agroturystyki. Odpowiedz Link Zgłoś
funny090 Re: Nocleg w Karpaczu 14.09.20, 05:26 he then shot a very last-spherical 76 on the carmel, ind., path on wednesday to finish in a tie for 2nd with a 4-over 220, 4returned of winner john marshall butler.i played super,” daly ii advised the indianapolis megastar. “it'd had been cool to win, however i still have time. just a couple horrific 3-putts each days, however apart from that i played incredible. www.thevipsite.com Odpowiedz Link Zgłoś
gizm005 Re: Nocleg w Karpaczu 12.08.21, 11:20 Jeśli wziąć stosunek jakości do ceny, to polecam www.trojan.karpacz.pl Rezydencję Trojan. Odpowiedz Link Zgłoś