gogo31 15.06.16, 12:28 Poszukuję miejsca na wakację w tych dwóch miejsowościach.Ma ktoś jakieś namiary?Wyszukiwarka pokazuje dość stare posty .Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamari15 Re: Krynica ,Muszyna 08.07.16, 11:21 Jeżeli chodzi o Muszynę to osobiście polecam Hotel Klimek jako prezent dostałam voucher na pobyt w tym hotelu i byłam naprawdę zadowolona, bo mają świetne jedzenie, duży basen i możliwość rezerwacji różnych obiektów jak np. kortu tenisowego. Jak dla mnie super miejsce plus ładna okolica Odpowiedz Link Zgłoś
michalsosek Re: Krynica ,Muszyna 29.11.16, 15:42 Również mogę polecić Klimka Jako hotel posiadaja mnóstwo atrakcji i powiem tak - nie da sie tam nudzić ! tamari15 napisał(a): > Jeżeli chodzi o Muszynę to osobiście polecam Hotel Klimek jako prezent dosta > łam voucher na pobyt w tym hotelu i byłam naprawdę zadowolona, bo mają świetne > jedzenie, duży basen i możliwość rezerwacji różnych obiektów jak np. kortu teni > sowego. Jak dla mnie super miejsce plus ładna okolica Odpowiedz Link Zgłoś