Dodaj do ulubionych

jak maluchy leca samolotem

14.04.05, 19:33
napiszcie czy im sie podobalo, czy nie bolaly uszy, jakie warunki trzeba
spelniac
Obserwuj wątek
    • hasza2 Re: jak maluchy leca samolotem 15.04.05, 10:56
      Nie wiem czy im się podoba, to zależy czy mają co robic, czy się nudzą.Moj
      maluch miał 15 miesięcy jak leciał na Kretę.W zasadzie był grzeczny , wszystko
      go interesowało,jednak lądowanie było okropne, płakał strasznie właśnie z
      powodu bólu uszu, nie pomagalo picie, ani zabawianie, darł się przez 15 minut
      po czym zasnął.Drogę powrotną przespal całą więc nie było problemu.W tym roku
      też leci już jako 2 latek i zobaczymy jak będzie.
    • klubiale1 Re: jak maluchy leca samolotem 15.04.05, 12:28
      Mój synek leciał pierwszy raz jak miał 6msc (6,5godz lotu). Start i lądowanie
      zniósł znakomicie, nie płakał, nie zatykały mu się uszy (ssał smoczka). Sporo
      spał podczas lotu, był na piersi więc jadł kiedy chciał i nie było problemu z
      karmieniem. Podobało mu się, bo ludzie go zagadywali, uśmiechali się do niego
      itd. Nie umiał jeszcze chodzić, więc leżenie na siedzeniu lub siedzenie na
      naszych kolanach mu odpowiadało.
      Jutro lecimy znowu z 19 msc już synkiem - 3 godz lotu. Zobaczymy jak mu się to
      spodoba. Mam nadzieję,że trochę posiedzi i nie będzie chciał zbytnio biegać po
      samolocie. Z energicznym i ruchliwym dzieckiem na pewno będzie inaczej.
      pozdr
    • marghe_72 Re: jak maluchy leca samolotem 15.04.05, 13:06
      żadnych warunków nie trzeba spełniacsmile)
      wsiadasaz i lecisz
      w jakim wieku masz dziecko?
      • antidotumm Re: jak maluchy leca samolotem 15.04.05, 15:03
        Spokojnie, u nas zawsze bylo o'key. Kolega lecial z tygodniowym maluchem przez
        Atlantyk i tez bylo dobrze.
    • sly11 Re: jak maluchy leca samolotem 17.04.05, 11:56
      moja córcia się darła jak startowaliśmy i lądowaliśmy - miała wtedy 2 latka. Nie chciała pić. Synek miał 3-miesiące i ssał pierś więc nie było problemu. 2 latkowi ciężko jest usiedzieć w miejscu, na kolanach u rodziców - moja biegała po korytarzu - co niestety nie podobało się stewardesom sad
      • marghe_72 Re: jak maluchy leca samolotem 17.04.05, 13:07
        Dwulatkowi mozna dać lizaka, gumę rozpuszczalną lub zwykła itp.. bo do picia
        czasami trudno zmusić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka