gaba29 13.06.05, 16:06 wybieram się z moimi maluchami do Jantaru zarezerwowałam domek na Farmie jantar,może ktoś z Was zna to miejsce? będą to nasze pierwsze wakacje nad morzem z dziećmii będę wdzięczna za wszelkie wskazówki pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martad73 Re: Jantar, czy ktoś zna? 14.06.05, 09:43 Farmy Jantar nie znam, ale sama miejscowość bardzo lubie i spędzam tam wakacje od kilku lat, cicha spokojna miejscowość, ale na wakacje z dziecmi wprost wymarzona. Ładna plaża, dużo zalesionych terenów na spacery, na plaży mnóstwo muszelek (mój syn zbiera je co roku namiętnie). Nie za duż oatrakcji typu wesole miasteczko itp., co nie znaczy, że nie ma gdzie wyjść z dzieckiem. Jedynym mankamentem dla niektórych osób jest odległość od morza - nie wszyscy lubią takie spacery. Wydaje mi się, że farma Jantar jest przy ul. Gdańskiej, więc do morza będziecie mieli tak ok. 1-1,5 km. Do zobaczenia w Jantarze Marta Odpowiedz Link Zgłoś
marcia76 Re: Jantar, czy ktoś zna? 06.07.05, 22:57 Witam, Szukam spokojnego miejsca na tygodniowy urlop z 8-miesięcznym bączkiem. Też myślałam o Jantarze. Miejscowość znam, byłam tam kilka razy, ale nie mam żadnych adresów. Będę wdzięczna za jakieś info. Co to za farma i czy można się o niej dowiedzieć czegoś więcej? M Odpowiedz Link Zgłoś
mysza64 Re: Jantar, czy ktoś zna? 24.04.06, 21:47 Cześć znam jedno miejsce w Jantarze. To osrodek Medyk. Ładne domki, jest stołówka, plac zabaw i nawet świetlica ze świetliczanką. Do plaży ok. 600m. Możesz znaleźć ofertę i obejrzeć zdjęcia na www.wakacjezmisiem.pl Pozdrowionka Mysza Odpowiedz Link Zgłoś
ola291 Re: Jantar, czy ktoś zna? 04.07.05, 14:30 Gaba, a kiedy jedziesz na farmę? Ja zarezerwowałam domek od 6 sierpnia na dwa tygodnie. Jadę tam z synkiem (18 miesięcy) i też nie znam tego miejsca. Jak będziesz już po urlopie napisz jak było. Albo spotkamy się na miejscu... Mój e-mail a.mysiakowska@uml.lodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rysia_mama_wiktorka Re: Jantar, czy ktoś zna? 07.07.05, 10:00 My również wybieramy się na farmę prawdopodobnie od 13 sierpnia na tydzień. Będę z synkiem 4-latka i moją mamą Myslę, że miejsce jest wprost wymarzone dla dzieci, konie, mini zoo i duzy zielony teren musi być super pozdrawiam, Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
ola291 Re: Jantar, czy ktoś zna? 07.07.05, 10:09 Hej Rysia! Ja będę z synkiem, mężem i jego bratem z żoną i synkiem (8 miesięcy). Miło będzie Cię poznać. Mam wrażenie, że będzie dużo rodzin z dziećmi, bo ta farma sprawia wrażenie bardzo przyjaznego miejsca dla rodzin. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
alpini Re: Jantar, czy ktoś zna? 15.07.05, 14:48 Witam wszystkie E-mamy! Wybieram się do Jantara na początku września. Nie wybrałam jeszcze konkretnego lokum. Podpowiedzcie mi, gdzie znajduje się wspomniana tutaj Farma? Może macie jakieś namiary? A może ktoś już stamtąd wrócił? Będę wdzięczna za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
ola291 Re: Jantar, czy ktoś zna? 20.07.05, 12:54 Hej, wejdź sobie na stronę. Tu są namiary na farmę. www.idara.pl/farma/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
alpini Re: Jantar, czy ktoś zna? 05.08.05, 11:50 Do bywalców Farmy!!! Jak daleko od morza jest Farma? Na stronie internetowej niestety nie znalazłam. Podpowiedzcie, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
pbturska Re: Jantar, czy ktoś zna? 05.08.05, 14:11 Sprawdz www.konie.agro.pl/katalog/strony/pomorskie/farma.php Odpowiedz Link Zgłoś
rysia_mama_wiktorka Re: Jantar, czy ktoś zna? 05.08.05, 15:03 do morza jest kawałek chyba ok 900 m. ale jeżeli będziesz szła pieszo, to idzie się w zasadzie cały czas lasem sosnowym albo mozna wsiąść w samochód i pojechać Takie info otrzymałam od koleżanki, która tam jeździ co roku. Sama to sprawdzę od 13 sierpnia pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
edytastel pytanko 05.08.05, 15:28 powiedzcie jaki jest orientacyjny koszt wynajęcia takiego domku na tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
rysia_mama_wiktorka Re: pytanko 07.08.05, 11:31 koszt wynajęcia domku na tydzień to ponad 1000 zł plus dodatkowo opłata za prąd. Odpowiedz Link Zgłoś
rysia_mama_wiktorka Re: pytanko 20.08.05, 20:04 No i wrócilismy Było wspaniale tym bardziej, że akurat zrobiła się pogoda Z czystym sumieniem polecam każdemu to miejsce. Jedynym makamentem jest odległość do morza. Na szczęscie moje dziecko wybrało basen ogrodowy i nie musieliśmy tyle drałować pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
ola291 Re: pytanko 23.08.05, 09:46 My też wróciliśmy z farmy w Jantarze i chcę ją gorąco polecić wszystkim rodzinkom z dziećmi. Tam jest po prostu pięknie. Domki duże i wygodne z pełnym wyposażeniem. Wszędzie czysto i porządek. Teren bardzo duży a na nim zoo ze zwierzętami (owce, kozy, strusie, osioł), oprócz tego konie. Jest też basen, a dla maluchów piaskownice i huśtawki. Dla wszystkich hamaki. Strona internetowa nie oddaje tego co jest na miejscu. Domek na tydzień kosztuje 1200 zł, ale jest na tyle wygodny, że można jechać w dwie rodziny. Jeśli szukacie jeszcze miejsca na wakacje to naprawdę warto pojechać na farmę. Do morza jets ok 1500 m, ale przez las idzie się całkiem przyjemnie. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
didora Re: Jantar, czy ktoś zna? 13.03.06, 11:28 Mam pytanie w sprawie wyżywienia. Czy we własnym zakresie, czy jest też możliwość wykupywania jakiś posiłków? Jeżeli nie , to czy w sąsiedztwie są jakieś punkty gastronomiczne ? D. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_pietrzyk Re: Jantar, czy ktoś zna? 25.03.06, 16:34 Witam, czy ktoś wybiera się na Farmę w tym roku? Mamy rezerwację 22-29.07 Odpowiedz Link Zgłoś
mag1974 Re: Jantar, czy ktoś zna? 28.03.06, 16:17 Hej, My też mamy rezerwację na ten termin. Będziemy w domku w 4 sooby, w tym chłopczyk 1,5 roku, jeden dorosły jeżdzący konno i dziadkowie. A jak u Was ? My jedziemy pierwszy raz, skuszeni pozytywnymi opiniami. M. Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie pawilon 28.03.06, 23:30 czy ktos moze mi napisac jak wygladaja warunki w pawilonie gdzie mozna wynajmowac pokoje bede wdzieczna za info Odpowiedz Link Zgłoś
keczemot Re: Jantar, czy ktoś zna? 29.03.06, 08:56 Witam wszystkich, Nie byłem w "waszej farmie" , ale oglądając w internecie, to mimo wszystko polecam bardzej OW Neptun też w Jantarze ! Odpowiedz Link Zgłoś
mag1974 Re: Jantar, czy ktoś zna? 29.03.06, 16:03 A my jedziemy i tam i tam (tydzień na Farmie Jantar i potem tydzień w Neptunie, bo nie było 2 tygodni w tym czasie na Farmie). Będziemy więc mieć idealne porównanie. Tyle że do Neptuna do pokoju, bo domki wyglądają średnio, a i u nas osób mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_pietrzyk Re: Jantar, czy ktoś zna? 29.03.06, 22:35 3-5 osób dorosłych oraz 2 dwuletnich dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
mag1974 Re: Jantar, czy ktoś zna? 30.03.06, 09:47 To fajnie, może będą się chciały (chcieli ?) bawić z moim Filipem Rozumiem, że bliźniaki. Pamiętam, jak mój chrześniak pierwszy raz zobaczył jednojajowe i w dodatku tak samo ubrane. Też miał z póltora-dwa lata, generalnie szalał, a na ich widok stanął jak wryty i stał tak z pięć minut. Teraz juz wiem, co sobie pomyślał - "Błąd w Matrixie" Chcecie skorzystać z koni pod nosem ? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ana1113 Re: Jantar, czy ktoś zna? 30.03.06, 09:52 ****do keczemot właśnie zajrzałam na stronę którą podałeś OW Neptu i rzeczywiście wygląda to bardzo fajnie. Ale obrazką do końca nie wierzę. Byłeś tam osobiście? Czy to miejsce nadaje się dla dzieci 2,5 roku (wybieramy się w dwie rodziny właśnie z 2,5 latkami).Czy są place zabaw i atrakcje na terenie? Czy za wszelkie "dodatkowe atrakcje" np basen trzeba oddzielnie płacić czy też są w cenie dla gości ośrodka? Będę wdzięczna za informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
keczemot Re: Jantar, czy ktoś zna? 02.04.06, 12:14 Niestety w sezonie nigdy tam nie byłem, ale co roku jestem tam z pracy na "majówce". Powiem prawdę że dla dzieci jest to super miejsce, parę placów zabaw, basen zamknięty, baseniki otwarte dla dzieci, spokojna okolica, no i spacerkim ca. 10 min. do morza. Co do opłat za basen kryty, to niestety nie wiem czy jest w cenie (na majówce jest w cenie) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_pietrzyk Re: do mag1974 30.03.06, 13:57 Dzieci nie są bliźniakami. Nie są nawet spokrewnione. Jedziemy z koleżanką i naszymi dzieciakami. Być może dołączą się również tatusiowie. Odpowiedz Link Zgłoś
maggii dot. pawilonu 02.04.06, 18:26 mam pyt. do spedzejących wakacje w Jantarze, czy ktoś z Was wynajmował pawilon jakie są warunki? szczególnie jeżeli chodzi o zaplecze kuchenne? Odpowiedz Link Zgłoś
maggii Re: dot. pawilonu 03.04.06, 08:12 chodzi mi o farmę jantar a w Neptunie też są pawilony? Odpowiedz Link Zgłoś
keczemot Re: dot. pawilonu 03.04.06, 16:33 Tak są ! wejdź na www.owneptun.mierzeja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie OW Medyk w Jantarze 23.04.06, 00:38 czy ktos moze tam byl i moglby sie podzielic wrazeniami? z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś