patapi 03.10.06, 21:14 witam . jeśli byliście zadowoleni z pobytu polecajcie innym miejsca w których byliście. pozd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wroobel13 Re: po wakacjach godne polecenia miejsca 05.10.06, 10:40 Nasza Chata w Pobierowie - polecam, znakomite mkiejsce na wyjazd z dzieckiem. Nie wiem jak w sezonie ale we wrześniu była rewelacja pozdry andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
iwonasg Re:Nasza Chata- Pobierowo super!!!!!!!!!!!!!!!! 08.10.06, 23:11 Pod kazdym wzglede bylo ok, bylismy pod koniec czerwca przez tydzien. Warunki super, wlasciciele ok, przyjazna atmosfera za przystepna cene. Poprostu rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosionica Re:Nasza Chata- Pobierowo super!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.06, 12:54 Potwierdzam. Też tam byłam w sierpniu. Rewelacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_zam Re: po wakacjach godne polecenia miejsca 06.10.06, 07:18 Ja polecam Dąbki i willę Alma super warunki dobre domowe obiadki dla rodzin z dziećmi super Odpowiedz Link Zgłoś
patapi Re: po wakacjach godne polecenia miejsca 06.10.06, 19:55 dzięki . piszcie odważnie.tak mało jest osób zadowolonych. pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
patapi Re: po wakacjach godne polecenia miejsca 18.10.06, 12:39 dzięki wszystkim! ja mam nadzieję , że wybiorę miejsce do którego pojadę ze swoją rodziną w wakacje 2007 dzięki temu wątkowi. pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza64 Re: po wakacjach godne polecenia miejsca 29.11.06, 11:21 A może spróbuj na www.wakacjezmisiem.pl są tan tylko miejsca dla rodzin z dziećmi i to sprawdzone. Polecam Mysza Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: po wakacjach godne polecenia miejsca 06.10.06, 23:02 Side, Turcja - Paloma Side Hotel Odpowiedz Link Zgłoś
madzesa Re: po wakacjach godne polecenia miejsca 17.10.06, 12:07 Tunezja- wrzesień- Prima Life Imperial Park - świetny hotel, moja 4 - latka była zachwycona, dużo dobrego jedzenia i brak kłopotów żołądkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
marina_diana Prima Life Imperial Park - świetny hotel, 18.10.06, 21:34 z jakiego biura?Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
madzesa Re: Prima Life Imperial Park - świetny hotel, 21.10.06, 14:04 Z biura Eximtours-wszystko było ok-pomimo różnych opinii, ale tak to jest jak się wybiera niepewne hotele,my wybraliśmy Imperial Park i wszyscy wrócili zadowoleni.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
atenakrzy Re: po wakacjach godne polecenia miejsca 18.10.06, 11:49 Ja równierz polecam Dąbki, wille Alma. Bardzo miła atmosfera, gospodarze super, jedzenie rewelacyjne. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
4269m Re: po wakacjach godne polecenia miejsca 18.10.06, 22:15 Łeba - Villa Sabbia Odpowiedz Link Zgłoś
sly11 Farma Jantar :) 21.10.06, 11:10 Gdzieś na forum wspominano, ale tu jeszcze nie. My za rok tam wracamy Odpowiedz Link Zgłoś
anula_j Re: Farma Jantar :) popieram 09.11.06, 22:03 świetne miejsce dla dzieciaków: mini zoo, basen duy ogrodzony teren, konie... nawet gdy pogoda nie dopisze nie można sie nudzić www.farmajantar.webpark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
czarnula28 pensjonacik Giuseppe w Rewalu 21.10.06, 11:59 z dala od hałasu,ogródek grillowy, fontanna, plac zabaw dla dzieci, mili gospodarze.jak dla mnie super. Odpowiedz Link Zgłoś
monika121975 Nasza Chata Pobierowo 24.10.06, 15:35 Dopisujemy się do listy zachwyconych wczasowiczów Byliśmy we wrześniu - rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
wroobel13 Viking w Stegnie 25.10.06, 10:39 co prawda to z zesłych wakacji, ale sądzę że zmienic się mogło tylko na lepsze mimo nie najnizszych cen miejsce naprawde warte polecenia www.vikingstegna.pl pozdrawiam andrzej www.cichosza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wroobel13 Re: Wiking w Stegnie - przez w (jak woda) 25.10.06, 11:21 anglicyzmów mi się zachciało adres do tego ośrodka w stegnie to: www.wikingstegna.pl pozdrawiam andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_gk Re: po wakacjach godne polecenia miejsca 25.10.06, 11:24 Chyba jednak każdy ma inne wymagania i oczekiwania co do standardu i sposobu wypoczynku; byłam/widziałam kilka z ww. miejsc i tylko Naszą Chatę jestem w stanie każdemu zarekomendować. Odpowiedz Link Zgłoś
iwciab Pensjonat Cyrlanka Zakopane 18.11.06, 17:20 Polecam, z dala od głosnego centrum miasta, piękne polożenie, pyszne domowe jedzenie, bardzo przystępne ceny, kort tenisowy, bilard, basenik i huśtawki dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
zonazona Rogowo - morze 20.11.06, 10:41 Ja polecam Rogowo, bo to straszna dziura. Rokrocznie wynajmuje tam mieszkanie w bloku. Bloki stoją nad samym morzem, słychać szum w mieszkaniu. Do morza 2 min. (wolno, z tobołkami ) przez iglasty lasek. Jest tam też 2 osrodek wczasowy. 2 sklepiki 1 kiosk 1 restauracja i kawiarnia jezioro jakis dom wczasowy na wykończeniu, za rok zapewne już czynny Rogowo pomiędzy Dźwirzynem i Mzerzynem, więc po atrakcje można pojechać, rzut beretem A na miejscu mało wczasowiczow, trochę miejscowych, plac zabaw, dużo miejsca na plazy. Poza sezonem mieliśmy cała plaze dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
64peter Re: Rogowo - morze 26.11.06, 20:42 Polecam www.inocleg.pl/DOLATOWKA i parę innych z tego serwisu. Zwłaszcza na wakacje rodzinne.Cisza aż w uszach dzwoni. Nad rzeką,jeziorem,w lesie,z dala od miasta.Jeśli pojedziecie z wędką Jacek i Sebastian pokażą gdzie łowić.Gospodyni, Pani Magda świetnie gotuje. Obra w rym rejonie jest malownicza (skorzystajcie i zorganizujcie spływ kajakami-sprzęt na miejscu).Jesienią jest mnustwo grzybów, a suszarnia na miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
21m Re: Rogowo -popieram 08.01.07, 10:07 bylismy w tamtym roku rewelacja blisko do morza i spokojnie!! Odpowiedz Link Zgłoś