joanna_poz Re: royale palace, shedwan golden, palma de miret 30.05.07, 09:12 zapytaj na forum Egipt. ja pytałam co prawda o 2 inne hotele (Palm Beach, Dana Beach) i Palma de Mirette i ten ostatni zgodnie mi odradzono. Odpowiedz Link Zgłoś
emy81 Re: royale palace, shedwan golden, palma de miret 30.05.07, 09:19 dzięki. czytałam opinie na forum ale to dziwne bo tam polecają palma de mirette.... a o pozostałych hotelach też sie w miare dobrze wyrazaja takze dlatego mam dylemat Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: palma de mirette 30.05.07, 09:27 widziałam ten hotel co prawda tylko przejazdem z okien autobusu i z uwagi na jego położenie w sumie ucieszyłam się, że go jednak nie wybrałam. Odpowiedz Link Zgłoś
emy81 Re: palma de mirette 30.05.07, 10:02 a jakie on ma położenie?? chodzi oto ze jest daleko od plaży?? czy od centrum?? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: palma de mirette 30.05.07, 10:17 jest przy plazy i zdaje się blisko centrum. ale własnie to położenie w miescie jest jego minusem (jak dla mnie), zważywszy że hurghada to dosc ponure miasto - albo rudery, albo place budowy. w kazdym razie okolica wokol tego hotelu (ale podkreślam widziałam go tylko przejeżdzając) wywarła na mnie dość marne wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
emy81 Re: palma de mirette 30.05.07, 10:32 acha, ale w katalogu pisza ze jest 2km od centrum. ja nie za bardzo chce mieszkac gdzies daleko od centrum ale tez nie w samym centrum no nic zobaczymy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś