ola04 30.01.08, 17:33 Bardzo proszę o pomoc.Może ktoś poleci sprawdzone miejsca,gdzie jest plac zabaw dla dziecka ,miłe otoczenie- w przystępnej cenie.Proszę o namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogna71 Re: ŁEBA - sprawdzone noclegi dla dziecka 31.01.08, 13:35 Podobało mi się w ośrodku "Relaks". Dla mnie cena był przystępna - chociaż dla każdego jest to względne... www.relaks.pti.pl/index.php?site=obiekt Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia77 Re: ŁEBA - sprawdzone noclegi dla dziecka 02.02.08, 09:28 Ośrodek Chomiczówka. Przystosowany specjalnie dla dzieci. Byliśmy w czerwcu, więc cena była przystępna. Mają strone internetową, wstukaj ' chomiczówka łeba" w Google Odpowiedz Link Zgłoś
anka981-2 Re: ŁEBA - sprawdzone noclegi dla dziecka 05.02.08, 22:36 Ja również polecam Chomiczówkę, byłam tam 2 lata temu. Cena w czerwcu przystępna, super plac zabaw, czyste i nowe domki i miły własciciel. Wszędzie bliziutko i ogólnodostępna kuchnia, gdzie można coś podgrzac lub ugotowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ola04 Re: ŁEBA - sprawdzone noclegi dla dziecka 09.02.08, 09:49 Dziękuję bardzo.A może ktoś coś jeszcze podpowie?? Odpowiedz Link Zgłoś