aniadzy 12.06.08, 21:30 Chcialabym wyjechac z dziecmi nad morze (jeden ma 3 lata drugi 6 miesiecy) ale nie wiem za bardzo w ktore miesce, moze znacie jakies fajne miejsca na wyprawe z maluchami. Za kazda propozycje bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: Wyjazd nad morze:) 12.06.08, 21:47 myślę, że w tym wypadku niezastąpiona okaże sie wyszukiwarka, naprawdę co drugi wątek dotyczy wakacji nad morzem, poszperaj trochę Odpowiedz Link Zgłoś
aniadzy Re: Wyjazd nad morze:) 12.06.08, 21:53 TAk wiem poszukac zawsze moge ale zalezalo mi na sprawdzonych miejscach bo nie zawsze to co na stronie internetowej jest w rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Wyjazd nad morze:) 12.06.08, 22:20 ale nikt nie każe ci szukać w googlach, ale tu w naszej forumowej wyszukiwarce, tej na forum Wakacje, jest u góry nad wątkami, wpisujesz co chcesz znaleźć np.morze i wyrzuca ci wątki z tym słowem tu, na forum znajdziesz mnóstwo odpowiedzi osób, które były i polecają sprawdzone miejsca nikt nie chce być przecież niemiły, wręcz przeciwnie chce ci pomóc, żebyś mogła znaleźć wymarzone miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
elf40 Re: Wyjazd nad morze:) 15.06.08, 10:38 Zapraszam do Penjonatu ELF w Karwi- 150m od morza, pokoje z łazienkami, Tv. Po więcej informacji proszę dzwonić tel. 605042424 lub pisać ewa_kowalska2@poczta.onet.pl serdecznie zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
krubusie Re: Wyjazd nad morze:) 17.06.08, 18:27 jesli termin od 30 sierpnia odpowiada to zapraszam do nas www.apartamentnadmorzem.ecom.net.pl naszymi goscmi sa rodzinki 2+2 ,apartament jest nowy,z balkonem ,spokojna okolica,w oknach moskitiery,aneks kuchenny wyposazony w AGD (jest rowniez mikrofalowka)i głeboki brodzik sluzacy dla maluchow jako wanienka,plac zabaw w odl 300m, plaza 500m,zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś