polka2008 09.03.09, 10:29 Witajcie, Czy może ktoś z Was posyłał dzieci na obozy z Kompasem? Czy Wy i dzieci byliście zadowoleni? Czy polecacie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k_ul Re: BTA Kompas 12.03.09, 18:44 ja polecam Szarpie Travel www.kolonieiobozy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-55 Re: BTA Kompas 26.03.09, 14:51 Ja wybieram jednak BTA Kompas. Mimo wyższej ceny, mają naprawde solidną kadrę i bogaty program. Okazało sięm że moi znajomi wysyłają z Kompasem dzieci od 3 lat.. Warto uzbierać trochę kaski więcej i mieć pewność , że dzieci są pod dobrą opieką bawią się świetnie i uczą przy okazji... Odpowiedz Link Zgłoś
pikka6 Re: BTA Kompas 24.07.09, 21:31 Kilka lat pracowałam w tej firmie z dziećmi jako instruktor i opiekun a także w innych. Stwierdzam jednak że to najlepsza firma organizująca obozy dla dzieci. Sama wyślę tam mojego syna Profesjonalne szkolenia i rekrutacja kadry (nie jeździ byle kto, co niestety często się zdarza) opieka medyczna i najciekawsze programy obozów z jakimi miałam doczynienia. Z czystym sumieniem polecam. Choć mój syn ma dopiero 5 miesięcy to już myślę który obóz maluszkowy byłby najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_piet Re: BTA Kompas 25.07.09, 18:12 Wysyłałam z kompasem Jedne z najbardziej udanych kolonii - bo były też co najmniej równie udane z innym biurem. Ja zraziłam się do kompasu za doliczanie do ceny podstawowej kosztu każdej wycieczki czy atrakcji - w innych biurach mam wycieczki w cenie. Fakt, świetna kadra w kompasie, ale trafiłam na równie świetną gdzie indziej Ale na pierwsze kolonie Kompas to zdecydowanie najlepsze biuro - dziecko się nie zrazi do następnych wyjazdów. Odpowiedz Link Zgłoś