Dodaj do ulubionych

BTA Kompas

09.03.09, 10:29

Witajcie,
Czy może ktoś z Was posyłał dzieci na obozy z Kompasem?
Czy Wy i dzieci byliście zadowoleni? Czy polecacie?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • k_ul Re: BTA Kompas 12.03.09, 18:44
      ja polecam Szarpie Travel www.kolonieiobozy.pl
      • neronka Re: BTA Kompas 14.03.09, 16:00
        moja córka była 2x, szczerze polecam
        • tadek-55 Re: BTA Kompas 26.03.09, 14:51
          Ja wybieram jednak BTA Kompas. Mimo wyższej ceny, mają naprawde solidną kadrę i
          bogaty program. Okazało sięm że moi znajomi wysyłają z Kompasem dzieci od 3
          lat.. Warto uzbierać trochę kaski więcej i mieć pewność , że dzieci są pod dobrą
          opieką bawią się świetnie i uczą przy okazji...
          • pikka6 Re: BTA Kompas 24.07.09, 21:31
            Kilka lat pracowałam w tej firmie z dziećmi jako instruktor i opiekun a także w
            innych. Stwierdzam jednak że to najlepsza firma organizująca obozy dla dzieci.
            Sama wyślę tam mojego synasmile Profesjonalne szkolenia i rekrutacja kadry (nie
            jeździ byle kto, co niestety często się zdarzauncertain) opieka medyczna i
            najciekawsze programy obozów z jakimi miałam doczynienia. Z czystym sumieniem
            polecam. Choć mój syn ma dopiero 5 miesięcy to już myślę który obóz maluszkowy
            byłby najlepszywink
            • kasia_piet Re: BTA Kompas 25.07.09, 18:12
              Wysyłałam z kompasemsmile Jedne z najbardziej udanych kolonii - bo były też co
              najmniej równie udane z innym biurem. Ja zraziłam się do kompasu za doliczanie
              do ceny podstawowej kosztu każdej wycieczki czy atrakcji - w innych biurach mam
              wycieczki w cenie. Fakt, świetna kadra w kompasie, ale trafiłam na równie
              świetną gdzie indziejsmile Ale na pierwsze kolonie Kompas to zdecydowanie najlepsze
              biuro - dziecko się nie zrazi do następnych wyjazdów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka