Dodaj do ulubionych

Gdzie agroturystyka z jazdą konną??

24.04.09, 12:12
Wybieramy się z 1,5 roczną córcią na wakacje. Może nam ktoś poleci jakiś
sprawdzone gospodarstwo. Dobrze żeby był plac zabaw i jakieś inne atrakcje
dla dziecka.Wybieramy sie od 11 maja,region południowej Polski. ( może być też
województwo Śląskie,Podkarpackie,Świętokrzyskie)
Dziękuje za wszystkie informacje i pozdrawiam!
(Może ktoś też się wybiera w tym okresie?)
Obserwuj wątek
    • bell9 Re: Gdzie agroturystyka z jazdą konną?? 24.04.09, 17:22
      www.ekobajka.bukowka.com
      • krisio1977 UWAGA na linka od bell9 WIRUS! 27.04.09, 11:59
        nie otwierać!!!!
        • bell9 Re: UWAGA na linka od bell9 WIRUS! 27.04.09, 16:02
          poproszę o szczegóły na jakiej podstawie twierdzisz,że rozsyłam wirusa!!!!!
          Otwieram ten adres bez problemu z każdego komputera.
          Ponadto znajoma otwierała ze swojego i nie ma żadngo wirusa.
          Myślę,że to Ty masz coś nie tak ze swoim komputerem
          Link normalnie otwiera stronę i podaje od razu adres do agroturystki, ponadto jest to adres strony oraz sama agroturystyka polecana na forum gazety.
          Wytłumasz się ze swojego oskarżenia!!!!!
          • krisio1977 Re: UWAGA na linka od bell9 WIRUS! 27.04.09, 16:54
            www.ekobajka.bukowka.com wklejam ten adres i od razu mi wyskakuje informacja o
            trojanie. Nie wiem czemu akurat mi tak pokazuje? Próbowałem w domu i w pracy i
            to samo. Antywirusa mam avasta i coś takiego wynajduje. Nie oskarżam Ciebie o to
            .Chciałem tylko ostrzec innych.Możliwe że ktoś pod ten adres podpina jakiegoś
            wirusa. Pozdrawiam
          • monikaa13 Uwaga 27.04.09, 16:54
            Bell9 cóż mogę odpowiedzieć. Strona zawiera wirusa i autorka wątku
            ma rację, by jej nie otwierać lub otwierać na własną
            odpowiedzialność. To, że strona zawiera wirusa nie oznacza, że coś
            nie tak jest z ośrodkiem wypoczynkowym, który podałaś. Może opisz co
            polecasz i podaj inną stronkę do tego miejsca.
            Jeżeli to twoja strona lub znajomych proponuję szybciutko się nią
            zająć, bo nikt nie będzie na nią wchodził, po zobaczeniu takiego
            komunikatu.

To, że ty czy twoi znajomi nie widzą komunikatu może świadczyć o
            zbyt słabym zabezpieczeniu waszych komputerów przez programy
            antywirusowe.

• bell9 Re: Uwaga 27.04.09, 17:21
              Na szczęście nie jest to strona moja ani moich znajomych.Dostałam są i potem znalazłam na forum gazetowym w kilku miejsach jako polecana agrotursytyka, i podawany był ten sam adres.
              Dziwi mnie,że u Was wyświetla się wirus,a u mnie na komputerach nie.I nie sądzę aby to była wina"słabego zabezpieczenia" ponieważ na różnych komputerach mam różną ochronętongue_outanada Security- nie znajduje nic,Norton AntyVirus 2009-który jak wiemy jest najlepszym programem antywirusowym-również nie widzi wirusa.Po zeskanowaniu całego komputera nie ma wirusa.Więc dziwi mnie to bardzo.Być może macie powłączane jakieś dodatkowe blokowanie i Wam wyświetla komunikat o wirusie.Ja nie widzę tu nic groźnego.
              Aha, jako przeglądarki używam Opery.A Wy?
              • krisio1977 Re: Uwaga 27.04.09, 17:43
                Najwidoczniej Twoje antywirusy nie są najlepsze. Trojan to nie jest jakiś tam
                wirusik,jak dostanie się do kompa to życzę powodzenia. Przeglądarkę mam
                Mozillę. Pozdrowienia.
                • bell9 Re: Uwaga 27.04.09, 18:32
                  Twój Avast tez nie jest najlepszy.jak doczytałam na forach Avast lubi blokować dużo stron, tak na wszelki wypadek.
                  Trojana jakoś nie zauważyłam u siebie, a od świąt wilekanocnych zdążyłby już narobić szkód.Nie sądzisz???
                  Chciałam Ci polecić agroturystykę z dobrej nieprzymuszonej woli.Tak życzliwie po ludzku, bo też mam dziecko.
                  Nie rozprowdzam wirusów i nie ma tego na celu.
                  Na drugi raz na Twoje posty nie będę odpowiadała, nawet jeśli będę jedyną na świecie która zna odpowiedź.
                  • monikaa13 Re: Uwaga 27.04.09, 19:32
                    Bell ja sądzę, że nikt nie uważa, że rozprowadzasz wirusy. Poprostu
                    strona, którą podałaś zawiera konia trojańskiego.

P.S. Ja mam explorer.

Co do Avasta to fakt może on blokować niektóre strony ale nawet
                    jeżeli tak jest to raczej watpię, by ktoś ryzykował i chciał dalej
                    przeglądać tę stronkę.
                    Może być też tak, że np, twój antywirus nie rozpoznaje takiego
                    konia. Co do samych programów nie ma najlepszego programu
                    antywirusowego. Najlepiej w takim wypadku mieć conajmniej dwa, który
                    się sprawdza.

Myślę, że nie ma co obrażać się na autorkę, bo nic złego nie
                    zrobiła, tak jak ty zresztą. Nie widzę tu niczyjej winy.
                  • krisio1977 Re: Uwaga 27.04.09, 23:39
                    bell9 napisała:

> Twój Avast tez nie jest najlepszy.jak doczytałam na forach Avast lubi blokować
                    > dużo stron, tak na wszelki wypadek.
                    > Trojana jakoś nie zauważyłam u siebie, a od świąt wilekanocnych zdążyłby już na
                    > robić szkód.Nie sądzisz???
                    > Chciałam Ci polecić agroturystykę z dobrej nieprzymuszonej woli.Tak życzliwie p
                    > o ludzku, bo też mam dziecko.
                    > Nie rozprowdzam wirusów i nie ma tego na celu.
                    > Na drugi raz na Twoje posty nie będę odpowiadała, nawet jeśli będę jedyną na św
                    > iecie która zna odpowiedź.

Ani raz nie powiedziałem że Pani rozprowadza wirusy!!!! Chciałem tylko ostrzec
                    inne osoby że ktoś podpiął pod ten adres jakieś syfy i tyle!! Dziękuje bardzo za
                    informacje znalazłem sobie na innej stronce o tym gospodarstwie
                    www.sudety.info.pl/ekobajka. Super tam musi być,ale niestety raczej tam w
                    tym roku nie pojedziemy. Za daleka odległość jednak od nas.(małe dziecko i żonka
                    jeszcze w ciąży) poszukamy coś bliżej (może Ustroń?) Pozdrawiam i proszę sie
                    nie denerwować bo ja nie miałem pretensji ani żadnych uwag do Pani. (a co do
                    antywirusów to jeszcze nikt nie stworzył takiego któremu można na 100% wierzyć.
                    Najlepiej jest uważać gdzie się klika)
    • malgosia19734 czy nadal interesuje Cię jakaś rekomendacja? 27.04.09, 21:23
      nie wiem, czy i jakie są trojany na stronie podanej przez bellę, ale
      mogę potwierdzić, że gospodarstwo Państwa Jochymków to wspaniałe
      miejsce do wypoczynku z dzieckiem. byliśmy tam dwa razy i z
      pewnością tam wrócimy. m

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka