Gość: laptop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 13:49 UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! nie kupujcie tam nic, zadnego laptopa ..... juz chyba lepiej isc do media markt, tam przynajmniej mozesz oddac jak cie wyroluja a tu nic..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grodek1 Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! 30.08.05, 13:50 A do ktorego Media Markt ? do tego www.mediamarkt.de Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! 30.08.05, 13:51 Czy do tego - Nie dla Idiotow www.mediamarkt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! 30.08.05, 13:53 Czy do tego dla Idiotow ? Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! 30.08.05, 18:27 Ich bin doch nicht blöd. Ja nie jestem przeciez glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
baba53 Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! 30.08.05, 15:51 a czemu tak sądzisz ? Czy spotkała Cię jakowaś kara z ich strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! IP: *.block.alestra.net.mx 30.08.05, 16:27 O jakiej karze piszesz? Czy o takiej, ze trzeba na forum znosic taki czerwony smierdzacy wyprysk w du.ie, jak Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! 30.08.05, 18:18 Alez dzieciaki znowu bluznicie, czy rodzice nie nauczyli Was kultury, a do Szkoly to mieliscie pod Gorke ? Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! 30.08.05, 18:21 Czy Reklama media mark - Nie tylko dla Idiotow, czy tam Tylko dla Idiot Was zdenerwowala, przeciez, nie musicie w tym Sklepie kupowac, sa tez inne Slepy, Nie dla Idiot, czy Idioten, Idiotow, czy nie ma takich Sklepow w Europie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! IP: *.block.alestra.net.mx 30.08.05, 18:29 Ty stara czerwona ci.o nie musisz sie uczyc, bo i tak w pustych czerwonych lbach wiedza sie nie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:31 jarek cymbale jeden spier.... z tego foorum jak sie nie podbia smierdzielu jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! IP: *.block.alestra.net.mx 30.08.05, 19:17 Gość portalu: ktos napisał(a): > jarek cymbale jeden spier.... z tego foorum jak sie nie podbia smierdzielu jede > n To jest wlasnie poziom czerwonych wieprzow, ktore ledwo co z gnoju sie wygrzebaly, ale zapachu go.na jeszcze sie nie zdazyly pozbyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 20:19 > To jest wlasnie poziom czerwonych wieprzow, ktore ledwo co z gnoju sie > wygrzebaly, ale zapachu go.na jeszcze sie nie zdazyly pozbyc. popatrz na sebie badylu jeden.popatrz jak Ty sie odnosisz do innych swinio jedna , donoscielu i kapowniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumiś Ktosia popieram w całej rozciągłości tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 21:12 Jarek musi być bardzo zfrustrowany cy jakosik tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laptop Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:02 nie chodzilo o reklame media markt ten sklep podalem przypadkowo, ale jesli wolicie to mozecie kupic laptopy w vobisie czy karenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! 30.08.05, 20:47 Jak juz zescie sie wyzyli, ustaly Wam Nerwy to Ja Wam podniose Cisnienie ponownie, zncie to : Jednosc, prawo i wolnosc, dla Polskiej Ojczyzny. O to wszyscy sie starajmy. Braterskim sercem i czynem. Jednosc, prawo i wolnosc sa Gwarancja szczescia. Kwitnij w blasku tego szczescia. Kwitnij Polsko Ojczyzno. Teraz po przeczytaniu tego Wierszyka , moze bedziecie dzieci moje madrzejsze, spokojniejsze i do siebie samym milsze i kochansze. Mnie i Nas, za ten Wierszyk, nie musicie kochac. Zrozumcie tylko, to Nam i mnie wystarczy !!!! Pozdrowienia od Pani i Pana. Badzcie grzeczni i nie plujcie sie . Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! 30.08.05, 20:53 Jest ktos, kto zrozumial ten Wierszyk, bez wiekszego trudu ? Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! 30.08.05, 21:37 Obraziliscie sie ? to Przepraszam, ale odpisz prosze czy zrozumialas wierszyk, a moze Ty zrozumiales ? Albo daj znac, jak zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 22:02 ty to chyba uchyl jestes z LPRu makabra giertych cie wysmyczy Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! 31.08.05, 08:07 Ja jestem Synem Ziemi Kieleckiej, co mnie Slask i LPR obchodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrw Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:00 a tak kupilem tam notebooka i za 2 dni mi dysk sie zepsul, a oni niby mi jakas ekspertyze pokazali ze ja blombe zerwalem... paranoja jakas, naprawde nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawelek_ Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! IP: *.pl 31.08.05, 17:03 Nie jestes jedyny. Moj kolega mial podobna sprawe plombe niby wyslali do ekspertyzy. Dysk dzialal mu 5 dni. Sprawa miala miejsce w maju tego roku. Idz odrazu do federacji konsumentow miesci sie niedaleko Politechniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! IP: *.globit.net.pl / 81.219.210.* 31.08.05, 11:04 to nie prawda kupilem tam laptopa i jestem bardzo zadowolony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! 31.08.05, 17:21 Mowicie o tym Sklepie www.promobile.pl Tego Sklepu, to chyba w Hamburg jeszcze nie ma, nie znam go, wy go zacie , lepiej ode mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aws Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 11:04 tak mnie tez orzneli ..... niestety Odpowiedz Link Zgłoś
miskorabol Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! 02.09.05, 12:00 to miejcie pretensje do pana w okularach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orzniety Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 22:31 Pisałem o tym prawie rok temu. Ależ oczywiście że to nierzetelni sprzedawcy. I nie zazdroszcze nikomu, kto kupi od nich choćby kabel, nie mówiąc o laptopie. Ja kupiłem laptopa w M...( żeby nikt nie zarzucił krypto reklamy i zapewniam, że nie chodzi o Media Mark, bo to też chłam)i mam głowę spokojną. Mam gwarancję na dwa lata i mi to lata. Chciałem tam kupić laptopa, pokazali mi super nówkę a chcieli wydać jakieś padła zużyte, niby z opcji "open box". I byla to prawda. Jakieś 15 tysiecy razy openowali ten box aż pozłaziły napisy. Beware czyli Strzeżcie się bo to oszuści....A super fajny pan w okularach to niezły bolo. Jemu zwłaszcza nie ufajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okular Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 07:46 jemu to mozna - kolega tam kupil i co, naprawial 3 razy i dalej sie psuje w HP polska powiedzieli ze takim modelom gwarancji nie daja - to kto ja daje i gdzie oni to naprawiaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumuk Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:45 niech ich szlak trafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kient Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:52 ludzie czu nie widzicie ze to trefny towar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: UWAGA PROMOBILE OSZUSCI!!! IP: 148.235.56.* 27.01.06, 11:47 nie lubie oszustow Odpowiedz Link Zgłoś