Gość: nvr IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 04.07.01, 15:10 ... czy ktoś pamięta taką audycję w "Trójce" ? Może macie jakieś nagrania, mp3, albo spisane teksty ? molim was krucha :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pedro Re: NIE TYLKO DLA ORŁÓW... IP: *.kiel.gazeta.pl 05.07.01, 16:27 Gość portalu: nvr napisał(a): > a Żelazny Karzeł Wasyl? > ... czy ktoś pamięta taką audycję w "Trójce" ? > Może macie jakieś nagrania, mp3, albo spisane teksty ? > > molim was krucha :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvr Re: NIE TYLKO DLA ORŁÓW... IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 06.07.01, 08:33 Gość portalu: pedro napisał(a): > > a Żelazny Karzeł Wasyl? Proszę, proszę, ktoś pamięta :-))) Tu Gandalf... No to co, proszę księdza, ma kolega może coś może nagrane, hę ? Przypominam, że tymczasem deszcz padał i padał..... A bez Żelaznego K. by się nie obeszło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rz Re: NIE TYLKO DLA ORŁÓW... IP: *.kielce.uw.gov.pl 06.07.01, 15:54 to były moje ulubione audycje - mam ich trochę na stilonach gorzów :) ale - w ramach współpracy - poszukuję działającego gramofonu typu "stereo-lux" badź "artur" (produkowali takie ok. 20 lat temu) dla mojej babci. mój e-mail to wss11 pozrdawiam ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: NIE TYLKO DLA ORŁÓW... IP: *.kiel.gazeta.pl 06.07.01, 16:47 coś mam w mp3, ale muszę odzyskać płytkę, ciekaw jestem co teraz porabia Zwieże Mariackie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvr Re: NIE TYLKO DLA ORŁÓW... IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 09.07.01, 08:33 Gość portalu: pedro napisał(a): > coś mam w mp3, ale muszę odzyskać płytkę, ciekaw jestem co teraz porabia Zwieże > > Mariackie Nosiłbym cię na rękach ;-) no, przynajmniej wirtualnie ;-) za płytkę z mp3 NTDO ! Póki co - można sobie poczytać na www.man.poznan.pl/~lukask/orly/index.html Wiem, ze są jeszcze inne strony jakichś szaleńców ;-) np. z przygadami Żelaznego Karła, ale chwilowo nie pamiętam ich www. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulo Re: NIE TYLKO DLA ORŁÓW... IP: *.solutions.net.pl 09.07.01, 19:40 mam kilka audycji w mp3 moge gdzies wrzucic na serw tylko mi adres podajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: NIE TYLKO DLA ORŁÓW... IP: *.bmf.com.pl 09.07.01, 09:09 Hej! Tu latajacy slon, ktory mowi :) W Trojce, w Powtorce z Rozrywki powtarzaja stare audycje (a przynajmniej bylo tak do czerwca - jak jest teraz niestety nie wiem z powodu trudnosci ze sluchaniem radia w pracy). Nie wiem tylko, w jaki dzien tygodnia. Najlepiej zapytac pod adresem: rozrywka.trojki@radio.com.pl Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvr Re: NIE TYLKO DLA ORŁÓW... IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 09.07.01, 12:12 Gość portalu: jdk napisał(a): > Hej! Tu latajacy slon, ktory mowi :) > dokąd lecisz, słoju...? :-))) widzę, że (k)łączy nas coraz więcej..... ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: NIE TYLKO DLA ORŁÓW... IP: *.kiel.gazeta.pl 09.07.01, 17:51 nrn, mogę ci coś przesłać na skrzynkę, ale chyba w kawałkach, bo wszystkiego mam z 8 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvr Re: NIE TYLKO DLA ORŁÓW... IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 10.07.01, 10:18 Gość portalu: pedro napisał(a): > nrn, mogę ci coś przesłać na skrzynkę, ale chyba w > kawałkach, bo wszystkiego mam z 8 godzin Gościu, lejesz miód na moje serce (w czystej postaci) ! Napisz do mnie na never@poczta.gazeta.pl to się jakoś dogadamy !!! Odpowiedz Link Zgłoś