Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o naszym premierze Marcinkiewiczu?

20.12.05, 09:50
Według mnie jest OK! Przyznam się że nie głosowałem na PiS, ale ten człowiek
jest odpowiedni na tym stanowisku.
Obserwuj wątek
    • Gość: lolo TKM IP: *.fortes.pl 20.12.05, 10:27
      Taki premier jakim był Buzek. Niby kieruje, a z tylnego siedzenia juest sam
      kierowany.
      A jego główne zadanie - to realizować TKM.
      Przy jednoczesnym mydleniu oczu "przypadkowemu społeczeństwu".
    • bacha1979 Re: Co sądzicie o naszym premierze Marcinkiewiczu 20.12.05, 10:50
      Chyba żaden nie działał mi na nerwy tak jak ten. Nie wiem co on w sobie ma, ale
      facet mi nie podchodzi. Zwłaszcza jak zaczyna "cedzić" genialne pomysły.
      No i to jego "yes, yes"!! :P
      Mój sp. już sąsiad miał takie powiedzenie "Jakiegoś mnie Panie Boże stworzył,
      takiego mnie masz". Do niego to wyjatkowo pasuje.
      tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;23/st/20060715/e/Slub+Basi+i+Mariusza/dt/6/k/1393/event.png
      • Gość: xxl Re: Co sądzicie o naszym premierze Marcinkiewiczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 11:14
        podobnie - ale spokojnie to typowy przejściowy premier - zadanie 1/ media 2/
        a[parat służb specjalnych 3/administracja bieżąca 4/przygotowwanie do nowych
        wyborów - po spełnieniu tych podstaw - nowe wybory . nastepny premier i tak do
        przodu - a my oczywiście w tym samym miejscu - lub nieco gorzej. Schody:
        podwyżki nośników energii - trzeba to jakos sprzedać 2/cena dla LPR i Samoobrony
        - przeczekać
      • Gość: xxl Re: Co sądzicie o naszym premierze Marcinkiewiczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 11:17
        Trzeba jednak pamiętać, że po kanaliach Millerze i Belce nie jest to najgorszy
        człowiek na ty stanowisku.
        • Gość: lolo Re: Co sądzicie o naszym premierze Marcinkiewiczu IP: *.fortes.pl 21.12.05, 09:29
          "..po owocach go poznacie..."
          Według mnie gorszy. Nawet gorszy od Buzka a to już wybitne "osiągnięcie".
          Ale na w miarę sensowną ocenę trzeba trochę czasu.
          Na razie typki z jego ekipy juz kpią sobie z prawa polskiego i dobrych obyczajów
          - vide minister zero.
        • Gość: xxlklon? Re: Co sądzicie o naszym premierze Marcinkiewiczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 09:39
          wszystko dobrze tylko skończ z tymi inwektywami - w sporze one daja szanse
          drugiej stronie - a pro po - czy sadzisz że normalny człowiek może byc
          politykiem - jeden z teoretykow polityki mawiał ze trzeba miec uszkodzony mozg
          zeby w ogóle sie polityjk a praktycznie zajmować - poza tym chyba sie samo przez
          sie rozumie że k..... to sa wszyscy politycy - bez wyjątkow i barw , dotąd sie
          nie pomyliłem - tego fachu nikt inny poza tymi epitetami obdarzonymi nikt nie
          moze sie zajmować - pozdrawiam
          • Gość: xxlklon Re: Co sądzicie o naszym premierze Marcinkiewiczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 09:51
            Zapmniałem wyjaśnić, że pisząc "poza tym chyba sie samo przez sie rozumie że
            k..... to sa wszyscy politycy", miełem przede wszystkim na myśli, że k.... to
            Aleksander Kwaśniewski, k.... to także Włodzimierz Cimoszewicz, k.... to
            Wojciech Olejniczak, k..... to Marek Borowski. Bo oni są k.... z natury.
            • t-mon Re: Co sądzicie o naszym premierze Marcinkiewiczu 21.12.05, 11:23
              to samo moge powiedzieć o Kaczyńskich,Giertychu czy Kurskim...Tamci przynajmniej nie włazili w dupe Rydzykowi tak ordynarnie jak...A marcinkiewicz to manekin-bez polecania jareczka kaczyńskiego nawet nie kichnie...
              • Gość: kaczka Re: Co sądzicie o naszym premierze Marcinkiewiczu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.12.05, 22:54
                Moze to i prawda
                • Gość: xxx Re: Co sądzicie o naszym premierze Marcinkiewiczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 23:32
                  Patrząc na Marcinkiewicza można odnieść wrażenie ,że jest jakiś dziwny.
                  Jak go o coś pytają to najpierw rozgląda się wokół jakby mu ktoś miał za chwilę
                  przywalić w ryj a potem coś odpowie po 30 sekundowym namyśle ,najczęściej bez
                  sensu , jakieś frazesy bez konkretów.No coż namaścił go Ksiądz Dyrektor i nie
                  może być zbyt lotny,ale z medycznego punktu widzenia prawdopodobnie ma jakieś
                  zaburzenia osobowości.
                  Cały PiS jakiś dziwny /Stwórca nie zawsze tworzy na swoje podobieństwo/ -
                  Kaziu, nieduże bliżniaki z takim uśmiechem? grymasem? na ustach ,
                  przewodniczący klubu parlamentarnego itd.... ale niech tam jak będzie podatek
                  dochodowy 10% dla wszystkich to niech sąbie rządzą / przecież obiecali obniżkę
                  podatków/.Matkom rodzącym becikowe, przedsiębiorcom 10% podatek dochodowy.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka