Dodaj do ulubionych

pilnie - dobry serwis komputerowy...

01.03.06, 09:14
witam,
polecicie jakis dobry serwis komputerowy? zeby od razu sie zabrali za
namierzenie usterki? potrzebuje sprawnego kompa dzisiaj wieczorem a samemu od
trzech dni nie jestem w stanie sobie z nim poradzic... dzieki jakby cos ;))))
Obserwuj wątek
    • Gość: mmm Re: pilnie - dobry serwis komputerowy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:32
      nie chce cie martwic ale... ciezko bedzie :) zgola sie pewnie jak za zboze - nie
      masz jakiegos 'speca' znajomego? a w ogole to napisz co sie stalo - moze to cos
      oczywistego?
    • Gość: megadeth Re: pilnie - dobry serwis komputerowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:14
      jest taki punkt. ale napisz co się dzieje
    • Gość: felek Uciekajcie na kilometr od perfektusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:27
      UCIEKAJCIE NA KILOMETR OD PERFEKTUSA. TRZYMAJCIE SIĘ OD NICH Z DALEKA. Nie chcę
      używać niemilych slow bo jeszcze zostanę o cos posądzony,a le oni biorą kase za
      wsztystko, plombują cały komputer, wiec nawet gdybym chcial zdjac obudowe, w
      celu usunięcia kurzu, czy gdybym dokupil sobie jakąs karte np grafiki to
      otwierając obudowe zrywam plombę i tracę gwarancję.
      Oczywsicie moge isc do nich aby mi zdjeli obudowe, ale za to chcą wielkiej kasy

ODFRADZAM TEN SKLEP...
      • veilchen_ck zawiesza sie... 02.03.06, 09:24
        a wiec podczas instalacji windowsa xp zawiesza sie komp.. w roznych miejscach..
        czasem po 5 sekundach a czasem po 20 sekundach.. i to nawet w momencie, gdy sie
        przechodzi te pierwsze "niebieskie ekrany" z akceptacja i wyborem sposobu
        formatowania dysku.. albo podczas robienia listy plikow... no jaja normalne..
        powiem tylko, ze podmienialem wszystko po kolei, zeby wykluczyc awarie
        sprzetowa... inny zasilacz, inny cd-rom, inna plytka instalacyjna, inne kosci
        ram.. dopiero udalo sie gdy podpialem u kumpla do jego kompa.. ale tak nie moze
        byc.. nie wiem czy bedzie chodzic po takiej instalacji ;)))
        • Gość: michal Re: zawiesza sie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 10:11
          czybys mial plyte asrock? :)

dysk ata czy sata? bo moze to wina tasmy ata? a jak tasme tez sprawdzales to
          pozostaje tylko podmienic grafike (dla pewnosci) i powyciagac pozostale karty
          rozszerzen (jesli jakies masz) jesli nadal lipa to metoda eliminacji dochodzimy
          do wniosku ze masz urabana plyte... czyzby jednak asrock? :)
        • Gość: megadeth Re: zawiesza sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 20:12
          Zobacz, czy jest ok pasta silikonowa pomiędzy procesorem a radiatorem. Kiedyś
          miałem procesor wysmarowany jakimś badziewiem i się okazało, że się ta
          pseudopasta ... wykruszyła. Komputer się wieszał przy byle czym. Posmarowałem
          solidnie pastą, przymocowałem radiator (wiatrak czasem też się przestaje kręcić
          - warto go poobserwować) i zaczęło działać.
          • veilchen_ck Re: zawiesza sie... 02.03.06, 20:50
            troche to trwalo... ale jednak... chyba namierzylem ;)) dzieki..
            brakowalo pasty.. procesor suchy jak gardelko po dobrych wojazach
            nocnych.. ;))))
            wysmarowalem i na razie hula... dzieki raz jeszcze.. jakby cos to bede sie
            odzywac z kolejnym etapem :) a teraz wracam pilkarzyki ustawiac, bo w weekend
            rusza goraczka... pozdrowienia...
            • Gość: megadeth Re: zawiesza sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 22:21
              nie ma za co

pozdrawiam
    • Gość: nimka12 Re: pilnie - dobry serwis komputerowy... IP: *.tu.kielce.pl 02.10.13, 14:53
      Odradzam stanowczo sklep-serwis PORTAL, odwalają fuszerkę a liczą sobie jak za złoto plus naprawa trwała dosyć długo. Natomiast szybko, tanio i sprawnie naprawisz w serwisie SYGMATEC.
      • Gość: tomasz Re: pilnie - dobry serwis komputerowy... IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.14, 00:42
        dziwne, bo ja od lat polecam ten serwis i ani ja, ani moi znajomi nigdy się na nich nie przejechali... na naprawę lapka czekałem 2 dni i jeszcze mi się nie zdażyło, żeby mnie za dużo skasowali (a trochę już serwisów w kielcach zwiedziłem ;)
        • katarzyna1985a Re: pilnie - dobry serwis komputerowy... 25.11.14, 10:23
          jeśli chodzi o serwis to jeśli zalezy wam na terminie to w kwarku kiedys robiłam i było szybko bo mają wszystko na miejscu a ostatnio raz laptopa a raz komputer naprawiał mi śledź z doktor enter-a- i jestem bardzo zadowolona.
    • Gość: Iza Re: pilnie - dobry serwis komputerowy... IP: *.kielce.vectranet.pl 23.01.14, 10:35
      Ja od 3 lat odkąd złapałam kontakt korzystam z usług serwisu doktor enter. Ten gość który prowadzi ten serwis przynajmniej nie ściemnia. Wcześniej komputer zanosiłam na jagiellońską i zawsze coś wymyślali.
      Iza
      • Gość: janekck Re: pilnie - dobry serwis komputerowy... IP: *.free.aero2.net.pl 05.11.15, 09:31
        3 lata Ci już naprawia komputer? To dobry fachmen
    • sklep_zoologiczny_kielce Re: pilnie - dobry serwis komputerowy... 08.07.16, 10:38
      Ja mam przyjemność pracować z dwiema firmami jedna jest na młodej jak sie jedzie do powiatowego urzedu pracy a druga to komputer24
      Dla mnie obie firmy są godne uwagi bo jak sobie przypomne obsługe w perfektusie albo w promobile to az sie denerwuje
      • m_wasik07 Re: pilnie - dobry serwis komputerowy... 06.10.16, 18:16
        Czy zna ktoś firmę która skupuje części komputerowe i komputery poza komputer24? mamsporo sprzętu i chciałam porównać ceny. Z góry dziękuję za informacje
    • olobolo999 Re: pilnie - dobry serwis komputerowy... 07.10.16, 10:27
      edat piekoszowska
    • Gość: BB Re: pilnie - dobry serwis komputerowy... IP: *.146.134.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.10.16, 18:11
      DELCO - SYSTEM na Plantach jest dobrym punktem. Polecam.
      • inex_ogl Re: pilnie - dobry serwis komputerowy... 31.10.16, 15:09
        Firma z którą współpracuję www.komputer24.net z pewnością jest firmą godną polecenia. Jedyną wadą w mojej ocenie są ceny. Nie jest to najtańsze serwis. Natomiast przeskoczenie najpierw z perfektusa a potem z kwarka była dla mnie ekonomicznie opłacalne.
      • marcek12 Re: pilnie - dobry serwis komputerowy... 26.08.17, 14:25
        Dalco - korzystałem i nie mam specjalnie zastrzeżeń,
        KompnetSerwis - jeden Pan gburowaty i wszystko wiedzący dlatego daje minus, za to inny Pan w okularach i słuchawką w uchu miły i potrafił wytłumaczyć, więc mogę polecić,
        ostatnio też laptop trafił w "ręce" serwiu komputer24 - tu nie mam żadnych zastrzeżeń, może poza ceną,
        a jeśli mogę przestrzec Kwark - 6 letni sprzęt stwierdzili że nic się nie da zrobić. Konkurencja zrobiła wszystko za 130 zł i działa do dziś
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka