Gość: Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:25 No właśnie, gdzie, Waszym zdaniem podaja najlepszą... To nie chwyt reklamowy;- ) Po prostu ciekawa jestem, gdzie się tu wybrać i nie pożałować...:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: user Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:27 zaparszam do mnie, naparwde kawe robie swietna...powaznie proponuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:46 A ja poważnie pytam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawosz Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:48 Polecam 4-ry pory roku na sienkiewce. kawa super ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MisSS Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:52 Na pewno nie w Zamkowej!!! Tam nie wiedzą, co to KAWA, chociaz maja w menu! Ostatnio zamówiłam z koleżanką (to znaczy próbowwałam zamówic), a kelnerki tylko zachichotały nerwowo...I na tym sie skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 20:04 Zdecydowanie nie tam !!! kawa 7 zeta i paskudna jak cholera ... ale w 4 porach roku jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? IP: 82.139.11.* 06.10.06, 21:00 W Pożegnaniu z Afryką na Leśnej. Odpowiedz Link Zgłoś
siodme_niebo Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? 07.10.06, 09:46 Coffeina Cafe na Leśnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala czarna Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? IP: 212.219.142.* 07.10.06, 16:17 sprobuj Pod Aniolem na przeciwko czterech por roku na sienkiewicza :>mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re:Tak Coffeina Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 21:18 Byłem i smakowałem autralijską kawę !Dobre.Fajny lokal,mlodzi ludzie.Tanio! Pajda chleba ze smalcem ! Pycha !I ogórek ! Dajcie im szanśę, takich kafejek nam trzeba. Warto na Lesnej zakotwiczyć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 09:08 Pożegnanie z Afryką-ul. Lesna Ristorante Paolo Cara -ul.Klonowa Cztery Pory Roku-ul.Sienkiewicza Maxi Pizza-Rynek To nie przypadek,że te lokale powtarzają się w rankingach Kielczan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitowiec Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 19:36 na piaskach czarny chleb i czarna kawa najlepsze bo na wasz koszt Odpowiedz Link Zgłoś
supernowakk Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? 09.10.06, 14:45 Wesoła kaf(w)ka na wesołej. BEZKONKURENCYJNA!!! Wiem, co pisze. Wieloletnia smakoszka kawy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? IP: *.dsl.bell.ca 10.10.06, 05:37 ...wbrew pozorom...kawa jaki problem.?... ...a ja twierdze ze to jest wielki polski problem... ...Poprostu Polacy nie potrafia robic dobrej kawy...i chyba nie ma wogole w wiekszosci kawiarni dobrych automatow do robienia kawy...taki automat kosztuje kilka tysiecy zl....zawsze zamawiam cappuccino. ..widze jak mlody czlowiek uwija sie ...wywala cala zawartosc zuzytej goracej, parujacej masy kawowej do podrecznego pojemnika , oplukije je nasypuje swiezej kawy....pojemniczki moze cztery, moze szesc i juz ich kolejna bateria syczy paruje...biale porcelanowe kubki jak na tasmociagu maszeruja pod zawory z ktorych juz plynie wykwinntny aromatyczny czarny plyn, jeszcze smietana na wierzcu sie spieni, posypana mielona czekolada i taca z kubkami pysznego plynu laduje na kontuarze...lub doniesiona do stolika... ...zastanawiam sie ile w ciagu dnia sprzedaje sie tu tej kawy...takich bialych ciezkich, ciepluch bo wyparowanych w specjalnej maszynie kubkow kawy,...kazdy znich kosztuje 2.80 funtow do 4.80.....moze 1.000, moze 2.000 a moze 4.000...to ladny biznesik przynoszacy wlascicielowi minimum 3.000 funtow dziennie...x 30 dni = 30.000...po oplaceniu podatkow, lokalu, pracownikow, energii...wieksza polowa zostaje w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś