Dodaj do ulubionych

Gdzie podają najlepszą kawę w mieście?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:25
No właśnie, gdzie, Waszym zdaniem podaja najlepszą... To nie chwyt reklamowy;-
) Po prostu ciekawa jestem, gdzie się tu wybrać i nie pożałować...:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: user Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:27
      zaparszam do mnie, naparwde kawe robie swietna...powaznie proponuje
      • Gość: Kasia Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:46
        A ja poważnie pytam!
    • Gość: kawosz Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:48
      Polecam 4-ry pory roku na sienkiewce. kawa super !
    • Gość: MisSS Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:52
      Na pewno nie w Zamkowej!!! Tam nie wiedzą, co to KAWA, chociaz maja w menu!
      Ostatnio zamówiłam z koleżanką (to znaczy próbowwałam zamówic), a kelnerki
      tylko zachichotały nerwowo...I na tym sie skończyło.
      • Gość: borsuk Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 20:04
        Zdecydowanie nie tam !!! kawa 7 zeta i paskudna jak cholera ... ale w 4 porach
        roku jest ok
    • Gość: ala Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? IP: 82.139.11.* 06.10.06, 21:00
      W Pożegnaniu z Afryką na Leśnej.
    • siodme_niebo Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? 07.10.06, 09:46
      Coffeina Cafe na Leśnej
      • Gość: mala czarna Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? IP: 212.219.142.* 07.10.06, 16:17
        sprobuj Pod Aniolem na przeciwko czterech por roku na sienkiewicza :>mniam
      • Gość: Jędrek Re:Tak Coffeina Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 21:18
        Byłem i smakowałem autralijską kawę !Dobre.Fajny lokal,mlodzi ludzie.Tanio!
        Pajda chleba ze smalcem ! Pycha !I ogórek !
        Dajcie im szanśę, takich kafejek nam trzeba.
        Warto na Lesnej zakotwiczyć .
    • Gość: SmurfMądrala Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 09:08
      Pożegnanie z Afryką-ul. Lesna
      Ristorante Paolo Cara -ul.Klonowa
      Cztery Pory Roku-ul.Sienkiewicza
      Maxi Pizza-Rynek
      To nie przypadek,że te lokale powtarzają się w rankingach Kielczan
    • Gość: gitowiec Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 19:36
      na piaskach czarny chleb i czarna kawa najlepsze bo na wasz koszt
      • supernowakk Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? 09.10.06, 14:45
        Wesoła kaf(w)ka na wesołej.
        BEZKONKURENCYJNA!!!
        Wiem, co pisze.
        Wieloletnia smakoszka kawy,
        • Gość: Filip Re: Gdzie podają najlepszą kawę w mieście? IP: *.dsl.bell.ca 10.10.06, 05:37
          ...wbrew pozorom...kawa jaki problem.?...
          ...a ja twierdze ze to jest wielki polski problem...
          ...Poprostu Polacy nie potrafia robic dobrej kawy...i chyba nie ma wogole w
          wiekszosci kawiarni dobrych automatow do robienia kawy...taki automat kosztuje
          kilka tysiecy zl....zawsze zamawiam cappuccino.
          ..widze jak mlody czlowiek uwija sie ...wywala cala zawartosc zuzytej goracej,
          parujacej masy kawowej do podrecznego pojemnika , oplukije je nasypuje swiezej
          kawy....pojemniczki moze cztery, moze szesc i juz ich kolejna bateria syczy
          paruje...biale porcelanowe kubki jak na tasmociagu maszeruja pod zawory z
          ktorych juz plynie wykwinntny aromatyczny czarny plyn, jeszcze smietana na
          wierzcu sie spieni, posypana mielona czekolada i taca z kubkami pysznego plynu
          laduje na kontuarze...lub doniesiona do stolika...
          ...zastanawiam sie ile w ciagu dnia sprzedaje sie tu tej kawy...takich bialych
          ciezkich, ciepluch bo wyparowanych w specjalnej maszynie kubkow kawy,...kazdy
          znich kosztuje 2.80 funtow do 4.80.....moze 1.000, moze 2.000 a moze 4.000...to
          ladny biznesik przynoszacy wlascicielowi minimum 3.000 funtow dziennie...x 30
          dni = 30.000...po oplaceniu podatkow, lokalu, pracownikow, energii...wieksza
          polowa zostaje w kieszeni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka