Dodaj do ulubionych

Żenada !!!!!!

IP: *.tkdami.net 14.01.07, 19:45
Na Boga zdejmijcie transmisję TV Kielce z Placu Artystów gdzie dochodzi
do "występów " za które sie trzeba wstydzić. Niech tego Polska nie ogląda
wystarczy że sami to musimy ogladać. Co prawda nic nie jest złe na czym można
zarobić dla potrzebujących, nawet pseudoartystyczna produkcja rodzimych
miernot.
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Żenada !!!!!! IP: 82.139.11.* 14.01.07, 20:32
      Byłam widziałam i płakać mi się chce czy na prawdę nic innego nie możemy
      zrobić!!!!!!! jedynie stać nas na zabawę jak w remizie? Żyjemy w XXI wieku.
      • Gość: strażak Re: Żenada !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:43
        prosze nas nie obrażać! u nas w remizie w mąchocicach sa lepsze imprezy!!!!
    • Gość: Benio Re: Żenada !!!!!! Echo - tragedia ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:49
      Ludziki z "Echa" to jednostki bez pomysłu,od lat daja plame na orkiestrze !Czy
      pani, zajmująca sie przygotowaniami do niedzieli "orkiestrowej", zrobiła choć
      raz podsumowanie i ocenę swej indolencji przy tych imprezach !!
      A telewizja doklada do tego pryimityw relacji - kolejny brak pomsyłu jak to
      pokazać !! Poziom gorzej niż gminny, bo są gminy, które stac na bardziej
      ambitniejszą robotę !
      Wsytd - to malo, kompromitacja od lat !
      • Gość: plum Re: Żenada !!!!!! Echo - tragedia ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 10:27
        A ja zrobiłam pstryk i nie oglądałam -szkoda zdrowia i nerwów.
        • Gość: bach Re: Żenada !!!!!! Echo - tragedia ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 15:08
          Najbardziej fascynująca była ta czarna otchłań aż oczopląsu dostałam wpatrując
          sie tam z nadzieją ze moze olsni operatora i w brzebłysku inteligencji pokaże
          coś ciekawego-urocza też była licytacja kto da wiecej o tu 10 tam 20 30 50
          tylko nikogo nie dojrzałam ktos to kupował czy to byli ludzie widmo.
    • Gość: knot Re: Żenada !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 23:37
      Te wypociny od mark'a do Benio to znkający punkt (czyt. Słowo Ludu)
      • Gość: Anatol Re: Żenada !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 07:50
        Bardzo mi się podobała redaktorka SIPA z TVP3 Kielce w tym czerwonym kubraczku
        z białym plecaczkiem no i artysta KIS Kisiała.Dorzuciłbym jescze patrzącego
        krzywo-Majewskiego.
        • Gość: mark Re: Żenada !!!!!! IP: *.tkdami.net 15.01.07, 18:03
          jednym słowem audycja z cyklu "pierdzenie na kieleckiej antenie", było
          realizację zlecić teatrzykowi "Kubuś"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka