Dodaj do ulubionych

...subtelne programowanie...

IP: *.dsl.bell.ca 09.02.07, 14:50
....jak dla ruskiego, sowieckiego spoleczenstwa to doskonala informacja...

...to powinno robic wrazenie na tym biednym....a i na bogatym tez...

...z pewnoscia na Polaku ...wrazenia nie zrobi bo Polacy...nie po takie sumy
sie niezglaszaja.

www.wp.pl/r/OK357
Obserwuj wątek
    • Gość: jj Re: ...subtelne programowanie... IP: 82.139.11.* 09.02.07, 15:20
      Nadal nie udalo ci sie sklecic choc jednego, ale porzadnego zdania. Nie pij tyle.
      • Gość: Filip Re: ...subtelne programowanie... IP: *.dsl.bell.ca 09.02.07, 16:18
        ....Oj Joziu, Juziu.....
        • Gość: jj Re: ...subtelne programowanie... IP: 82.139.11.* 09.02.07, 17:32
          Ale sprobuj chociaz, uwierz w siebie - na pewno ci sie uda.
          • Gość: Filip Re: ...subtelne programowanie... IP: *.dsl.bell.ca 10.02.07, 06:27
            Pani Bożena wzięła urnę z zakładu pogrzebowego do domu i postawiła na stole.
            Tyle dni się tułał. Pomyślałam, że choć kilka dni, do czasu pogrzebu, zostanie
            z nami - mówi.

Syn, który wszedł do domu spytał mnie, co to za pakunek. Odpowiedziałam: To
            twój tata. Dziś nie wiem, jak przez to wszystko przeszliśmy - opowiada kobieta.
            (PAP)

• Gość: F Re: ...subtelne programowanie... IP: *.dsl.bell.ca 10.02.07, 07:41
              ....przeszlosmy jak przez gome prezerwatywy.....my drobnoustoje...ustroj byl ale
              my z tym zylismy....bron Boze my go nie wynalezlismy....przeciez pouczano nas
              ze to jest dobry ustroj....cserver.rbma.com/content/Piranha?date=20070209
              • Gość: F. Re: ...subtelne programowanie..... IP: *.dsl.bell.ca 10.02.07, 08:00
                ....ta pani wie wszystko/.......www.wp.pl/r/TF208
            • Gość: jj Re: ...subtelne programowanie... IP: 82.139.11.* 10.02.07, 11:16
              Wiedzialem - jedyna mozliwosc, bys apisal pelne zdanie to kopiuj - wklej. Tylko za duzo ci sie zaznaczylo i PAP-a tez wkleiles :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka