Gość: Renia IP: *.um.kielce.pl / 172.17.5.* 16.07.03, 10:05 To skandal musze być pod opieką endokrynologa , ale nie mam zdrowia na takie kolejki całe życie płaciłam składki i co mam z tego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: winnie Re: Problemy pacjentów Centrum Onkologii IP: *.kiel.gazeta.pl 16.07.03, 16:12 Centrum pęka w szwach. Rozrasta się, ale zaczyna mieć problemy jak każda placówka-gigant. Dyrektor Góźdź odsyła pacjentów do innych poradni? Niezbyt to miłe. Szkoda, że nie poradził prywatnych wizyt. Ja kilka lat temu zrezygnowałam z takiego leczenia, gdy cena za wizytę doszła do 80 zł. Jestem pacjentką endokrynologa w Centrum, dotąd było okey. Co się porobiło??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki. Re: Problemy pacjentów Centrum Onkologii IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 23:55 Najwyraźniej Pan dyrektor nie jest w stanie zapanować nad tym rozgardiaszem. I nie chodzi tylko o endokrynologię. Rejestracje czynne są do godz. 13 tej , a lekarze przyjmują do godz. 18 tej. Czyli , żeby się zarejestrować trzeba być przynajmniej w południe , a wizyta może być o 17.30. Czy to jakiś problem , żeby jedna rejestratorka siedziala dłużej? A tak po prostu ma się za nic pacjentów nieraz jadących wiele kilometrów. Niech sobie siedzą te pare godzin... Co to kogo obchodzi , że to ludzie chorzy.... Odpowiedz Link Zgłoś