kodiak 04.08.03, 07:35 Dlaczego w sklepach telegrafu nigdy nie maja wydac? szefostwo zakazalo im przyjmowac drobne? panie dyrektorze kupa pan sobie jagodzianek za 100 zl ..i smaczenego bez wydawania :-))))...do znudzenia...bez reszty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malomowna Przesada IP: *.cku.tu.kielce.pl 04.08.03, 09:54 Zależy o której robi się zakupy. Jeśli ktoś idzie z banknotem 100-złotowym o godzinie 7:00, a po nim znów przyjdzie klient z podobnym banknotem, to sprzedawca nie będzie miał drobnych, żeby wydać. Trzeba spojrzeć wówczas na problem z drugiej strony. Może osoba dająca taki banknot ma zamiar wywołać awanturę? Odpowiedz Link Zgłoś
kodiak Re: Przesada 04.08.03, 11:06 ...a jak sie ma 20 zlotych (banknot), to tez sie wywoluje awanture? moze najlepiej mam chodzic z jednogroszowkami???????? sprobuj zmiescic w kieszeni 20 zlotych po jednym groszu!!?? powodzenia, trzymam kciuki :-))))))))) Gość portalu: malomowna napisał(a): > Zależy o której robi się zakupy. Jeśli ktoś idzie z banknotem 100-złotowym o > godzinie 7:00, a po nim znów przyjdzie klient z podobnym banknotem, to > sprzedawca nie będzie miał drobnych, żeby wydać. > Trzeba spojrzeć wówczas na problem z drugiej strony. Może osoba dająca taki > banknot ma zamiar wywołać awanturę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boguchna Przesada IP: uroczysko:* / 10.140.82.* 04.08.03, 11:22 kodiak napisał: > ...a jak sie ma 20 zlotych (banknot), to tez sie wywoluje awanture? > moze najlepiej mam chodzic z jednogroszowkami???????? > sprobuj zmiescic w kieszeni 20 zlotych po jednym groszu!!?? > powodzenia, trzymam kciuki :-))))))))) > > To już chyba zależy GDZIE się kupuje, u mnie na osiedlu w "Pod Telegrafem" nie mają problemu z wydawaniem reszty.. no! czasami brakuje im 1 grosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Piekarnia Pod Telegrafem - LIPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 12:26 Podwójna LIPA ja zazwyczaj późnym popołudniem nie mogę kupić rożka z szynką !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kodiak Re: Piekarnia Pod Telegrafem - LIPA 04.08.03, 15:27 Rozki z szynka powinny byc ZA DARMO !!!!!!!!!!!!! Gość portalu: Robert napisał(a): > Podwójna LIPA ja zazwyczaj późnym popołudniem nie mogę kupić rożka z > szynką !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turoń Re: Piekarnia Pod Telegrafem - LIPA IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.03, 19:46 Od chleba psują się zęby i rosną włosy miedzy palcami! A pączki też chcemy za darmo !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziaba Re: Piekarnia Pod Telegrafem - LIPA IP: 213.171.63.* 07.08.03, 11:24 reszta jak reszta- MAC wydac powinni najgorsze jest to ze maja okropnie drogie i nieciekawe bulki z jagodami! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś