zonazona 02.02.10, 10:25 Czy możecie podzielić się ze mną opiniami o Gimnazjach, które znacie, albo o których co nieco słyszałyście? Chciałabym wiedzieć, które uważacie za bezpieczne, przyjazne, w których młodzież chwali sobie nauczycieli itp Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwa130507 Re: gimnazja 05.02.10, 13:48 Polecam 10 na Dołach.Jest bezpiecznie i nie ma gnębienia pierwszoroczniaków.A zdecydowanie odradzam 14 przy ul org.W.I.N. Uczniowie starszych klas znęcają się nad pierwszoklasistami,a przemoc jest tam na porządku dziennym.Fajna też jest 24 na Ogrodowej za Manufakturą ale tam trzeba mieć średnią co najmniej 4,00 i przynajmniej dobrą ocenę z zachowania.Poziom nauczania też jest podobno dosyć wysoki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
teofilanka Re: gimnazja 09.04.10, 13:36 Mój syn właśnie kończy 17-kę na Traktorowej,według mnie ok.nie spotkałam się ze zjawiskiem przemocy,dyrektorka jest wymagająca,nie ma gołych brzuchów,makijaży itp.Nie pamiętam już w tej chwili ile musiał mieć punktów aby się dostać(pozarejonowe)ale jest dość dobry poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
1012ja Re: gimnazja 13.04.10, 12:23 Tu możesz sobie porównać jakość nauczania w gimnazjach tzw. wartość dodaną przez szkołę. Najlepsze to w II ćwiartce tzw. szkoły sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś