azada 20.03.07, 20:46 tak, tak i to nie u mnie z niewyspania ale u mojego 9-miesięcznego maluszka. Ma takie od dwóch dni. To jakiś objaw? alergia? o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubi21 Re: sińce pod oczyma 20.03.07, 21:39 nie chcę straszyc ale u częsci dzieci tak własnie objawia sie zapalenie płuc, i tego zwykle pediatra nie słyszy, widac dopiero na rtg klatki Odpowiedz Link Zgłoś
asia_nie Re: sińce pod oczyma 21.03.07, 08:40 a jak na rtg nic nie wyjdzie warto zbadac kal na obecnosc pasozytow J -------------------------------- Quand le doigt montre le ciel, l'imbécile regarde le doigt. Odpowiedz Link Zgłoś
szalcia Re: sińce pod oczyma 21.03.07, 09:28 Witam! Mój synek ma takie lekkkie sińce pod oczkami, ale z uwagi na niski poziom żelaza. Mam nadzieję, że Twoje Maleństwo tego problemu nie ma... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga_n20 Re: sińce pod oczyma 25.03.07, 23:30 takie sińce występują jeśli brakuje zelaza albo jak dziecko mam pasożyty w przypadku mojego synka wyszło to 2 ma lamblie Odpowiedz Link Zgłoś