kkowalska1 12.08.07, 19:34 proszę o opinie, jak rownież informację gdzie przyjmuje prywatnie i państwowo, ile kosztuje wizyta , czy robi usg-ile kosztuje, czy kieruje na badania państwo czy wszysttko robi prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olawlodarczyk1 Re: dr karowicz-bilińska 13.08.07, 10:21 Ja byłam na wizycie raz, wg mnie ok, ale bez ochów i achów. Nie mam nic do zarzucenia. Mojej przyjaciółce prowadziła dwie ciąże i jest zadowolona. Z tego co wiem, nie robi usg i wszystkie badania zleca prywatnie. Przyjmuje prywatnie na Bałutach w domu, albo w gabinecie na Nowej chyba. Nie znam godzin, ani aktualnej ceny za wizytę Odpowiedz Link Zgłoś
frytaef Re: dr karowicz-bilińska 13.08.07, 15:37 Sprawdź:forum biała lub "czarna lista ginekologów łódzkie" Odpowiedz Link Zgłoś
kkowalska1 Re: dr karowicz-bilińska 13.08.07, 16:09 sorki ale czy mogłabyś mi podać linka do strony bo nie potrafie tego znaleść Odpowiedz Link Zgłoś
71gosik link do "białej listy" ginekologów 13.08.07, 20:04 Choc nie do mnie była prosba, to jednak wkleje link forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 W treści jest też link do czarnej listy. Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
wolenka01 Re: dr karowicz-bilińska 13.08.07, 19:26 kkowalska1 napisała: > proszę o opinie, jak rownież informację gdzie przyjmuje prywatnie i > państwowo, ile kosztuje wizyta , czy robi usg-ile kosztuje, czy > kieruje na badania państwo czy wszysttko robi prywatnie? hej bylam u pani dr 2 razy raz prywatnie a raz u niej w domu to bylo 2lata temu i brala wtedy 100zl nie prowadzila mi ciazy tylko zlecila badanie ktore mialo wskazac przyczyne 2 nieudanych ciaz i udalo sie ciesze sie ze do niej trafilam dzis jestem szcześliwą mamą 10miesiecznego Szymonka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agunia100 Re: dr karowicz-bilińska 22.08.07, 16:58 Czesc kkowalska1, Ja tez akurat szukam informacji o Pani doktor Karowicz-Bilińskiej. Postanowialam zmienic ginekologa na kobiete, dobrego lekarza, pracujacego w szpitalu i polecanego do prowadzenia ciazy. Kilka osob z branzy medycznej mi Ja polecilo. Przeszukalam internet i znalazlam kilka bardzo dobrych opini, ani jednego wpisu negatywnego. Juz sie umowilam na wizyte. Ciekawa jestem czy tez masz podobne odczucia? Moge napisac wlasne wrazenia po wizycie Pozdrawiam, Agunia Odpowiedz Link Zgłoś
kkowalska1 Re: dr karowicz-bilińska 23.08.07, 13:48 cześć jestem świezo po wizycie u tej Panii i wszystko wskazuje na to że bedzie prowadziła moją ciążę. wizyta 100 złoty. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agkowa Re: dr karowicz-bilińska 23.08.07, 14:37 Witaj, czy możesz napisać mi adres do pani dr i nr telefonu,jak długi miałaś termin wizyty, czy było to zwykłe podstawowe badanie, czy miałąs tez robiona cytologię i czy skierowała ciebie na jakieś badania? Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
agunia100 Re: dr karowicz-bilińska 23.08.07, 16:50 Ja na razie moge tylko podac telefon - 602 733 591, adres ul. Nowa 37/41 - podobno w nowym wiezowcu. Reszte dopiero po wizycie Pozdrawiam, Agunia Odpowiedz Link Zgłoś
agunia100 Re: dr karowicz-bilińska 24.08.07, 11:57 Jestem swiezo po wizycie. Pani doktor jest osoba bardzo mila, ciepla, bardzo fachowa i madra. Chwali sie jej to, ze slucha, czego nie mozna powiedziec o wiekszosci lekarzy. Pierwsza wizyta trwala dlugo - fakt, ze bylo o czym mowic... Zlecila badania i usg. Termin wizyty byl krotki, czekalam 2 dni. Tyle po pierwszej wizycie. Opinie, ktore slyszalam i czytalam o Pani Doktor potwierdzily sie w 100%. Podjelam decyzje o leczeniu sie u niej. Pozdrawiam, Agunia Odpowiedz Link Zgłoś
agkowa Re: dr karowicz-bilińska 24.08.07, 13:57 Wielkie zdięki, powiedz mi tylko jeszcze w jakie dni przyjmuje pani dr bo nie sądzę ze codziennie. Dzięki Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
agunia100 Re: dr karowicz-bilińska 24.08.07, 14:16 Nie wiem w jakie dni przyjmuje. Jak zadzwonilam we wtorek umowila mnie na czwartek popoludniu. Mowila mi, ze przyjmuje tez na Walbrzyskiej, ale nawet nie wiem gdzie to jest. Na Nowa mam blisko i z pracy i z domu, wiec nie drazylam tematu. Jak bedziesz do niej szla warto zabrac wszystkie dotychczasowe wyniki badan i diagnozy, wypisy ze szpitala etc. Na pewno sie przydadza. Pozdrawiam, Agunia Odpowiedz Link Zgłoś