Dodaj do ulubionych

kardiolog w Łodzi

14.08.03, 14:49
Bardzo proszę Was o pomoc, pilnie poszukuję kardiologa z Łodzi, najlepiej
takiego, który zajmuje się kobietami w ciąży. Jestem w 13 tygodniu ciąży, mam
tachykardię, a niestety, w CZMP nie ma kardiologa do dyspozycji pacjentek
pozostających pod opieką poradni. Być może któraś z Was była pod opieka
kardiologa w czasie ciąży i mogłaby polecić kogoś kompetentnego???
Obserwuj wątek
    • rubi21 Re: kardiolog w Łodzi 15.08.03, 09:15
      Ja chcialam tylko powiedziec ze mam nieco inne informacje na temat kardiologa
      w CZMP. Jak przyjmuja na oddzial kobiete w twojej sytuacji przychodzi lekarz
      danej spcjalizacji na konsultacje tyle razy ile jest to konieczne. Fakt ze
      poza szpitalem musisz miec innego lekarza. Osobiscie skontaktowalabym sie z
      dr. Mol, ktorej maz leczy w CZMP. Pani doktor przyjmuje na ul. Zielonej przy
      rynku w prywatnej przychodni. Niestety wizyta kosztuje niemale pieniadze,
      bylam z synkeim na echo serca 2 lata temu i cena mmnie dobila ale coz zdrowie
      dziecka bylo wazniejsze. Znam tez doktor, ktora przyjmuje w przychodni przy
      Tatrzanskiej ale poniewaz nie jestem w domu obecnie adres moge podac po 21
      sierpnia. Jest to dr Maslowska i wiem ze jako kardiolog jest super. Pozdrawiam
      Apa
      • natder Re: kardiolog w Łodzi 16.08.03, 12:32
        Dzięki Rubi za informacje. Słyszałam już o przychodni na Zielonej i tam
        prawdopodobnie udam się na wizytę. Co do lekarzy w CZMP, to moje obserwacje są
        następujące: leżałam na patologii w poprzedniej ciąży, czekałam na konsultacje
        z kardiologiem i neurologiem ale... niedoczekałam się. Podobnie było już po
        porodzie, mała miała koślawą stopę, zalecono konsultację z ortopedą, ale przez
        5 dni żaden się nie zjawił. Wolę nie ryzykować, że spędzę w szpitalu kilka
        tygodni a i tak żaden specjalista mnie nie zbada sad(( Chyba lepiej zapłacić i
        załatwić sprawę jak najszybciej. W końcu chodzi o zdrowie moje i mojego
        maluszka.
    • rubi21 Re: kardiolog w Łodzi 17.08.03, 09:39
      oczywiscie natder, moze ja mialam wiecej szczescia bo zaraz po przyjeciu
      mialam konsultacje z lekarzem. Pozdrawiam Apa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka