a.z.1 14.02.08, 10:06 Pilnie szukam dobrego logopedy, najlepiej przyjmującego w gabinecie prywatnym bo zależy mina szybkiej wizycie... Chodzi mi o specjalistę w zakresie opóźnionego rozwoju mowy.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akapsa Re: Logopeda w łODZI!!!!!!! 14.02.08, 10:25 w "ologosie" prywatnie przyjmuje świetna logopedga zajmujaca sie małymi dziećmi - podam imie beata z. - proponuje zadzwonic Odpowiedz Link Zgłoś
a.z.1 Re: Logopeda w łODZI!!!!!!! 14.02.08, 10:57 Byłam na ich stronie, ale tam nie ma żadnej pani Beaty. Muszę do nich zadzwonić. Czekam na dalsze propozycje..... Odpowiedz Link Zgłoś
simonka1-0 Re: Logopeda w łODZI!!!!!!! 14.02.08, 11:04 A ja nie polecam....!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.z.1 Re: Logopeda w łODZI!!!!!!! 14.02.08, 11:06 A no to świetnie, a dlaczego nie polecasz jeśli można wiedzieć????Kogo byś natomiast poleciła?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Logopeda w łODZI!!!!!!! 14.02.08, 14:43 ja chodze z córką do Korczaka, na pierwszą wizyte czekałam 10 dni, a teraz chodzimy co 2-3 tyg. w zalezności od stopnia trudności ćwiczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
a.z.1 Re: Logopeda w łODZI!!!!!!! 14.02.08, 14:50 I co jesteś zadowolona???A czy mogłabyś mi przesłać jakieś dokładne namiary ? Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Logopeda w łODZI!!!!!!! 14.02.08, 14:59 tak, jestem zadowolona. Widze efekty. Pani dr może w pierwszym kontakcie jest dość... nietypowa ) ale moja córka bardzo ja lubi, a to nie jest u niej częste. Chodzi na zajęcia chętnie, ćwiczy bardzo chętnie. Wcześniej płaciłam za zajęcia w przedszkolu, ale dla mnie to było tylko wyrzucenie pieniędzy, efektów zero. Zajęcia wyglądają tak: dziecko wchodzi samo na pół godz albo 45 min, i na końcu proszona jestem ja, pani pokazuje mi co dzisiaj robili i jak dokładnie ćwiczyć w domu, na co zwracac uwagę, itp. tel do gabinetu: 42 677 62 44 nie wiem jak pani dr sie nazywa, ale to jest bezposrednio do niej. Zadzwon, prywatnie mozesz isc zawsze, jesli uznasz, ze tu Ci się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
simonka1-0 Re: Logopeda w Łodzi!!!!!!! 14.02.08, 21:53 Nie chcę tu wyrażać się niepochlebnie o tej pani logopedzie bo i nie mam właściwie powodu.MÓJ syn ma bardzo poważną sytuację jeśli chodzi o mowę i uważam,że ta pani(miła jest napewno)to nie ma doświadczenia z takim dzieckiem jak mój(stąd może taka moja pierwsza reakcja na twój post)Moim zdaniem straciliśmy u niej dużooooooooooo czasu(i pieniędzy niestety),a efektów niewiele(chociaż nie mamy gwarancji,że takowe będą)to jednak dopiero teraz po zajęciach jakie ma syn teraz w przedszkolu wiem jak powinna wyglądać terapia logopedyczna z dzieckiem o takich poważnych zaburzeniach.TAKIE JEST moje zdanie,jeśli kogoś uraziłam to przepraszam,ale tak to wygląda z mojej strony.Choć wiem,że są mamy zadowolone z jej pracy,....... Odpowiedz Link Zgłoś
a.z.1 Re: Logopeda w Łodzi!!!!!!! 15.02.08, 10:14 No to jest normalna sprawa, że o jednej osobie jest wiele opinii to dotyczy lekarzy, fryzjerów itd. Jeśli ktoś nam pomogł to go chwalimy, a w jeśli nie to go odradzamy - ile osob tyle opinii........ Odpowiedz Link Zgłoś