Dodaj do ulubionych

Logopeda w łODZI!!!!!!!

14.02.08, 10:06
Pilnie szukam dobrego logopedy, najlepiej przyjmującego w gabinecie prywatnym
bo zależy mina szybkiej wizycie... Chodzi mi o specjalistę w zakresie
opóźnionego rozwoju mowy..
Obserwuj wątek
    • akapsa Re: Logopeda w łODZI!!!!!!! 14.02.08, 10:25
      w "ologosie" prywatnie przyjmuje świetna logopedga zajmujaca sie
      małymi dziećmi - podam imie beata z. - proponuje zadzwonic
      • a.z.1 Re: Logopeda w łODZI!!!!!!! 14.02.08, 10:57
        Byłam na ich stronie, ale tam nie ma żadnej pani Beaty. Muszę do nich zadzwonić.
        Czekam na dalsze propozycje.....
        • simonka1-0 Re: Logopeda w łODZI!!!!!!! 14.02.08, 11:04
          A ja nie polecam....!!!!!!!!!!
          • a.z.1 Re: Logopeda w łODZI!!!!!!! 14.02.08, 11:06
            A no to świetnie, a dlaczego nie polecasz jeśli można wiedzieć????Kogo byś
            natomiast poleciła??????????????
            • coronella Re: Logopeda w łODZI!!!!!!! 14.02.08, 14:43
              ja chodze z córką do Korczaka, na pierwszą wizyte czekałam 10 dni, a
              teraz chodzimy co 2-3 tyg. w zalezności od stopnia trudności
              ćwiczeń.
              • a.z.1 Re: Logopeda w łODZI!!!!!!! 14.02.08, 14:50
                I co jesteś zadowolona???A czy mogłabyś mi przesłać jakieś dokładne namiary ?
                • coronella Re: Logopeda w łODZI!!!!!!! 14.02.08, 14:59
                  tak, jestem zadowolona. Widze efekty. Pani dr może w pierwszym
                  kontakcie jest dość... nietypowa smile) ale moja córka bardzo ja lubi,
                  a to nie jest u niej częste. Chodzi na zajęcia chętnie, ćwiczy
                  bardzo chętnie.
                  Wcześniej płaciłam za zajęcia w przedszkolu, ale dla mnie to było
                  tylko wyrzucenie pieniędzy, efektów zero.
                  Zajęcia wyglądają tak: dziecko wchodzi samo na pół godz albo 45 min,
                  i na końcu proszona jestem ja, pani pokazuje mi co dzisiaj robili i
                  jak dokładnie ćwiczyć w domu, na co zwracac uwagę, itp.

tel do gabinetu: 42 677 62 44

nie wiem jak pani dr sie nazywa, ale to jest bezposrednio do niej.
                  Zadzwon, prywatnie mozesz isc zawsze, jesli uznasz, ze tu Ci się nie
                  podoba.
                  • simonka1-0 Re: Logopeda w Łodzi!!!!!!! 14.02.08, 21:53
                    Nie chcę tu wyrażać się niepochlebnie o tej pani logopedzie bo i nie
                    mam właściwie powodu.MÓJ syn ma bardzo poważną sytuację jeśli chodzi
                    o mowę i uważam,że ta pani(miła jest napewno)to nie ma doświadczenia
                    z takim dzieckiem jak mój(stąd może taka moja pierwsza reakcja na
                    twój post)Moim zdaniem straciliśmy u niej dużooooooooooo czasu(i
                    pieniędzy niestety),a efektów niewiele(chociaż nie mamy gwarancji,że
                    takowe będą)to jednak dopiero teraz po zajęciach jakie ma syn teraz
                    w przedszkolu wiem jak powinna wyglądać terapia logopedyczna z
                    dzieckiem o takich poważnych zaburzeniach.TAKIE JEST moje
                    zdanie,jeśli kogoś uraziłam to przepraszam,ale tak to wygląda z
                    mojej strony.Choć wiem,że są mamy zadowolone z jej pracy,.......
                    • a.z.1 Re: Logopeda w Łodzi!!!!!!! 15.02.08, 10:14
                      No to jest normalna sprawa, że o jednej osobie jest wiele opinii to dotyczy
                      lekarzy, fryzjerów itd. Jeśli ktoś nam pomogł to go chwalimy, a w jeśli nie to
                      go odradzamy - ile osob tyle opinii........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka