aggata78 14.03.08, 20:58 czy zna ktos dobra przychodnie ale dla doroslych inna niz bazarowa ktorej mam juz dosc!!! Zuzia leczy sie na Radogoszczu u dr. Murawinskiej i nie chce jej zmieniac lekarza ale dla siebie chcialabym innego .help Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doominikaa Re: bazarowa 21.03.08, 21:00 Na Murarskiej 4, ale nie w państwowej przychodni na piętrze, tylko na parterze, jest mały NZOZ a tam dr Agnieszka Piotrowska. Super kobieta, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka0106 WAM 04.04.08, 11:17 Na żeromskiego jest przychodnia WAM-u. Polecam chocby ze wzgledu na brak problemów i dobra pomoc całodobową-działa w całej granicy Łodzi i nikt nie stroi fochów że ma przyjechać. Miałam okazję się przekonać na własnej skórze jak zadzwoniła w nocy z bólami podobnymi do wyrostka nie bedąc w stanie sama dojechac autem, mąż ze śpiącym dzieckiem nie miał jak mnie zawiezć. Nie kazali przyjechac TAXI (jak wszędzie) tylko wysłali po mnie kierowcę małym autkiem szpitalnym Bardzo polecam tamtejszych pediatrów-dr Knast i dr Dominiak-rewelacyjne obie (namiary tez dostałam na forum) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wuwanek Re: bazarowa - do doominikaa 08.04.08, 20:08 Witam. Od niedawna mieszkam na Stefana (blisko Murarskiej) muszę przenieść deklarację i niestety nie wiem do kogo i gdzie a widze że jesteś w temacie. Proszę o pomoc Jaki i gdzie dla dorosłych Dla 4 latka i oczywiście kolejnego malucha ale za 5 miesięcy Chodzi mi przede wszystkim o pediatrę i szczepienia. Odpowiedz Link Zgłoś
wuwanek Re: bazarowa - do doominikaa 09.04.08, 14:26 I możesz coś więcej napisać? Odpowiedz Link Zgłoś